Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
bravo No1e kraljino... samo sada da se oporavi!
15. uzastopno QF na slemovima! 2. najduzi niz u istoriji open ere! iza feda naravno! koja konstantnost i to naravno na svim podlogama! bravo nole!
15. uzastopno QF na slemovima! 2. najduzi niz u istoriji open ere! iza feda naravno! koja konstantnost i to naravno na svim podlogama! bravo nole!
Strasan mec,jedan od retkih teniskih koji mi je bio upaljen svo vreme na TV-u i koji sam gledao.Samo ponekad bacao pogled na stream Chelsea-Liverpool.Zao mi Staneta u pm,jos se na kraju rasplaka.
Ali bar mi je drago sto je ispao od Djokovica,ne bi valjalo da je od nekoga drugo. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nije zaslužio da izgubi.
bravo Stan!
bravo Stan!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Misliš ArsenalDevil je napisao/la:Chelsea-Liverpool.
Fantastičan meč, naklon do poda obojici

Jučer Simon-Monfils, danas ovaj maraton
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moze i ta varijanta.rio_Ferdy88 je napisao/la:Misliš ArsenalDevil je napisao/la:Chelsea-Liverpool.![]()
Fantastičan meč, naklon do poda obojici
Jučer Simon-Monfils, danas ovaj maraton
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mudonja je Novak, zato je zaslužio svaki ovakav meč koji je dobio. Srce ko kanta. Bravo.
Čestitke i Stanu na odličnom tenisu.
Čestitke i Stanu na odličnom tenisu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Kako dobar meč!
Stan igra cijelo vrijeme odličan jednoručni backhand i onda ga jedan košta cijelog meča (udarac u mrežu). Čestitke Novaku, odigrao je ovo vrhunski!
Stan igra cijelo vrijeme odličan jednoručni backhand i onda ga jedan košta cijelog meča (udarac u mrežu). Čestitke Novaku, odigrao je ovo vrhunski!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Druze Valencia, sombrero ti nakrivi,Valencia je napisao/la:Kakva je ljudeskara ovaj Djokovic. Muda kao Himalaji.
Da mi je odvratan, tenis bih prestao gledati, kao sto sam prestao F1 kada je Sumaher gazio!
ima nas "nostalgicara", jos uvek zivi'...
Neka buraz, bolje se nositi sa losom proslosti nego losom sadasnjostiMaGiCa je napisao/la:Druze Valencia, sombrero ti nakrivi,
ima nas "nostalgicara", jos uvek zivi'...
Kakvi su Fed i Marej, prognoze?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Oprosti nam nasu ruznu proslost.Valencia je napisao/la: Neka buraz, bolje se nositi sa losom proslosti nego losom sadasnjosti!
Od onoga sto sam video, mislio sam da je Djokovic jaci od obojice.Kakvi su Fed i Marej, prognoze?
Medjutim, ovaj mec ga moze kostati finala, a sad mi Murray deluje kao man to beat, mada nikada ne treba potceniti njegove "drugare u glavi".
Joooj Stan. Nije mi krivo sto je Nole pobjedio vec mi je krivo sto je Waw izgubio nakon sjajne igre. Odlicna igra! Defanziva sjajna, bh sjajno fukcionisao ali ga je on kostao meca.
Idemo Federer do titule
Idemo Federer do titule
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovaj meč je x puta bolji od npr prošlogodišnjeg polufinala Marej-Nole... Ovo je bilo atraktivno, muški se ždilo, i ulazilo je... Još jedan dokaz kako novinari znaju pod utiskom fizičke iscrpljenosti i dužine trajanja neki osrednji meč proglase klasikom.... Ovo može biti ta kategorija, dok prošlogodišnje finale ili polufinale pogotovo to nisu... Dobro će doći Noletu jedan ovakav meč... Ovo jača, diže, nakon ovog refleksi, udarci, i razmišljanje mogu biti samo bolji... P.S. Da može ikako malo svoja damu poslati našim rukometašima...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Muda ili imas ili nemas.
Nasim rukometasima ne fale ona, vec siva masa. E to tek ne moze da se presadi i posalje.
Nasim rukometasima ne fale ona, vec siva masa. E to tek ne moze da se presadi i posalje.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Svaka čast Đokoviću,ali nije se trebao onako radovati na kraju pred očima Wawrinke.
