Fali Verminator na forumu. Šta mu se desilo?

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

E brate Arnele, banovali me dusmani.Rockefeller je napisao/la:![]()
Fali Verminator na forumu. Šta mu se desilo?![]()
Manchester are weighing up a January move for Celtic midfielder Victor Wanyama.
Sir Alex Ferguson's brother Martin - who works as one of United's team of scouts - has watched Wanyama several times this season.
United are in the market for a defensive midfielder and Kenya international Wanyama is one of the names on their radar following his impressive form north of the border.
The 21-year-old joined Celtic for £900,000 from Belgian side Beerscho AC in July 2011 and has emerged as a key member of Neil Lennon's side.
Martin Ferguson has watched him in Celtic's Champions League games this season, to assess his merits against stronger opposition than he meets in the Scottish Premier League.
Celtic would want around £10million for their midfield enforcer, who can also play in defence, but United feel they could land him for around £7m.
Wanyama is a robust, tough-tackling midfielder in the style of Newcastle's Cheick Tiote, who United have also been monitoring.
Coq. izrasta u jako dobrog igraca i ako bi znacio dolazak jednog DM-a njegovo smjestanje na klupu ja sam protiv, jer je momak zasluzio sansu svojim trudom i radom.Marsal je napisao/la:Naravno da sam prizivao Coqa, mali je maestralan i nadam se da povreda nije ozbiljna, treba nam ko suho zlato sad u srijedu i za vikend.
Mbiwa, Gurkuf, Vanyama - Bože me sakloni.
Radije ne dovodit nikog nego njih.
Odlican trener.Treba nove krvi pa makar ona bila braco gumena glavaAA23 je napisao/la:http://****/index.php/inofudbal ... ta-u-psg-u
Ako je istina, neka je sa srecom, samo nemoj Ancellotia majke ti..
Ali dobar komentar ispodRockefeller je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo sam odavno htio ovde pokazati, al' neko vrijeme nisam mogao da nadjem, a onda i zaboravim. Sad mi pade na pamet nešto.![]()
I'm surprised Diaby didn't get injured....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.