Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 20 jan 2013, 16:45

AA23 je napisao/la:
aqarius je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Bar nismo pakasi da nam suci osvajaju mečeve
Halo,drug..govoriti da suci osvajaju bodove za Chelsea je uistinu smiješno..nadam se da si nas zamjenio sa Unitedm.pa ako je ijedan tim u svim takmičenjima to osjetio to je Chelsea.Kod prvog gola je čitav tim Arsenala učestvovao u igri ,e sad što su iz te akcije primili gol to je drugo..ni sam mata se nije nadao da će dati gol.Što se penala tiče ramiz svjesno išao na ti i dobio zahvaljujući bekanu od vašeg golmana.Za prekršaj nad Oscarom na početku neću ni da govirim..pa tip se objesio o njega sa obje ruke.Arsenal u drugom pol.odigrao extra..možda su zaslužili bod ali šta je tu je(iskreno osim gola nisu napravili ništa ozbiljnije mislim na gol šanse)

Imas li oci jarane?

FAUL JE POSTOJAO, DA STE FER BILI PREKINULI BI IGRU A NE KO PICKE NASTAVILI DA IGRATE..

Toliko o fer pleju dalje..

Ramirez jedva docekao da se baci, POSKLIZNO SE FRAJER PRIJE NO STO JE BILO KONTAKTA LAVE KONTAS?

Puno srece kod Uniteda, tamo je Webbova zona.
tebe treba banovat odma :mrgreen:

Dobro, nije Chelsea dobio pakaskom pomocu, nego je igrom i bacanjem dobio dobar sut, fer plej igrom je razvalio arsenal, gluma je bila na nivou, za odlicnu predstavu ramireza dobili ste poklon od atkinsona, a arsenal je upropastio mec sto je dodao veoma lose walcottu koji je grozno zavrsio.

Kakav bolan faul nad Torresom? Frajer je mrtvi kloc samo je pao na pod ko letva, ni blizu ko onaj start nad Kokelanom, budi realan covjece..trebalo je biti nerijeseno, bez ikakve sumnje..al sta ces, svaki bogatas ima svog suca, kako đavoli Webba, tako city i totenham Deana, ali evo i Chelsea dobija Atkinsona, mašala upravo Arsenala, dovedi jedno pojacanje..Clatenburga molim te.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 20 jan 2013, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 20 jan 2013, 16:47

nedim1993 je napisao/la:jedino dobro je ako wenger slučajno skonta da nam treba pojačanja .
Inače kokelan mi je danas definitivno najbolji igrač bio. Valjda nije ništa ozbiljnije, izudarali su ga pošteno.
Kako samo hrabro momak igra, iako igra na pozicije odakle obično kontre sijevaju najopasnije, al nije izgubio lopte .
Gibbs u drugom poluvremenu drugi čovjek. Ja bi njega na krilo a podolskog na beka :lol:

@aqaarius. de budi barem ti jedan koji će reć da je prvi gol apsulutna nepravda. Penale neću da komentarišem, ako je ono simulacija onda je nad oscarom trebo bit penal, to nije važno. Al Prvi gol ono je kastastrofalna greška sudije. Čovjek se valja po terenu a sudija na metar od njega i ništa. Koji očigledan faul nije svirao, majke mi . ne znam.
Jeste drug ..sudac je taj koji je trebao prekinuti igru..pustio igru i igrači obje momčadi nastavili igrati..faul bio ,čini mi se nagazio nogu vašem igraču..ali sudija nije dosudio neki nepostojeći gol,gol iz ofsajda,.na to mislim kada kažu sudija nam dao gol.Da je Mata promašio vjerovatno nikom nebi smetalo što sudac nije prekinuo igru,a trebao je u svakom slučaju.Vi ste odigrali zaista 2 pol.extra i da vam početak nije loš bilo bi to puno bolje(pa isto ste napravili i protiv Cytija..