Ali još jednom je dokazao koliko je mentalno jak.
Ali još jednom je dokazao koliko je mentalno jak.
You'll never walk alone.
Nole sada duguje Wawrinki da osvoji titulu u Melbournu. 
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Psihicka i fizicka gromada.
A Wawa odigrao mec karijere, znao sam da ce plakat', a ovaj se seljacki radovati zato sam prekinuo odma' nakon onog strasnog zadnjeg poena. Suosjecam se s Wawom, steta stvarno, mislio da ce u 4. setu past totalno, al' nije nego je dogur'o daleko u 5. set.
A Wawa odigrao mec karijere, znao sam da ce plakat', a ovaj se seljacki radovati zato sam prekinuo odma' nakon onog strasnog zadnjeg poena. Suosjecam se s Wawom, steta stvarno, mislio da ce u 4. setu past totalno, al' nije nego je dogur'o daleko u 5. set.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Mogao sam i ja plakt' a kamo li Waw
Nece vise ovakvu priliku dobit. Imao sam neki osjecaj da ce Waw zadati dosta problema ali ne ovoliko
Nece vise ovakvu priliku dobit. Imao sam neki osjecaj da ce Waw zadati dosta problema ali ne ovoliko
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Problem kod Stanovog bekenda je loša reakcija na brze promjene ritma i manjak konstante. S druge strane, stvarno je u stanju naći fenomenalne uglove i generisati jako mnogo snage iz tog udaraca, pa kada ga ide, meč dobije jednu novu dimenziju kvaliteta. Današnji meč je stvarno bio jako kvalitetan, fakat sam zadovoljan prikazanim.
Biće zanimljivo vidjeti kako će se ovaj poraz odraziti na njega, zato jedva čekam njegove sljedeće mečeve, mada mislim da je ovo bio samo bljesak i da ga je atmosfera jednog GS meča protiv najboljeg tenisera na svijetu 'primorala' da pruži ono najbolje što može. Ipak svako želi skinuti skalp najboljem, a nevjerovatna volja i želja za pobjedom omogučavaju igraču da odigra neke stvarno nevjerovatne udarce.
Biće zanimljivo vidjeti kako će se ovaj poraz odraziti na njega, zato jedva čekam njegove sljedeće mečeve, mada mislim da je ovo bio samo bljesak i da ga je atmosfera jednog GS meča protiv najboljeg tenisera na svijetu 'primorala' da pruži ono najbolje što može. Ipak svako želi skinuti skalp najboljem, a nevjerovatna volja i želja za pobjedom omogučavaju igraču da odigra neke stvarno nevjerovatne udarce.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Wawrinka je odigrao mec zivota! Bas mi ga je bilo zao na kraju! A Djokovic i njegovo ponasanje na kraju!
Mozes ti iz sela ali nece selo iz tebe!
I opet dokazano da su prva cetiri igraca jedna klasa, a ostali druga!
Nije mi jasno sto Wawrinka nije trazio challenge na break loptu na 4-4? Nesto mi je ono bilo sumnjivo! Al etoo...Djokovic je klasa za sebe u tenisu i bez obzira na njegovo ponasanje veliki igrac! Cestitke i njemu!
A sad cekam Rogera! Roger, I BEL18VE!

Nije mi jasno sto Wawrinka nije trazio challenge na break loptu na 4-4? Nesto mi je ono bilo sumnjivo! Al etoo...Djokovic je klasa za sebe u tenisu i bez obzira na njegovo ponasanje veliki igrac! Cestitke i njemu!
A sad cekam Rogera! Roger, I BEL18VE!
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Bila je linija, a nije trazio zato sto je Djokovic rekao da je bio aut, kao i glavni sudija. Poslije je fino pokazalo da je linija bila.BARNYCLE je napisao/la:Wawrinka je odigrao mec zivota! Bas mi ga je bilo zao na kraju! A Djokovic i njegovo ponasanje na kraju!Mozes ti iz sela ali nece selo iz tebe!
I opet dokazano da su prva cetiri igraca jedna klasa, a ostali druga!
Nije mi jasno sto Wawrinka nije trazio challenge na break loptu na 4-4? Nesto mi je ono bilo sumnjivo!
Roger Federer the greatest of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.