Pa ovi Lakersi su smijeh od ekipe.Sve od trenera kao pocetak.Mislio sam da ce uraditi bolji posao, a on s ovima pokusava igrat run'gun kosarku
Kobe ponovno ocajan, treba se covjek malo smiriti i manje sutirat kad mu ne ide.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zamisli da James ima takav šut u nekoj utakmiciLenBias je napisao/la:10-32
Raul_64 je napisao/la:Ala ovaj komentator svrsava na Brayanta kuku lele
sta bi bilo da je odigrao iole bolje
i mene ovaj komentator iritira jer totalno sporo prica i totalno ti nekako uspori i najuzbudljiviju utakmicu. kad radi pregled eurolige isto kao da preko neke stvari radi, nešto se nateže i oteli se dok zavši misao.miki_92 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Ala ovaj komentator svrsava na Brayanta kuku lele
sta bi bilo da je odigrao iole bolje![]()
![]()
Ilija Kovacic , lik ne zna razliku izmedju pick and roll-a i pick and pop-a, ogadi mi tekmu
nece IlijaAdmir_Sa je napisao/la:i mene ovaj komentator iritira jer totalno sporo prica i totalno ti nekako uspori i najuzbudljiviju utakmicu. kad radi pregled eurolige isto kao da preko neke stvari radi, nešto se nateže i oteli se dok zavši misao.miki_92 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Ala ovaj komentator svrsava na Brayanta kuku lele
sta bi bilo da je odigrao iole bolje![]()
![]()
Ilija Kovacic , lik ne zna razliku izmedju pick and roll-a i pick and pop-a, ogadi mi tekmu
darko i srdjan su dobri skroz, dinamicni, znaju znanje, pogotovo srdjan koji je maestralan u prepoznavanju akcija i istorije košarkaša. valjda nece ilija all star prenosit
Carlo je napisao/la:Od miša pravite slona. Flop pa šta? Zašto se niste tako bunili kada su Wallace i Evans kažnjeni za flop? Samo me to interesuje i ništa više!!
bolje receno nece u PO, imaju 40 odigranih tekmi jos 42 su ostale, da bi usli u PO treba im ajmo reci od 47-50(najgori moguci scenario) pobjeda , znaci treba im neki omjer od 30-33 pobjeda i 9-12 poraza uz win % od preko 70 %, uz ni malo lagan rasporedfilip13 je napisao/la:tesko ce lakersi u plej of,tesko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.