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 20 jan 2013, 16:47

BluesForever je napisao/la:
FAUL JE POSTOJAO, DA STE FER BILI PREKINULI BI IGRU A NE KO PICKE NASTAVILI DA IGRATE..
Jeste li vi prekinuli utakmicu kada je Vermalen Torresa faulirao i u toj ste akciji zabili gol,isti slucaj kao i sa Ramiresom.
cuj prekinuli igru,pa nisu u vrticu,ovo je profesionalna liga.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 jan 2013, 16:49

darker10 je napisao/la:
Jeste li vi prekinuli utakmicu kada je Vermalen Torresa faulirao i u toj ste akciji zabili gol,isti slucaj kao i sa Ramiresom.
Pa nemozete gola dati bez pomoci sudaca heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej boze..sta ces takva ti je ova pakaska sreca, Abramovic prije meca Atkinsona pod ruke, jahtu tutno i evo rezultata ;)

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 20 jan 2013, 16:50

darker10 je napisao/la:
sto se onda bunite za 1 gol ako je tako kako kazes :?:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 20 jan 2013, 16:52

Navijam za Chelsea brate.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 jan 2013, 16:53

još da je torres bio povrijeđen :geek:
Vođa zna.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 jan 2013, 16:53

Posjeti ovo i tješi se :)

http://www.facebook.com/RCFC12man" onclick="window.open(this.href);return false;

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 20 jan 2013, 16:55

Bedtner i Shamakh u glavnom igraju ulogu drveta na terenu, Giroud za razliku od njih se ipak bori i mnogo je srcaniji ali mu je zavrsnica ocajnija. Znam ja, treba da se adaptira bla,bla,bla od iduce sezone ce biti dobar... I JA VJERUJEM DA CE OD IDUCE SEZONE BITI BOLJI ALI NAMA TREBA NAPADAC OVE SEZONE!!!! Hvala njemu za svu borbenost,spustanje lopti i asistencije, zato ga i tropimo, ali nama treba napadac koji ce iz dve prilike uvaljati gol a ne iz 25! To rjesava utakmice kada ekipa igra lose. Sta radi pussy u Unitedu... A nas Oliver svaku situaciju koju je imao 1na1 uspio je osutat u golmana... Kada budemo imali normalnoga napadaca onda se i treba nadati trofejima!
Kada smo imali fantastican kretivan vezni red sa Fabregasom,Nasrem nismo imali napadaca sposobnog. Kada su oni otisli, imali smo napadaca. Sada kada ponovo imamo kretivan i dobar vezni red sada ponovo nemamo napadaca!!!!!!! Kada ce vise spojiti i jedno i drugo!?!?!?!?!?!?!?!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 jan 2013, 16:56

mante se gluposti i očajavanja. Forum je za raspravu .

A vi koji provocirate, jadni ste jarane. jadni ste. nema se tu više reć il odgovarat jednostavno je tako.

a što se tiče lamparda i tog trofeja, samo mu još 9 fali i jedan zlatni po mogućnosti :)
Vođa zna.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 jan 2013, 16:56

Evo novih forumasa koji ce se nasadit na ovu temu ko Neutralni ;)

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 20 jan 2013, 16:59

[youtube][/youtube]

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 jan 2013, 17:03

nedim1993 je napisao/la:mante se gluposti i očajavanja. Forum je za raspravu .

A vi koji provocirate, jadni ste jarane. jadni ste. nema se tu više reć il odgovarat jednostavno je tako.

a što se tiče lamparda i tog trofeja, samo mu još 9 fali i jedan zlatni po mogućnosti :)
Dočekat će ih, ne. Na kraju krajeva, raspravljanje ko je najbolji klub u Londonu je smiješno. Naftaše ne računam, oni postoje od 2003/2004.

