Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bolju odbranu ima Capljina od ovih Lakersa.Katastrofa :S
- dr.van nostrand
- Kontakt:
i opet ce raja igrati na njih po 1,40ZeroStyle je napisao/la:Bolju odbranu ima Capljina od ovih Lakersa.Katastrofa :S

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ja odigram listic u premieru, njih stavio, al promasim fener, i sad dodjem kuci prije nesto sto ce poceti opet ih stavimdr.van nostrand je napisao/la:i opet ce raja igrati na njih po 1,40ZeroStyle je napisao/la:Bolju odbranu ima Capljina od ovih Lakersa.Katastrofa :S

tottenham-manchester utd. 2 2.70
krka-siroki brijeg 1 1.50
lietuvos rytas-uniks 1 2.25
ajax-feyenord 1 1.60
almeria-barcelona b zx2 1.50
atl.madrid-levante 1 1.30
kvota 30 al moralo se vratit manchesteru ,sve one pobjede u zadnjim minutama

krka-siroki brijeg 1 1.50
lietuvos rytas-uniks 1 2.25
ajax-feyenord 1 1.60
almeria-barcelona b zx2 1.50
atl.madrid-levante 1 1.30
kvota 30 al moralo se vratit manchesteru ,sve one pobjede u zadnjim minutama

Fuj ekipa. Gade mi se.dr.van nostrand je napisao/la:i opet ce raja igrati na njih po 1,40ZeroStyle je napisao/la:Bolju odbranu ima Capljina od ovih Lakersa.Katastrofa :S
Hvala! Imas li jos kakvih dojava?? Ako moze nesto iz engleske premier lige.zgmiky je napisao/la:
Dojava
15:00 Genoa - Catania
Tip:1
Odd:2.30
Stake:10/10
Genoa - Catania
pick: 2/1
Odd:28
Genoa - Catania
pick: 7+
Odd:40
već se pisalo o ovom paru, jedinica nije pod znakom pitanja, barem ne bi trebala biti ako viša sila ne uplete svoje prste ovo će biti pobjeda domaćina...
Ovdje se isplati probati i prelaz 2/1 te da će biti 7+ golova
- diplomatija
- Kontakt:
pozdrav, moze li mi neko preporuciti neku preglednu stranicu sa statistikom koliko koji igrac daje koseva u NBA, hocu da razradim da se cupam ako kako mognem hah
Ako ti isto nije problem da nam provjeris ligu Nikaragve. Kažu to je čudo božije kako ljudi vole namjestiti.soxx je napisao/la:Hvala! Imas li jos kakvih dojava?? Ako moze nesto iz engleske premier lige.zgmiky je napisao/la:
Dojava
Genoa - Catania
Genoa - Catania
već se pisalo o ovom paru, jedinica nije pod znakom pitanja, barem ne bi trebala biti ako viša sila ne uplete svoje prste ovo će biti pobjeda domaćina...
http://www.nba.com/" onclick="window.open(this.href);return false;diplomatija je napisao/la:pozdrav, moze li mi neko preporuciti neku preglednu stranicu sa statistikom koliko koji igrac daje koseva u NBA, hocu da razradim da se cupam ako kako mognem hah
Nemas nista preglednije

SAMO ČELIK !
http://www.hoopsstats.com/basketball/fa ... /8/eff/1-1" onclick="window.open(this.href);return false;Viper je napisao/la:http://www.nba.com/" onclick="window.open(this.href);return false;diplomatija je napisao/la:pozdrav, moze li mi neko preporuciti neku preglednu stranicu sa statistikom koliko koji igrac daje koseva u NBA, hocu da razradim da se cupam ako kako mognem hah
Nemas nista preglednijeSamo odes players i biras
A ovde imas koliko koja ekipa prima koseva u prosjeku sa određene pozicije.

Ja najvise ovo koristim.
Proslo sveMirsoNi je napisao/la:Mozel ista od ovog proci :
Valencia - Real Madrid 2/2, kvota 3.00
Roma - Inter 1pX, kvota 2.10
Bordeaux - PSG 1p2, kvota 2.55
Vasa misljenja?

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Hvala za ovaj par!kinder_jaje je napisao/la:maritimo-olhanense-1
evo i razloga otpustili trenera u finansijskim problemima imaju puno povredjenih igraca i uvrstili juniore u tim ja cu pokusati a znam da je maritimo los kuci

-
- Kontakt:
Bravo Mirso, svaka ti dala kad si tako dobar...Ja ovih dana ne mogu skinuti kvotu 1.30 a kamo li tako nesto....MirsoNi je napisao/la:Proslo sveMirsoNi je napisao/la:Mozel ista od ovog proci :
Vasa misljenja?
![]()
Haha hvalaZvijezdaGranda je napisao/la:Bravo Mirso, svaka ti dala kad si tako dobar...Ja ovih dana ne mogu skinuti kvotu 1.30 a kamo li tako nesto....MirsoNi je napisao/la:Proslo sveMirsoNi je napisao/la:Mozel ista od ovog proci :
Vasa misljenja?
![]()

soxx je napisao/la:Hvala! Imas li jos kakvih dojava?? Ako moze nesto iz engleske premier lige.zgmiky je napisao/la:
Dojava
Genoa - Catania
Genoa - Catania

Cuj dojava HAAHAHAHAHHAHAHADona je napisao/la:soxx je napisao/la:Hvala! Imas li jos kakvih dojava?? Ako moze nesto iz engleske premier lige.zgmiky je napisao/la:
Dojava
Genoa - Catania
Genoa - Catania
![]()
![]()
![]()
![]()

Cuj dojava HAAHAHAHAHHAHAHAMirsoNi je napisao/la:Dona je napisao/la:Hvala! Imas li jos kakvih dojava?? Ako moze nesto iz engleske premier lige.soxx je napisao/la:
Dojava
Genoa - Catania
Genoa - Catania
![]()
![]()
![]()
![]()

Visa sila jarane xD
Jedinica nije pod znakom pitanja-jedinice NEMA..
E moj lave,sto nasjedas,poceli ste muda za bubrege prodavat... ccc

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
naravno lako je sada biti pametan i pljuvati tu a da je prošlo onda bi bilo najjači si, svaka čast itd...žao mi je, moje isprike, nije bilo loše namjere, svako bira sam što će prepisati i odigrati, ja nisam nikoga prisilio da igra i ako je samo na tome pao žao mi je, ja sam tu stukao dosta para još mi i vi tu s ovim...nisam pljuvao nikad nikog i ismijavao ali eto uživajte samo neka vam je vala
Hass je napisao/la:Jedinica nije pod znakom pitanja-jedinice NEMA..E moj lave,sto nasjedas,poceli ste muda za bubrege prodavat... ccc

Pustiću sunce da topi ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.