Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

kinder_jaje
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la kinder_jaje » 20 jan 2013, 22:40

francuz je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:maritimo-olhanense-1

evo i razloga otpustili trenera u finansijskim problemima imaju puno povredjenih igraca i uvrstili juniore u tim ja cu pokusati a znam da je maritimo los kuci :D
Hvala za ovaj par! ;)
Nista tu sam da pomognem ako mogu :D

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 20 jan 2013, 22:41

zgmiky je napisao/la:naravno lako je sada biti pametan i pljuvati tu a da je prošlo onda bi bilo najjači si, svaka čast itd...žao mi je, moje isprike, nije bilo loše namjere, svako bira sam što će prepisati i odigrati, ja nisam nikoga prisilio da igra i ako je samo na tome pao žao mi je, ja sam tu stukao dosta para još mi i vi tu s ovim...nisam pljuvao nikad nikog i ismijavao ali eto uživajte samo neka vam je vala
Samo nam otkri koji je izvor ove dojave?

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 20 jan 2013, 22:44

@miky druze,nista osobno neam protiv tebe,ni bilo koga,al zar ti nije jasno,da DOJAVA,al prava dojava kosta bruku kesa,i poznata je sam odredjenom krugu ljudi.. Kako sam u banani zadi par mjeseci,puko sam triest na keca,i cenera na prelaz,al kurko :lol: A haj,nema veze,nego zelim da ti skrenem paznju,da se dojava ne dobija preko poruke
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 20 jan 2013, 22:45

Dona je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:naravno lako je sada biti pametan i pljuvati tu a da je prošlo onda bi bilo najjači si, svaka čast itd...žao mi je, moje isprike, nije bilo loše namjere, svako bira sam što će prepisati i odigrati, ja nisam nikoga prisilio da igra i ako je samo na tome pao žao mi je, ja sam tu stukao dosta para još mi i vi tu s ovim...nisam pljuvao nikad nikog i ismijavao ali eto uživajte samo neka vam je vala
ČOVJEK KOJI MI JE DONIO DOSTA PARA, NISAM GA REKLAMIRAO KAD JE POGAĐAO PA NEĆU NI SAD KAD JE PAO

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 20 jan 2013, 22:47

zgmiky je napisao/la:
Dona je napisao/la:
ČOVJEK KOJI MI JE DONIO DOSTA PARA, NISAM GA REKLAMIRAO KAD JE POGAĐAO PA NEĆU NI SAD KAD JE PAO
Drzis caps sto znaci da se deres :D mislim da za tim nema potrebe, uglavnom nema veze nastavi davati parove ko te prati sretno mu sretno i tebi i eto ;)
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 20 jan 2013, 22:48

zgmiky je napisao/la:
Dona je napisao/la:
Odmah si slagao. Znam sto posto na sta si isao.Genova lose stoji na tabeli,gostima ne treba.Ovaj prvi drzi mafija i mora biti kec,ili neki prelaz da uzmu pare.

Znaci to je bilo prosto lupanje,pa ako prode,prode,dobro je.Ako ne,izvlacit cemo se na razlicite stvari,ja se povalio.Uslikaj nam taj listic gdje si se povalio,naravno da ga nema.
Pusti te suplje,da lozis raju bezveze.Nek je troje uplatilo,grehota je za tvoju glupost.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jan 2013, 22:48

Dobro realno je da nidze veze frajera prozivate,jest da jedino ga koci to dojava ovo ono,al eto frajer je pogresan izraz dao za to i haj sta sad

Inace o samoj utakmici i paru o njoj se svugdje moglo cuti i procitati isto ovo sto je on napisao,i manje vise su svi pricali o tome,sad sto se to nije proslo boze moj,al kazem utakmica u kojoj su mnogi pricali i ocekivalo se da dodje ako nista taj kec pa onda sve ovo ostalo,nije bila nikakva dojava vec eto pricalo se o tome uveliko zbog te neke satro saradnje i potrebe,a cim je to otislo u siru masu moglo se i predpostaviti da od toga nema nista al haj sta sad
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 jan 2013, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 20 jan 2013, 22:49

Hass je napisao/la:@miky druze,nista osobno neam protiv tebe,ni bilo koga,al zar ti nije jasno,da DOJAVA,al prava dojava kosta bruku kesa,i poznata je sam odredjenom krugu ljudi.. Kako sam u banani zadi par mjeseci,puko sam triest na keca,i cenera na prelaz,al kurko :lol: A haj,nema veze,nego zelim da ti skrenem paznju,da se dojava ne dobija preko poruke
ZNAM TO JAKO DOBRO, NEMAM 12 GODINA, DA SI GA TI PRATIO VJERUJ MI DA BI POVJEROVAO, JBG NIJE ČOVJEK KRIV NI PRVI NI ZADNJI PUTA, KO KOGA TJERA DA IGRA ŠTO NEKO PIŠE I JA SAM PADAO NA PAROVIMA S FORUMA I NA TENISU TVOM I NOGOMETU OD DRUGIH ALI NIKADA NISAM PRIGOVORIO I NI RIJEČI NIKOME KAD BI PAO A VI SE TU ISMIJAVATE

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 20 jan 2013, 22:50

pustite covjeka nije mislio nista lose svi smo mi protiv kladionice i gledamo kako im uzeti sto vise kesa i ja sam gledao po raznim stranicama istu prognozu ali nisam odigrao.Nase je da postavimo parove a sad je na nama svima da odaberemo po svom sta bi trebalo odigrat ;)

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 20 jan 2013, 22:50

Viper je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:pozdrav, moze li mi neko preporuciti neku preglednu stranicu sa statistikom koliko koji igrac daje koseva u NBA, hocu da razradim da se cupam ako kako mognem hah
http://www.nba.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nemas nista preglednije :mrgreen: Samo odes players i biras :mrgreen:
hvala puno

