AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ja vama govorim da je M'baye zvijer od igraca.Mozda je i na mjestu izjava jednog od kolega forumasa da su on i Pogba buduca okosnica Francuske repke.Zasto da ne,talenta imaju za izvoza.. 
Zadnja izmjena: betton, dana/u 21 jan 2013, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pa dobio je crveni zadnju tekmuronaldo99 je napisao/la:evo kake nema u sastavu reala nikako znaci da je to gotova stvar, samo se jos ceka zvanicna potvrda
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Mislim da je pitanje Kake riješeno , to je po meni gotova stvar . Ali ćelavci samo žele malo drame u svemu tome , da mi navijači strepimo
Kad' igrač odigra 2-3 dobre utakmice , to možemo nazvati slučajnošću.
Međutim kad igrač odigra odlično 70 % svojih utakmica u kojima je nastupio , za njega slobodno možemo reći da je i odličan fudbaler.
Zato ću da kažem evo javno i neka se smije ko želi , ali po meni Constant je trenutno jedan od Top 3 beka u ligi , i vjerujem da može biti samo bolji .
Kad' igrač odigra 2-3 dobre utakmice , to možemo nazvati slučajnošću.
Međutim kad igrač odigra odlično 70 % svojih utakmica u kojima je nastupio , za njega slobodno možemo reći da je i odličan fudbaler.
Zato ću da kažem evo javno i neka se smije ko želi , ali po meni Constant je trenutno jedan od Top 3 beka u ligi , i vjerujem da može biti samo bolji .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
stvarno dobra utakmica igraca Milana, bilo je tecno u napadu i imali su ideju u napadu za razliku od nekih prethodnih utakmica kad lopta samo kruzi okolo i na kraju nista 
drago mi je stvarno vidjeti mlade momke koji daju sve od sebe a pritom su stvarno talentovani i pruzaju odlicne partije, kad je bila zlatna generacija Milana sa svim svjetskim zvjezdama to se i ocekivalo da pruzaju takve partije, mislim sta drugo ocekivati od Pirla, Sedorfa, Ibre, Inzagija, ali ovi momci pokazuju da je pred njima svjetla buducnost kao i Milana
ja iskreno mislim da je Kaka gotova stvar, jer evo komentari poslije utakmice svih igraca govore kako bi voljeli da se vrati i kako bi im bilo drago da igraju sa njim u ekipi, a ne sjecam se da se o nekome tako pricalo sa kim se pregovara, uglavnom bilo kako bilo Kaka bi nam znacio sigurno
Balotelli je druga stvar oko koje se muti u reziji Galianija, mislim da i tu ima nesto ali eto vidjet cemo, po obicaju saznat cemo 31.01 tamo nekad poslijepodne hehee
usput evo roma i inter remizirali, mislim da nije moglo bolje
FORZA MILAN!!!!
drago mi je stvarno vidjeti mlade momke koji daju sve od sebe a pritom su stvarno talentovani i pruzaju odlicne partije, kad je bila zlatna generacija Milana sa svim svjetskim zvjezdama to se i ocekivalo da pruzaju takve partije, mislim sta drugo ocekivati od Pirla, Sedorfa, Ibre, Inzagija, ali ovi momci pokazuju da je pred njima svjetla buducnost kao i Milana
ja iskreno mislim da je Kaka gotova stvar, jer evo komentari poslije utakmice svih igraca govore kako bi voljeli da se vrati i kako bi im bilo drago da igraju sa njim u ekipi, a ne sjecam se da se o nekome tako pricalo sa kim se pregovara, uglavnom bilo kako bilo Kaka bi nam znacio sigurno
Balotelli je druga stvar oko koje se muti u reziji Galianija, mislim da i tu ima nesto ali eto vidjet cemo, po obicaju saznat cemo 31.01 tamo nekad poslijepodne hehee
usput evo roma i inter remizirali, mislim da nije moglo bolje
FORZA MILAN!!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
hehhe super ispade kolo. napokon da se popnemo na 6 poziciju.
nesto kontam da je messi dao ovaj gol kao pazzo drugi, sad bi citav svijet brujio o tome.. kako ih samo okrenu majka mu stara
nesto kontam da je messi dao ovaj gol kao pazzo drugi, sad bi citav svijet brujio o tome.. kako ih samo okrenu majka mu stara
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Dobra utakmica nasih danas,i apsolutno zasluzena pobjeda.
Ja Pazza sto se nameracio na ovu Bologniu 5 komada im je ove godine zguro
Rezultati konkurenata ko naruceni sad idemo dobit Atalantu nadam se da ce Kaka debitovati i pomoci nam da lakse dodjemo do pobjede,Atalanta je opasna ekipa bice nam cupavo u Bergamu.
Uglavnom sad nam je potrebno ove tri tekme naredne 9 bodova.
Forza Milan!!!!
