Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Glupo je porediti uopšte Federera koji je najveci teniser u historiji ove ige,Đokica mora još mnogo pure da jede da stigne Federerove titule kao i sve rekorde koje je postavio.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
@formance
Ne bi da više peglamo ostale. Očigledno se ne slažemo i nećemo se ni složiti ;
Za mene je ovo što ti pričaš glupost, kao i, vjerovatno, za tebe ovo moje.
Al igra ovaj Sanislas luđački. Sigurno mu je ovo najbolji meč u karijeri.
Koliko je samo ljepše gledati tenisera koji igra jednoručni bekend. Baš je propisno namučio Noleta i bilo bi šteta da ne uzme ovaj meč. Evo čak pročitah da je McEnroe rekao da Wawrinka ima najbolji jednoručni bekend ikad.
Ne bi da više peglamo ostale. Očigledno se ne slažemo i nećemo se ni složiti ;
Za mene je ovo što ti pričaš glupost, kao i, vjerovatno, za tebe ovo moje.
Al igra ovaj Sanislas luđački. Sigurno mu je ovo najbolji meč u karijeri.
Koliko je samo ljepše gledati tenisera koji igra jednoručni bekend. Baš je propisno namučio Noleta i bilo bi šteta da ne uzme ovaj meč. Evo čak pročitah da je McEnroe rekao da Wawrinka ima najbolji jednoručni bekend ikad.
Zadnja izmjena: Desmond, dana/u 20 jan 2013, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
J..eš 100 kn i kladionicu, ajmo Stane junačino!!!
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Sto se duze igra nekako sam sigurniji da ce Novak dobiti. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kakav mec, Wawrinka nevjerovatna 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Stan igra mec zivota i stvarno bi bilo grozno da sad izgubi.Ajmooo 
Jedini razlog zasto mec ovoliko traje je Djokoviceva gomila gluposti koju je napravio. Izgubio momentum, poklanjao glupe poene, propustio da izmrcvari Wawrinku neprestanim setanjem...na kraju Wawrinka se jeste umorio, ali ga je servis drzao u igri, jer Djokovic retenira daleko ispod svog renomea, a i kad odreternira izuzetno - uvek se nadje nacin da pogresi.
@Tro1e
Drago mi je da se razlikujemo, jer bih imao problem sa samim sobom da to nije slucaj.
Nacosh je nacosh, a yebesh coveka protiv koga nacoshi poput tebe nisu.
@Tro1e
Drago mi je da se razlikujemo, jer bih imao problem sa samim sobom da to nije slucaj.
Nacosh je nacosh, a yebesh coveka protiv koga nacoshi poput tebe nisu.
Stani majstore 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Neutralan88
- Kontakt:
šteta,šteta, šteta i opet šteta al svaka cast ovom momku Wawrinku
nije se dalo al fakat je odigrao momacki
nije se dalo al fakat je odigrao momacki
STANISLAS WAWRINKA !
Bravo majstore, svaka ti čast kapa do poda majstore !!
Bravo majstore, svaka ti čast kapa do poda majstore !!
-
jasko_juve
- Kontakt:
Valja pobijedit najboljeg igraca svijeta bez obzira sto igras najbolji mec karijere.. Naklon do poda Đokoviću!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kakva je ljudeskara ovaj Djokovic. Muda kao Himalaji.
Da mi je odvratan, tenis bih prestao gledati, kao sto sam prestao F1 kada je Sumaher gazio
!
Da mi je odvratan, tenis bih prestao gledati, kao sto sam prestao F1 kada je Sumaher gazio
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
bravo No1e kraljino... samo sada da se oporavi!
15. uzastopno QF na slemovima! 2. najduzi niz u istoriji open ere! iza feda naravno! koja konstantnost i to naravno na svim podlogama! bravo nole!
15. uzastopno QF na slemovima! 2. najduzi niz u istoriji open ere! iza feda naravno! koja konstantnost i to naravno na svim podlogama! bravo nole!
Strasan mec,jedan od retkih teniskih koji mi je bio upaljen svo vreme na TV-u i koji sam gledao.Samo ponekad bacao pogled na stream Chelsea-Liverpool.Zao mi Staneta u pm,jos se na kraju rasplaka.
Ali bar mi je drago sto je ispao od Djokovica,ne bi valjalo da je od nekoga drugo. 
Nije zaslužio da izgubi.
bravo Stan!
bravo Stan!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Misliš ArsenalDevil je napisao/la:Chelsea-Liverpool.
Fantastičan meč, naklon do poda obojici

Jučer Simon-Monfils, danas ovaj maraton
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moze i ta varijanta.rio_Ferdy88 je napisao/la:Misliš ArsenalDevil je napisao/la:Chelsea-Liverpool.![]()
Fantastičan meč, naklon do poda obojici
Jučer Simon-Monfils, danas ovaj maraton
Mudonja je Novak, zato je zaslužio svaki ovakav meč koji je dobio. Srce ko kanta. Bravo.
Čestitke i Stanu na odličnom tenisu.
Čestitke i Stanu na odličnom tenisu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Kako dobar meč!
Stan igra cijelo vrijeme odličan jednoručni backhand i onda ga jedan košta cijelog meča (udarac u mrežu). Čestitke Novaku, odigrao je ovo vrhunski!
Stan igra cijelo vrijeme odličan jednoručni backhand i onda ga jedan košta cijelog meča (udarac u mrežu). Čestitke Novaku, odigrao je ovo vrhunski!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.