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 20 jan 2013, 22:52

Daj ba idite u temu kladionicarski chat, ovdje postavljajte prijedloge i eto :)
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 20 jan 2013, 22:59

Ma OK je,pao pao,jbg sad..Samo drugi put dobro trebamo svi razmislit,ako hocemo nku tekmu na forum plasirat kao DOJAVU.Zivio

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 20 jan 2013, 23:01

Jesi li ti svjestan da kad postaviš par 10/10 nemaš pravo na grešku? To bi trebalo biti 100%. Ja bi ti dao ban zbog ovog. Siguran sam da te dosta ljudi pratilo danas i palo. Postavio si par kao "dojavu" a nisi ni naveo neki razlog ili info zbog čega ga igraš. Po meni su gori oni likovi koji su te pratili. Nemojte biti naivni i vjerovati u "dojave" :)

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 20 jan 2013, 23:02

Hass je napisao/la:Ma OK je,pao pao,jbg sad..Samo drugi put dobro trebamo svi razmislit,ako hocemo nku tekmu na forum plasirat kao DOJAVU.Zivio
evo još jednom svima isprika što smo svi skupa pali a posebno mi žao što sam napisao tu prokletu riječ dojava, više sigurno neću!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 jan 2013, 23:03

dr.van nostrand je napisao/la:Toronto Raptors-LA Lakers +5,5 h1

Detroit-Boston
Boston ima daleko bolju i iskusniju ekipu, po vidjenom iz Londona, Pistonsi su bas losi, strasno losi, u ovom momentu.
Trenutno protiv Celticsa tesko mogu biti konkurentni iako igraju dobro protiv njih.
Detroit nece imati rjesenja za Ronda, koji igra odlicno, i koji bas zna pokrenuti i razigrati cijelu ekipu.
Posljednji put su Celticsi u Detroitu porazeni visokim rez.
19.11.12, Detroit Pistons - Boston Celtics 103 : 83
Pistonsi imali preko 50% uspjesan sut.

Celticsi igraju u odbrani jako dobro. U zadnjih 9 ut. niko im nije prebacio 100 poena. Napadacki igraju dosta sporo i ne ubacuju mnogo koseva.
Detroit igra prilicno sporo, da su opasni u napadu, ne moze se reci, znaju bljesnuti, ali veceras ce im biti jako tesko protiv defanzivnog Bostona, tako da je izgledna ut. sa manjim brojem poena.
Inace, zadnjih 6 medjusobnih susreta, prosjek njihovih ut. je oko 181,5 poen.
Under 185,5 se cini dobar izbor.

NHL double;

Vancouver-Edmonton over 5,5 1,90

V Canucsi imaju jednu od naj ekipa, medju najefikasnijim ali imaju i povrijedjenih igraca tako da veceras Oilersi mogu cak i iznenaditi kao sto su to sinoc ucinili Ducksi.
Oilersi imaju mladu i talentovanu ekipu, napadacku jako opasnu, ali isto tako i medjju najlosim su odbranama NHL-a. Jucer golmani Canucksa nisu bili na nivou.
Prosle sezone su igrali otvoreno sa dosta golova na ut. pregrst overa sam hvatao.
Ryan Nugent-Hopkins, Taylor Hall, Jordan Eberle i Yakupov mogu svakome zaprijetiti i zabiti nekoliko golova.
Domaci su na pocetku ranjivi, gosti opasni, mladi i poletni, veceras zapocinju sezonu i sigurno je da zele iznenaditi favarita.
Opcija sa nekoliko golova i overom je najizglednija, pa onda i moguce iznenadjenje i pobjeda Oilersa.

Minnesota-Dallas 1 pobjeda domacih Wildsa 2,10

Parise, Hately i Koivu top trio uz Sutera jednog od naj bekova. Ocekivanja su velika ove sezone.
Obje ekipe su igrale jucer i obje slavile.
Dallas putuje u goste gdje ih ocekuje jako teska ut. Starsima je kljucni igrac Jagr, veteran kojem neci biti nimalo lagano igrati tesku ut. u dva dana.
Domaci su u boljoj poziciji, vatreni navijaci, zdrava ekipa u ovom trenutku i vrlo vazno da su jedna od ekipa koja najbolje pokriva obranu i dozvoljava malo udaraca.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 20 jan 2013, 23:04

moj prijedlog

http://imageshack.us/photo/my-images/54 ... 179nv.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 jan 2013, 23:06

Sve je uredu samo te 10/10 sj.ebalo.Ispratio si,htio si da i ostali namaknemo pare u slucaju prolaska,nije se desilo,nisi ni prvi ni zadnji koji ce nesto ovdje napisat i past.Ja sam davno skonto da ja do prave dojave doci necu,tako da sam to tesko da cu odigrati.I trebali bi ovu raspravu preselit na kladionicarski chat.
Nad tobom sunce najljepše sja

funnyMe
Kontakt:

Post Postao/la funnyMe » 20 jan 2013, 23:10

funnyMe je napisao/la:Valencia - Real M. 2 @ P.P. 2,05
Bordeaux - PSG HX @ 3.50
eto ga,,, prođe i ovo,,
ko je upratio, danas sam postavio i
Totehnem - Man U. x ,,,,,,

ko zna zna :D

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 20 jan 2013, 23:14

@funnyMe

Ne znam koliko je kod tebe igrao PSG možda si greškom vidio, ali je Ibrahimović kod nas zavalio gol u 42. minuti tako da sigurno nije bio X. ;)
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 20 jan 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 20 jan 2013, 23:14

@miky druze,sve je uredu..Sretno ti,i ubuduce nam postavljaj prijedloge.. :D :D Sve najbolje

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.