na kraju 3 boda su najvaznija, ovaj gol nismo trebali primiti nikako tj dati ga sami sebi jel nam bologna nije stvorila sansu u utakmici...solidna utakmica i dosta bolje izdanje nego protiv sampdorie...idemo dalje skupljati bodove i priblizavati se cilju
FORZA MILAN
i da sto se tice Pazzinija on svoje odradjuje polako 10-ti gol u sezoni znaci ipak da se isplatilo ga mjenjati za cassana
Imamo dva napadača sposobna zabiti 20 + golova u sezoni , ali nemamo igrače iz njih koji će im ti omogućiti .
Iz tog razloga bi Kaka bio odličan dodatak ovoj mladoj ekipi .
Niang i Constant su me oduševili , kakav dribling i koliko snage imaju njih dvojica to je za ne povjerovati .
Montolivo se bori ko lav i opet uspije odigrati dobro prema naprijed , nema pogrešnog dodavanja .
Zapata k'o stijena jak , i mislim da je Allegri napokon skontao da on treba da igra !
Shaarawy-a neće gol u zadnje vrijeme ali to me nimalo ne brine , proradit' će Stefan opet , bitno je da se trudi i da dobro igra .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
i da zaboravih da kazem da je Abate odigra odlicnu utakmicu igraca kojeg nikako ne gotivim sad ga moram pohvaliti prvi gol je postignut nakon njegovog centarsuta...i bio je dosta dobra i prema naprijed i nazad, eto sta znaci konkurencija u timu
Pazzo je kopao i kopao cijelu tekmu pa je i iskopao na kraju.
Samo vam je Boateng trenutno u belaj formi, trči, bori se, šuta, roka ali sve je to jalovo i nekonkretno.. kad uvidi nekad da ne može ništa od huje rokne nebu pod oblake
Dobra utakmica napokon. Moglo je ovo biti riješeno u 1. pol sa 2-3 gola i tu bi bio kraj patnjama ali se šanse nisu iskoristile. Konstant kakva životinja jbt na čemu je on? Kako ih prolazi samo a u odbrani isto beton armirani od 30cm. Niang neki dan napunio 18g. a već mu stoperi Bologne ne mogu ništa nego ga faulirati i fasovati žuti. Kako ih samo prolazi brzina snaga tehnika i pass igra kako samo nađe Konstanta u onoj akciji a sviđa mi se što vrši presing trči hoće da se dokaže. Šta će biti za koju godinu kad se ko Pato nabilda i nabije snage neće mu niko ništa moći pa jači je od Balotellija kad je ovaj imao 18g. Samo vidi se da još nije taktički sazrio i to će doći s vremenom. Fantastičan danas! Zapata također odličan, Mexes jbg nije ni imao sreće refleksno reagovao kod gola ali nije bio toliko loš. Abate imao par dobih prodora, Boa nije bio loš ali mora to puno bolje jer on to može ali kapa dole pretrčao je puno danas i zaista se trudi vidi se. Montolivo me malo brine ne igra na onom nivou već zadnjih mjesec dana igra nešto slabije možda što igra dosta defanzivnije kako nema De Jonga. Šaraf danas solidan mada nije to njegov nivo opet ali je odradio lavovski dio na tom lijevom beku u odbrani. Flamini mi se svidio danas treba ta njegova agresivnost... Fašista nije imao puno posla ali djeluje zadnje 2 tekme super siguran kao da kada mu šutaju na gol protivnici bude ljut i hladan ko špricer ono u stilu koji qrc moram se valjat po podu i prljat dres bezveze. Saluto al Duce! Pazzo dobio puno batina i promašio par dobri šansi ali opet utrpao 2 lijepa gola, 2. gol u stilu Van Bastena respekt kralju! 14. gol u sezoni, 10. u ligi not bad, not bad at all! Daj nam sad ćelo Kaku i Balu a na ljeto vidjet ćemo uz koje pojačanje mogao bi Milan opet J**+ keve po Apeninima ko nekad. Forza Milan!!!!
Dobar Pazzo danas cestitam na pobjedi dizete se na tabeli polako se priblizavate poziciji 3 u naredna tri kola morali bi osvojiti 9 bodova nije vam tezak rasopred to bi vas jos vise priblizilo LP SRETNO
El Shaarawy: "I hope that I can get to play with Kakà one day. I've dreamt about it ever since I was a kid."
El Shaarawy: "I really hope that Milan can sign Kakà. He's my idol."
Mediaset reports that City's director of football, Txiki Begiristain, allegedly wants to get rid of Balotelli at any cost.
0 - Bologna didn't touch a single ball in the opposition box in the 1st half vs AC Milan. Appearance
Galliani: "Pogba and Niang? Niang cost us a lot less that Pogba cost Juventus."
GdS reports that Milan will try to sign Adel Taarabt. The player himself said last month that his agent is in talks with Galliani.
Galliani is expected to talk with the City directors about Balotelli on Thursday. Gazzetta dello Sport reports that City are willing to let Balotelli go for €28m through 6 installment payments (1 per year).
Galiani: "If I'll travel to Madrid on Tuesday? It's not necessary to go to Madrid. The deal can be closed with an email or a fax."
Vještine Nianga protiv Bologne ... " onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
10DelPiero je napisao/la:Pa sta je taj Niang dosao besplatno u Milan ? Meni se cini da momak ima top u nozi
ne znam za kolko je tačno došao ali je sića .. mene više iznenađuje njegova brzina s obzirom na visinu, a stilom igre podsjeca na Balotellija samo rekao bih da je Niang malo 'pametnija' kopija zvijer je lik ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
10DelPiero je napisao/la:Pa sta je taj Niang dosao besplatno u Milan ? Meni se cini da momak ima top u nozi
ne znam za kolko je tačno došao ali je sića .. mene više iznenađuje njegova brzina s obzirom na visinu, a stilom igre podsjeca na Balotellija samo rekao bih da je Niang malo 'pametnija' kopija zvijer je lik ..
ja mislim da je Mbaye Niang placen Caenu 4 mil eura....
Ne sjećam se tačno cifre ali ako se ne varam ipak je iznos za Nianga bio plaćen u milionskim ciframa nešto milion i po tako nešto da ne kopam sad po netu. Evo čitam na wikipediji sa 13 god je bio visok 1,75 a debitovao sa 16. godina u Ligue 1. Pato je iz dječaraca izrastao u pravog Hulka u Milanellu. Nevjerovatno koliko je fizički jači nego je to bio tako da Niang uz svoje predispozicije u budućnosti može biti novi Drogba. Pogba i on mogli bi biti okosnica nove Francuske reprezentacije.