LenBias je napisao/la:Saurman je napisao/la:Valencia smiješna ekipa kad su dopustili da ih gazi raštimani Real.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Keep walking.
- Donnie Darko
- Kontakt:
slikaLenBias je napisao/la:Saurman je napisao/la:Valencia smiješna ekipa kad su dopustili da ih gazi raštimani Real.
Donnie Darko je napisao/la:slikaLenBias je napisao/la:Saurman je napisao/la:Valencia smiješna ekipa kad su dopustili da ih gazi raštimani Real.
Šta im Sveta Marija radi
naprijed rejal
- RealMoudrid
- Kontakt:
Čuj to, Mourinho izvodi defanzivca a uvodi napadača. 
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Bolje da sam PSG gledaoHarrison je napisao/la:Stas u Italiji, tamo se klepaju, uzivaj u ovoj ljepotici veceras!trxel je napisao/la:Sad vi ko zafrkaniKontam gledat Real,sad ce brzo LP,reko da vidim u kakvoj su formi...I sad odo gledat Roma-Inter drugo,
Vidimo se u februaru..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Odlicna igra.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Znao sam da nema više igre.RealMoudrid je napisao/la:Mislim da nemamo šta više očekivati od drugog poluvremena. Svaka ekipa stane, pa tako i Real Madrid. Nadam se da se varam.
Sve u svemu odlična partija svih igrača osim Alonsa i Khedire.
2012/2013
Bolje i ljubičaste kopacke, nego odijelo na tufne.ForcaBarca je napisao/la:Drkaj te vi na ovo svog **** sa ljubicastim kopackamaanonymousHD je napisao/la:De idi drkaj na Messija, **** te on. Tema REAL **** MADRID!ForcaBarca je napisao/la: 29:18![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 20 jan 2013, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- RealMoudrid
- Kontakt:

VALENCIA JE VEČERAS PO PRVI PUT U HISTORIJI SVOG POSTOJANJA PRIMILA 5 GOLOVA U PRVIH 45 MINUTA U PRIMERI!
Real Madrid je zadnji put zabio 5 golova u prvom poluvremenu na gostujućoj utakmici još davne 1948. godine protiv Seville. Tada je rezultat glasio 1:5.
Ovo je prvi gol Cristiana Ronalda u gostima u ligi nakon 11. kola protiv Levantea (također u Valenciji).
Arbeloa je postao osmi igrač Real Madrida koji je ove sezone odigrao preko dvije hiljade minuta u svim takmičenjima. Najviše vremena na terenu je proveo Ronaldo, preko 2600 minuta.
Četvrti put zaredom Real Madrid dolazi do pobjede na Mestalli sa tri ili više postignutih golova. 2:3, 2:3 i 3:6 prije ove utakmice.
Higuain je večeras postigao 100. jubilarni gol u ligaškim utakmicama.
Valencia je postala ekipa kojoj je Higuain zabio najviše golova, čak devet. Isto toliko je zabio i Espanyolu.
Bio je ovo šesti gol Higuaina na Mestalli čime je postao najbolji strijelac Reala na tom stadionu uz Alfreda Di Stefana.
Bio je ovo četvrti žuti za Arbelou u Primeri ove sezone. On je trenutno jedini prvotimac iz odbrane koji nije suspendiran zbog kartona (Ramos, Pepe i Coentrao).
Real Madrid je zadnji put na poluvremenu imao rezultat 5:0 još u sezoni 2007/08 kada je fenomenalni Guti riješio utakmicu protiv Valladolida, koja je na kraju okončana rezultatom 7:0 (Baptista, Raul x2, Robben i Guti)
Ovo je prvi put da je Di Maria zabio dva gola na jednoj utakmici u Primera ligi.
Real Madrid je četvrti put ove sezone zabio 5 golova na jednoj utakmici. Dosad su pet uspjeli zabiti Mallorci, Deportivu i Bilbau.
Opasnost od suspenzije u narednom kolu prijeti Arbeloi i Ozilu.
Zadnja izmjena: RealMoudrid, dana/u 20 jan 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
2012/2013
Odlicna predstava veceras,konacno smo docekali da gledamo onaj proslgodisnji Real u jednoj utakmici ove sezone,protiv jedne ozbiljne ekipe (znam da zvuci ne ozbiljno
).
Mislim da niko nece imati zamjerki ni jednom igracu,veceras su svi odigrali perfektno i krajnje pozrtvovano.
Ikeru je mislim ovo cetvrta utakmica zaredom u kojoj nije primio gol.
Varane i Albiol odlicni veceras,pri tome mislim na drugo poluvrijeme jer u prvom nisu imali posla.
Arbeloa takodje vrlo zapazen,imao i asistenciju.
Drago mi je sto je zadnja linija odigrala dobro,posebno zbog izostanaka dva glavna stopera,a Varane nastavlja da se dkazuje svakog puta kad dobije sansu.
Angel veceras preporodjen.
Polako pocinje tempiranje forme za epske okrsaje protiv Manchestera.
Mislim da niko nece imati zamjerki ni jednom igracu,veceras su svi odigrali perfektno i krajnje pozrtvovano.
Ikeru je mislim ovo cetvrta utakmica zaredom u kojoj nije primio gol.
Varane i Albiol odlicni veceras,pri tome mislim na drugo poluvrijeme jer u prvom nisu imali posla.
Arbeloa takodje vrlo zapazen,imao i asistenciju.
Drago mi je sto je zadnja linija odigrala dobro,posebno zbog izostanaka dva glavna stopera,a Varane nastavlja da se dkazuje svakog puta kad dobije sansu.
Angel veceras preporodjen.
Polako pocinje tempiranje forme za epske okrsaje protiv Manchestera.
- KapioFootball
- Kontakt:
WOW
Bas mi je zao sto nisam bio kuci da ih gledam :/
Sve u svemu svaka im cast
HALA MADRID!
Bas mi je zao sto nisam bio kuci da ih gledam :/
Sve u svemu svaka im cast
HALA MADRID!
HALA MADRID!!!
I desi se to rasturanje Valencie.
Kako igra onaj mali Varane.
Odbrana mi djeluje sigurnije sa njim nego sa Ramosom ili Pepeom jer momak ne kiksa uopste.
Odbrana mi djeluje sigurnije sa njim nego sa Ramosom ili Pepeom jer momak ne kiksa uopste.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Nail for Real
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:I desi se to rasturanje Valencie.
Svi sve znamo.M4kaveli je napisao/la:Ukoliko sudije budu na nivou, mogla bi Valencia do pobjede veceras.
Prvenstveno zbog stoperskog para.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sto me ne citiras kad imam uspjeha u prognozama ?Nail for Real je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:I desi se to rasturanje Valencie.
Odbrana mi djeluje sigurnije sa njim nego sa Ramosom ili Pepeom jer momak ne kiksa uopste.Svi sve znamo.M4kaveli je napisao/la:Ukoliko sudije budu na nivou, mogla bi Valencia do pobjede veceras.
Prvenstveno zbog stoperskog para.
Omakne se i meni ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ja bi rekao - Nailov najjači post dosad 
2012/2013
Jesmo li primili gola s Albiolom i Varaneom u odbrani?I onda neki kažu Albio loš 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Albiol je preloš, ali je Casillas odličan. 
- tyler durden
- Kontakt:
Koliko ovaj Ozil ima asistencija do sad? nakon ove veceras tekme 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.