FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dona
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dona » 21 jan 2013, 14:25

Cuj ide Bekric aaaaa :( dislike

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 jan 2013, 14:27

Ako su kinezi spremni platiti 1 mil € nek ide
NO PYRO NO PARTY

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 21 jan 2013, 14:29

Buu je napisao/la:Ako su kinezi spremni platiti 1 mil € nek ide
M pustit ce ga Amar za malo para to je sigurno.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 jan 2013, 14:34

Pa nije Amar budala da pusti jednog od glavnih igraca tek tako. Ako ce ga vec pustiti onda ce ga za dobre pare.
NO PYRO NO PARTY

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 21 jan 2013, 14:38

Buu je napisao/la:Pa nije Amar budala da pusti jednog od glavnih igraca tek tako. Ako ce ga vec pustiti onda ce ga za dobre pare.
Ne moze ga pustiti za dobre pare kad covjek ima jos pola godine ugovor.Ako jos on ode,pod hitno se mora naci dobro pojacanje.
Nek od tih para daju Wagneru cifru i ja sam zadovoljan onda.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 21 jan 2013, 14:39

Produžit će ugovor...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 jan 2013, 14:44

Dona je napisao/la:
Buu je napisao/la:Pa nije Amar budala da pusti jednog od glavnih igraca tek tako. Ako ce ga vec pustiti onda ce ga za dobre pare.
Ne moze ga pustiti za dobre pare kad covjek ima jos pola godine ugovor.Ako jos on ode,pod hitno se mora naci dobro pojacanje.
Zasto ne moze ? Da je Bekric los igrac onda da, ali nije. On ako ostane jos bolje za nas tako da velika cijena za Bekrica ce biti vise da odbije kupca.
Bekric ako nece da produzi ugovor na tribinu ga poslati i zdravo. :)
NO PYRO NO PARTY

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 21 jan 2013, 14:47

Buu je napisao/la:
Dona je napisao/la:
Zasto ne moze ? Da je Bekric los igrac onda da, ali nije. On ako ostane jos bolje za nas tako da velika cijena za Bekrica ce biti vise da odbije kupca.
Ne bih ja nikad njega poslao na tribine.To je jedan odlican momak,koji je uvijek igrao srcem za Zelju.Nikad ga nisam vidio da hoda po terenu,da se ne bori.
Ako bas i nije losa cifre neka ga puste,ali da dode bar slican igrac njemu.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 jan 2013, 14:51

Dona je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Dona je napisao/la:Pa nije Amar budala da pusti jednog od glavnih igraca tek tako. Ako ce ga vec pustiti onda ce ga za dobre pare.

Ne bih ja nikad njega poslao na tribine.To je jedan odlican momak,koji je uvijek igrao srcem za Zelju.Nikad ga nisam vidio da hoda po terenu,da se ne bori,uvijek je igrao srcem.
Ako bas i nije losa cifre neka ga puste,ali da dode bar slican igrac njemu.
Djaba mu sve to, zna se sta slijedi ko nece da potpise ugovor :)
NO PYRO NO PARTY

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 21 jan 2013, 14:58

anonimni je napisao/la:
BegBasagic je napisao/la:Što se tice dresova mora se znati da Željo prvi put ne kupuje i ne plaća dresove (vecina zna sigurno) sto je ranijih godina bio slučaj
ako je problem, možeš na ovo ispod odgovoriti i na PP...
je li to bio slučaj i s Macronom i s Legeom ?
Barem ja koliko znam sve se plaćalo do sada pa tako i Macron dresovi koji su po meni bili jedni od naljepših poslije ratnih kolekcija, za Legeu (2009. dolaskom Amara) se išlo na to da omladinski pogon uzme i da djeca plate opremu s tim da prvi tim dobije gratis dresove i ostalu opremu, kasnije se za Legeu nesto i platilo mada po znatno manjoj cijeni, jer je bila "frka" sa roditeljima i pričom da djeca maltene non stop mijenjaju dresove kako je to preskupo i sl. mada možda neko zna nešto više ...

Priča oko Bekrića je mlaćenje prazne slame i tu sve i prestaje, tako da bezveze trošite riječi ;)
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 21 jan 2013, 15:09

Adilović je na izlaznim vratima 99%,dogovorio je uslove
Bekrić ima dvije ponude,kinezi nude nešto više od 200.000 eura,odbio Amar,ponudit će novi ugovor,ako ne potpiše -tribina
Krajem decembra odbijena ponuda za Kvesića od 600.000 eura(Antaliya)
Einigkeit und Recht und Freiheit

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 21 jan 2013, 15:11

domorocki je napisao/la:Adilović je na izlaznim vratima 99%,dogovorio je uslove
Bekrić ima dvije ponude,kinezi nude nešto više od 200.000 eura,odbio Amar,ponudit će novi ugovor,ako ne potpiše -tribina
Sa kim sa Minkenom ? xD
Bekrić će da produži ugovor...
A sigurno bi se znalo za Kvesića da je bila zvanična ponuda.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 jan 2013, 15:12

