Desno ova traka sto stoji iznad chata na kojoj pise ko je sta lajkovao , komentarisao i sl. , nju sam nekako povecao tako da mi je ona preko cijele desne strane (na mjestu gdje je bio chat) a na chatu vidim samo po dvije osobe . Kako da vratim na staro ?
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Pomagajte 
Desno ova traka sto stoji iznad chata na kojoj pise ko je sta lajkovao , komentarisao i sl. , nju sam nekako povecao tako da mi je ona preko cijele desne strane (na mjestu gdje je bio chat) a na chatu vidim samo po dvije osobe . Kako da vratim na staro ?
ZELJEZNICAR 1921!
imas onu liniju izmedju te trake i chata i samo misem pomakni koliko ti odgovarahamzaTM87 je napisao/la:Pomagajte
i ja sam to pitao par postova iznadhamzaTM87 je napisao/la:Pomagajte
Nisam mogao povlačiti nikakve linije
naprijed rejal
Ne moze ni meni linija da se povuceSveti je napisao/la:i ja sam to pitao par postova iznadhamzaTM87 je napisao/la:Pomagajte
Desno ova traka sto stoji iznad chata na kojoj pise ko je sta lajkovao , komentarisao i sl. , nju sam nekako povecao tako da mi je ona preko cijele desne strane (na mjestu gdje je bio chat) a na chatu vidim samo po dvije osobe . Kako da vratim na staro ?![]()
![]()
![]()
Nisam mogao povlačiti nikakve linije
ZELJEZNICAR 1921!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
hamzaTM87 je napisao/la:Ne moze ni meni linija da se povuceSveti je napisao/la:i ja sam to pitao par postova iznadhamzaTM87 je napisao/la:Pomagajte
Desno ova traka sto stoji iznad chata na kojoj pise ko je sta lajkovao , komentarisao i sl. , nju sam nekako povecao tako da mi je ona preko cijele desne strane (na mjestu gdje je bio chat) a na chatu vidim samo po dvije osobe . Kako da vratim na staro ?![]()
![]()
![]()
Nisam mogao povlačiti nikakve linijePa jesi li ti rijesio ?

-
kinder_jaje
- Kontakt:
posto slabo nest fejzbucim i slabo se razumijem imam jedno pitanje kad postavaljam objave ne vidi niko kako da to nastimam hvala unaprijed plaho ste ljubazni 
-
gojzerica
- Kontakt:
šta ćeš postavljati ako niko neće vidjeti
- Donnie Darko
- Kontakt:
mislim da se nespretno izrazio, tj sad mu niko ne vidi objave a on to zeli promjenit.gojzerica je napisao/la:šta ćeš postavljati ako niko neće vidjeti
a mozda je i lud.
Pokušavao sam to, ali mi nije moglo. onda sam skinuo F.B Purity plugin i izbrisao newsfeed bar skrozUnica_Liverpool_ je napisao/la:
naprijed rejal
- EdenHazard
- Kontakt:
kinder_jaje je napisao/la:posto slabo nest fejzbucim i slabo se razumijem imam jedno pitanje kad postavaljam objave ne vidi niko kako da to nastimam hvala unaprijed plaho ste ljubazni

evo ovdje na ovom zaokruzenom stimas ko ce da gleda objave, mozes nastimat da cijeli dunjaluk vidi, samo prijatelji il pak samo ti
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:mislim da se nespretno izrazio, tj sad mu niko ne vidi objave a on to zeli promjenit.gojzerica je napisao/la:šta ćeš postavljati ako niko neće vidjeti
a mozda je i lud.
You'll never walk alone.
Imam problem, na jednom fb profila (nebitno šta je) imam preko 4 000 prijatelja. Zadnja tri, četiri dana nemam nikako chata, niti kome mogu poslati poruku niti neko meni, znal neko u čemu je trik?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
jesil to kakav lažnjak opucoipetm je napisao/la:Imam problem, na jednom fb profila (nebitno šta je) imam preko 4 000 prijatelja. Zadnja tri, četiri dana nemam nikako chata, niti kome mogu poslati poruku niti neko meni, znal neko u čemu je trik?
naprijed rejal
Ma jok, sa jedne web stranice...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ipetm je napisao/la:Ma jok, sa jedne web stranice...
Ipe pokusaj preko drugog browsera
možeš li poslati preko onog velikog chata ? (nađeš kome trebaš i klikneš poruke i piči
)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Radi, pitam se kako ti znaš...nime_tm87 je napisao/la:ipetm je napisao/la:Ma jok, sa jedne web stranice...![]()
Ipe pokusaj preko drugog browsera
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- BluesForever
- Kontakt:
Kako da naštimam da mi samo priatelji mogu gledati slike. 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
gojzerica
- Kontakt:
pored datumaBluesForever je napisao/la:Kako da naštimam da mi samo priatelji mogu gledati slike.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vjerovatno si povecao stranicu (ctrl+) i onda ti nestane to sa strane, samo je smanjis i pojavit ce ti se sve ponovoipetm je napisao/la:Imam problem, na jednom fb profila (nebitno šta je) imam preko 4 000 prijatelja. Zadnja tri, četiri dana nemam nikako chata, niti kome mogu poslati poruku niti neko meni, znal neko u čemu je trik?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.