AW sada mora baciti para na igrače, ako ima i 1% nade da se Cavani može dovesti mora se probati, jer ako ne probamo nećemo ništa ni dobiti. Zahu, Diamea/Capouea i WC napadač. Ako već on ne može nek se proba dovesti Soldado iz Valencie, nije skup a odličan napadač.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 20 jan 2013, 17:07

I vi se nasli objasnjavati. Znajte da am do ujutu nece priznati a iza kompjutera svi u sebi govore 'tako je'. Ne moze biti da ono jedan covjek ne vidi. Dva faula Ramiresa su bila, jedan predhodio golu i samo drugi od njih je bio dovoljan da ode prijevremeno na tusiranje. I tacka. Ko god misli drugacije neka zadrzi za sebe jer me boli briga sta misli. Ja se pozivam na sudijsku praksu diljem svijeta i to je obicno najjaci argument.

@franqqqq nije skup al' nije ni WC. :D

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 20 jan 2013, 17:08

Umor, strah, manjak kvaliteta. Polako nam izmiče to 4. mjesto. Gibbs je definitivno postao vrhunski bek i popravio igru, naročito u ofanzivi. S druge strane, Giroud je napokon potrošio sve kredite, bar što se mene tiče, i treba početi ignorisati njegovu snagu, građenje, spuštanje lopti, asistencije i druge sitnice koje odlično obavlja. Njegov primarni zadatak koji nosi 90% ukupnog posla on ne obavlja i to je suština. Suludo je tretirati ga kao što smo Bendtnera, Chamakha i sl. ( meni ni Adebayor nikad nije bio za Arsenal ). I, iako znam da od toga neće biti ništa, svakako moram reći da Giroud koliko sutra treba da napusti Arsenal. Nije za veliku priču i gotovo. Siguran sam da bi Carlos Vela, Park ili ovaj mali Campbell bolje iskoristili vrijeme koje je on proveo na terenu. Pa, i sam Chamakh je odigrao bolje taj period stalnog učešća u prvom timu. Walcotta naprijed dok ne stigne veliko pojačanje, a Giroud neka igra kup utakmice. Arsenal kakav smo zaboravili da bi trebao biti jeste klub kojem igrač tog kvaliteta ne treba biti ništa do treća opcija.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 jan 2013, 17:09

be jibta ti webger realno ****. Ne konta lik da treba igrača.

Ja ću pola godine mislit se, čemu onako prvo poluvrijeme, ne razumijem Bogami nikako.

Mrsko mi tražit sad al znam da sam reko prije par dana, dobićemo ih ako budemo igrali visok presing. Eto to je ono upravo čega nismo imali u prvom poluvremenu. i zbog čega smo i izgubili meč.
Drugo poluvrijeme druga, stvar, već 2 dobre prilike u 5 minuta i tako uglavnom nije čelzi nikako zaprijetio do kraja tekme, osim dembe jednom.

Stoji da je sudija zasro tekmu(ništa novo) al sa druge strane ono im i treba, kad prepuste protivniku sve na terenu. :evil:
Vođa zna.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 20 jan 2013, 17:11

Sva ova palamudija sto za chelski navija je 2000+ godiste, ne znam sto raspravljate s djecom.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 20 jan 2013, 17:13

Dočekat će ih, ne. Na kraju krajeva, raspravljanje ko je najbolji klub u Londonu je smiješno. Naftaše ne računam, oni postoje od 2003/2004.
Vjerovatno si tada poceo pratiti fudbal.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 jan 2013, 17:15

Vjerovatno si tada poceo pratiti fudbal.
Ironija, zar ne? Daj mi rezultate prije dolaska Abramoviča.

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 20 jan 2013, 17:16

Prvo da vam cestitam na drugom poluvremenu.Sjajna igra i da ste imali nekog ozbiljnijeg na klupi da unese malo svjezine,siguran sam da bi uzeli bod. ;)
A sto se tice sudije i pogresaka,mislim stvarno pretjerujete,ono jest bilo gresaka ali nema potrebe da neki ovdje govore kako se Chelsea uvijek gura i tako te slicne stvari.Danas je bio ostecen Arsenal sutra ce biti Chelsea,prekosutra neko drugi i tako u krug.Sjetite se samo sta je Clatenburg uradio Chelsea protiv Uniteda.
I da,Vermaelen najbolji u vasim redovima. :mrgreen:
Keep the Blue Flag Flying High !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.