Zna li se gdje ce Adil koja liga ? i za koliko od prilike ?
NO PYRO NO PARTY

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 jan 2013, 15:16

" onclick="window.open(this.href);return false;

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2013, 15:19

Buu je napisao/la:
Dosla je ponuda iz Kine za Adilovica...samo se ceka Amar koji je negdje u inostranstvu da odluci sta i kako.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 jan 2013, 15:22

pile87 je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Dosla je ponuda iz Kine za Adilovica...samo se ceka Amar koji je negdje u inostranstvu da odluci sta i kako.
Za mustuluka si majke mi

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 21 jan 2013, 15:25

Što se tiče dresova, mislim da ovaj tekst sve govori:
Nastavljaju saradnju s "Patrickom"
Željezničar na proljeće u novim dresovima
slika
Svraka, Stanić, Jamak i Adilović u novim dresovima

Fudbaleri Željezničara u proljetnom dijelu Premijer lige nastupat će u novim dresovima firme "Patrick", a prema riječima tim-menadžera ekipe Rusmira Cvike, nijedan klub u Evropi neće imati takav dizajn dresa.

- Dresovi su personilizirani, "Patrick" će praviti ovu liniju samo za Željezničar, tako da neće biti drugih klubova s istim dizajnom.

Poboljšali smo postojeći dogovor s ovom firmom i veoma smo zadovoljni, napravili smo neke klauzule, "Patrick" želi da nas zadrži - rekao je Cviko koji je u Belgiji, gdje se nalazi sjedište francuskog proizvođača sportske opreme, dogovorio nove detalje oko opreme.

Na dobitku će biti i omladinska škola, koja također dobiva novu opremu.

- Prvi put će sve selekcije u omladinskoj kategoriji imati opremu istog kvaliteta kao prvi put. Postoji mogućnost da i ekipe naših talenata naprave sebi personilizaciju opreme i da svaka selekcija ima posebnu - govori tim-menadžer aktuelnog šampiona BiH.

Inače, na Željinom štandu na Sarajevo Holiday Marketu prvotimci su pozirali u novim dresovima, a nastavljeno je i svakodnevno druženje s navijačima. Muamer Svraka i Semir Kerla već su bili domaćini na štandu, a iz kluba kažu da su oduševljeni posjetom kao i prodajom proizvoda iz Fan shopa.
To su novi, naši i samo naši - niko više ovakve nema - glavni smo :!: :mrgreen:
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 jan 2013, 15:27

pile87 je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Predpostavljam da je isti klub koji trazi i Bekrica. Samo da nije mala cifra, a za Adila bi bilo tamo odlicno. Plate prejake, a liga solidna mozda u rangu poljske, ceske...
NO PYRO NO PARTY

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2013, 15:32

Buu je napisao/la:
Predpostavljam da je isti klub koji trazi i Bekrica. Samo da nije mala cifra, a za Adila bi bilo tamo odlicno. Plate prejake, a liga solidna.
Pa cifra je i mala i velika kako se uzme, zavisi od Amarovih apetita.kako sam cuo nesto manje od pola miliona eura za obojicu.Ostaje pitanje imamo li u rukavu adekvatne zamjene za oba igraca a prilicno sam siguran da nemamo.I ne vjerujem da bi se Amar toliko kockao, mislim da ce otpilit ove kineze ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 jan 2013, 16:01

Ma Bekrica ne smijemo prodati u ovom trenutku, sta vam je ljudi? Amaru se desilo 2009 da je nakon osvoje titule ostao bez par glavnih standardnih igraca, i tada je rekao nikada vise.... Ne moze se naci adekvatna zamjena za Bekrica na polusezoni. On je nas, nemojte se sikirati za njega, potpisat ce on novi ugovor da i klub zaradi nesto na kraju sezone, ali sada nema teorije. (Vec je jednom covjek dokazao odanost, prema tome samo ti dusman moze tvrditi suprotno). Adilovic i Svraka, jedini koji mogu otici, ostati ni makac... Ako igrom slucaja ni oni ne pronadu adekvatne transfere, nece ni oni nigdje ici i gotova stvar sa tim....

EDIT: Zapamtite jednu stvar, a to je da od ovih mogucih transfera iz izloga ce zavisiti buduci transferi koji mozemo okarakterisati kao nase trenutno najvece blago, a to su Kvesic i Zolotic. Moramo jednostavno drzati do sebe, jer ako ne drzimo niko nas nece nikada ni cijeniti. Nismo mi Sarajevo da se svima moramo prilagodavati. Treba Amaru spomenik dici, sto je prekinuo tu tradiciju kod nas. Adilovic moze otici za nekih 300.000€, mozda 350.000€ kao najbolji strijelac lige koja puno ne kotira, ali Svraka kao A reprezentativac mora iznad 500.000€ pa kud puklo da puklu. U suprotnom nista nismo postigli...

Za Kvesica kao i Zolotica ponuda moze, a takoder i mora biti iznad 1.000.000€. Druge nema, mozete se vi sloziti ili ne, ali tako je. ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 21 jan 2013, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: f16, Sarajevskigigant1921 i 32 gosta.