Ja Pazza sto se nameracio na ovu Bologniu 5 komada im je ove godine zguro
Rezultati konkurenata ko naruceni sad idemo dobit Atalantu nadam se da ce Kaka debitovati i pomoci nam da lakse dodjemo do pobjede,Atalanta je opasna ekipa bice nam cupavo u Bergamu.
Uglavnom sad nam je potrebno ove tri tekme naredne 9 bodova.
Forza Milan!!!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ako Kaka dođe to će bit ekstra, konačno neko ko će moći jednim potezom riješit utakmicu i kreirati napad ...
Ako dodje i Balotelli nekako ce mi bit krivo jer ce Niang onda biti u njegovoj sjeni mada evo gledam Allegri stalno forsira Nianga na krilo
Ako bi Balotelli i Kaka dosli Milan bi presao na 4-4-2, a ako dodje samo Kaka ostajemo na 4-3-3 ..
-Eto, eto, eto što sam vruć

Ako dodje i Balotelli nekako ce mi bit krivo jer ce Niang onda biti u njegovoj sjeni mada evo gledam Allegri stalno forsira Nianga na krilo
Ako bi Balotelli i Kaka dosli Milan bi presao na 4-4-2, a ako dodje samo Kaka ostajemo na 4-3-3 ..
-Eto, eto, eto što sam vruć

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- LegendKiller
- Kontakt:
Današnja pobjeda uz ostale rezultate ponovo su nam vratili nadu da možemo do Evrope. Međutim netreba se puno zavaravati što se tice današnje igre pogotovo u odbrani je to bilo jako loše! Neželim omalovažavati pobjedu ali je bolonja danas bila pre preloša totalno bezvoljna u napadu, a i takva bolonja je našim stoperima stvarala probleme i opet smo gol primili nakon visoke lopte! Mislim da bi galijani nakon dolaska Kake trebao poceti razmišljati o stoperskim pozicijama, krajnje je vrijeme!
Boban: "I really hope that Kakà doesn't return to Milan."
Boban doesn't like the Idea of Kaka back at all.
Boban: "Kakà to Milan? It's completely absurd. I don't like these kind of returns. He won't add much to this Milan side."
Maybe reminding us with the Sheva return or Gullit return or Leonardo which all failed.
He is also concerned about him fitting in current formation
Boban: "Kakà can't play in any roles in a 4-3-3 formation, which Milan are using. He hasn't got a specific role in a 4-3-3 formation."
Il club piu titolato al mondo!
Heh druze moguce da smo ja i ti danas neke razlicite tekme gledali...Kakvi problemi za stopere,stvarno Bologna je imala jedan sut u okvir gola ako se dobro sjecam,neki momcici iz barcine b ekipe osutao,abbiati odbranio....Mexes i Zapata po meni danas za 10-ku odigrali,Constant takodje predobar....Kakva visok lopta...pa onaj sut glavom sto je uputio protivnicki igrac bez problema bi zavrsio u narucju golmana,a autogol se moze svakom desiti....Sto se konkretno Mexesa tice jeste da je u nekim situacijama kix stoper,ali kada se "uoziblji" vjeruj najjaci stoper u seria a....Danasnja igra pogotovo u 1.pol je bila neka kombinatorika na sredini (ako se tako moze nazvati) u napadu nedoreceni,dok je u 2.pol igra poprimila drugi tok,ubacili smo u brzinu vise u rutinski pogodio pazzini....tako da....ne dijelimo ista misljenjaLegendKiller je napisao/la:Današnja pobjeda uz ostale rezultate ponovo su nam vratili nadu da možemo do Evrope. Međutim netreba se puno zavaravati što se tice današnje igre pogotovo u odbrani je to bilo jako loše! Neželim omalovažavati pobjedu ali je bolonja danas bila pre preloša totalno bezvoljna u napadu, a i takva bolonja je našim stoperima stvarala probleme i opet smo gol primili nakon visoke lopte! Mislim da bi galijani nakon dolaska Kake trebao poceti razmišljati o stoperskim pozicijama, krajnje je vrijeme!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Dobar si ti brate, kad je tebi ozbiljni Mexes najjaci stoper u Serie a
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Onda ti manje pratis seriu a...dok je bio clan as rome najbolji vjeruj,po meni i dan danas je medju 3 u seria a ,a najbolji kod nas u ekipi....jos da dodam da je taj isti mexes imao 2 teze povrede koljena ako se na varam....sve u svemu kada daje golove dobar je,pa ne vidim koji to jos stoper kod nas postize golove,osim i rijetkim situacijama yepes u skoku...Titova-Juga je napisao/la:Dobar si ti brate, kad je tebi ozbiljni Mexes najjaci stoper u Serie a
- Titova-Juga
- Kontakt:
