Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Ermin Zec
Vazda je znao poklopiti je ovako sa 20-ak metara 

fin ovaj drugi gol sto je dao
Sta se desava s ovim igracom?Nista se ne cuje u vezi njega i reprezentacije. 

Cuj sta jekastel je napisao/la:Sta se desava s ovim igracom?Nista se ne cuje u vezi njega i reprezentacije.

Ruku na srce ni Vedo u nekim tekmama nece biti siguran za startnu poziciju a kamoli Zec.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj Zec uvijek ima strasan pocetak pa onda ili povreda ili stagnira 

-
- Kontakt:
jeli igra zeko danas
Od prve minute,vode.Boskvalitet je napisao/la:jeli igra zeko danas
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
zec strijelac iz jedanesterca 

Lude utakmice za 8 minuta 3 gola Antalyaspor 1-2 Genclerbirligi, Zec od prve minute.....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
njegova ekipa zabije pet golova, on igra 90 minuta i ne bude ni strijelac ni asistent, ludilo
dobar je ermin samo da uđe u formu. nije ga se džabe povezivalo sa dortmundom, šalekom i bajernom.azTer je napisao/la:njegova ekipa zabije pet golova, on igra 90 minuta i ne bude ni strijelac ni asistent, ludilo

sve su pite pitice, samo burek pitac je
Dok je grijao klupu u svom timu dobivao je poziv u reprezentaciju,sad kad igra nema ga ni na mapi kod Susica 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
kod safeta igraju oni koji ne igraju u klubu npr. mujdža, medunjanin, misimović, džeko, lulićAdi_Zepce je napisao/la:Dok je grijao klupu u svom timu dobivao je poziv u reprezentaciju,sad kad igra nema ga ni na mapi kod Susica
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Živ ti meni bio malo se presaberi.
Džeko je zadnjih pet utakmica bio u startnoj postavi, bili su mu zamjena, zamjena nije bio.
Medunjanin je neizostavan član turskoga Gaziantepspora.
Mujdža kada nije ozlijeđen igra svaku utakmicu za Freiburg, i po navici bude jedan od najbolje ocijenjenih igrača istoimenog tima.
Misimoviću u Kini liga počinje tek na proljeće, tako da će samo trenirati.
Lulić je također bio ozlijeđen, al dobiva prilike u zadnje vrijeme, mada je opao u formi do zla Boga.
Džeko je zadnjih pet utakmica bio u startnoj postavi, bili su mu zamjena, zamjena nije bio.
Medunjanin je neizostavan član turskoga Gaziantepspora.
Mujdža kada nije ozlijeđen igra svaku utakmicu za Freiburg, i po navici bude jedan od najbolje ocijenjenih igrača istoimenog tima.
Misimoviću u Kini liga počinje tek na proljeće, tako da će samo trenirati.
Lulić je također bio ozlijeđen, al dobiva prilike u zadnje vrijeme, mada je opao u formi do zla Boga.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ne, njih treba izbaciti, a umjesto njih trebaju igrati Zec, Visca, Cocalic, AlispahicPanda je napisao/la:kod safeta igraju oni koji ne igraju u klubu npr. mujdža, medunjanin, misimović, džeko, lulićAdi_Zepce je napisao/la:Dok je grijao klupu u svom timu dobivao je poziv u reprezentaciju,sad kad igra nema ga ni na mapi kod Susica

a i onaj Begovic prima golove, treba na go staviti Burica

Kako igra,bolje je da ne igraAdi_Zepce je napisao/la:Dok je grijao klupu u svom timu dobivao je poziv u reprezentaciju,sad kad igra nema ga ni na mapi kod Susica

Ne fakat klub mu zabije po 4-5 golova na tekmama a ovaj k'o fol napadac a ni u asistente da se upise,kamoli da ned'o bog da gol.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne igra napadača, nego ofanzivnog veznog, no, bez obzira na to, njegova statistika što se tiče golova i asistencija je očajna.
Mislim da ova ekipa ima itekako od njega koristi, jer ga sigurno ne bi držali u prvih 11.
Ovaj napadač je postigao poker danas, i uz jedan autogol dobijemo 5 golova Genclera.
Mislim da ova ekipa ima itekako od njega koristi, jer ga sigurno ne bi držali u prvih 11.
Ovaj napadač je postigao poker danas, i uz jedan autogol dobijemo 5 golova Genclera.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
panda vas fura, skontajte
Ermin bi izgleda mogao preci u nizozemski NEC Nijmegen.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 18 gostiju.