subasic je napisao/la:Onda ti manje pratis seriu a...dok je bio clan as rome najbolji vjeruj,po meni i dan danas je medju 3 u seria a ,a najbolji kod nas u ekipi....jos da dodam da je taj isti mexes imao 2 teze povrede koljena ako se na varam....sve u svemu kada daje golove dobar je,pa ne vidim koji to jos stoper kod nas postize golove,osim i rijetkim situacijama yepes u skoku...Titova-Juga je napisao/la:Dobar si ti brate, kad je tebi ozbiljni Mexes najjaci stoper u Serie a
Pratim ja prijatelju Serie A od 1992-e godine. Kod A.S.R je bio jos i dobar, a kod nas je u najmanju ruku katastrofalan. Njegov prime je prosao.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
hahah dobro onda po tebi jos uvjek "traju" Bonera,Yepes,Acerbi.....vjeruj mexes njima mentor moze biti...Titova-Juga je napisao/la:subasic je napisao/la:Onda ti manje pratis seriu a...dok je bio clan as rome najbolji vjeruj,po meni i dan danas je medju 3 u seria a ,a najbolji kod nas u ekipi....jos da dodam da je taj isti mexes imao 2 teze povrede koljena ako se na varam....sve u svemu kada daje golove dobar je,pa ne vidim koji to jos stoper kod nas postize golove,osim i rijetkim situacijama yepes u skoku...Titova-Juga je napisao/la:Dobar si ti brate, kad je tebi ozbiljni Mexes najjaci stoper u Serie a
Pratim ja prijatelju Serie A od 1992-e godine. Kod A.S.R je bio jos i dobar, a kod nas je u najmanju ruku katastrofalan. Njegov prime je prosao.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Acerbijevo vrijeme tek dolazi, o Yepesu nisam nikada imao dobro misljenje a Bonera je zivi promasaj. Naravno da nam fali stopera, ali celo to ne vidi.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
svako ima svoje misljenje pa tako i ti...ali acerbi je za mene u ovoj ekipi milana zalutao....pratim ga svaku utakmicu,smusen spor da ne moze gori biti,lako je bilo u chievu igrati,ali to su 2 razlicita svijeta.....jasno je da milan nece za dugo vremena imati onu odbranu cafu-nesta-stam-maldini ali trenutno je mexes najbolje u ekipi sto imamo,naravno uz Zapatu kojeg Allegri ne forsira....A sad ovako koji je to bolji stoper u italiji od mexesa....mozda chielini samo...Titova-Juga je napisao/la:Acerbijevo vrijeme tek dolazi, o Yepesu nisam nikada imao dobro misljenje a Bonera je zivi promasaj. Naravno da nam fali stopera, ali celo to ne vidi.
- Titova-Juga
- Kontakt:
subasic je napisao/la:svako ima svoje misljenje pa tako i ti...ali acerbi je za mene u ovoj ekipi milana zalutao....pratim ga svaku utakmicu,smusen spor da ne moze gori biti,lako je bilo u chievu igrati,ali to su 2 razlicita svijeta.....jasno je da milan nece za dugo vremena imati onu odbranu cafu-nesta-stam-maldini ali trenutno je mexes najbolje u ekipi sto imamo,naravno uz Zapatu kojeg Allegri ne forsira....A sad ovako koji je to bolji stoper u italiji od mexesa....mozda chielini samo...Titova-Juga je napisao/la:Acerbijevo vrijeme tek dolazi, o Yepesu nisam nikada imao dobro misljenje a Bonera je zivi promasaj. Naravno da nam fali stopera, ali celo to ne vidi.
Mnogi su u Italiji jaci od ovakvog Mexesa... spor, bezvoljan, sklon kardinalnim greskama, komplikator... Bio mi je jedan od drazijih u Romi, (i to nema veze s ukusom). Tad je igrao na visokom nivou, ovo sad je zavrsavanje karijere. A biti najbolji stoper medju rajom kao Danielle, Yepes, i sl. nije tesko vjeruj mi.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
druze taj isti mexes je igrao sa t silvom kao partner,dok je nesta sa svojih 36 god sjedio na klupi neke utakmice...sad ces reci ima 36 god,pa i yepse ima 37 ako se ne varam pa igra...prema tome....zavrsavanje karijere i jeste u pitanju,ali isto tako i nemora da znaci...kazem ti stvar ukusa...meni je mexes najbolji stoper u seria ako ne najbolji,medju 3 najbolja,a ja te pitam koji su to bolji od njega???
- Titova-Juga
- Kontakt:
subasic je napisao/la:druze taj isti mexes je igrao sa t silvom kao partner,dok je nesta sa svojih 36 god sjedio na klupi neke utakmice...sad ces reci ima 36 god,pa i yepse ima 37 ako se ne varam pa igra...prema tome....zavrsavanje karijere i jeste u pitanju,ali isto tako i nemora da znaci...kazem ti stvar ukusa...meni je mexes najbolji stoper u seria ako ne najbolji,medju 3 najbolja,a ja te pitam koji su to bolji od njega???
To sto je Allegri u najmanju ruku cudan i precijenjen trener ne mijenja cinjenicu da je Mexesov prime davno prosao...
Niti jedan, Mexes je broj jedan. Laku noc.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za jučerašnju pobjedu na San Siru

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.