AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ocjene za jučerašnju pobjedu na San Siru

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- francobaresi
- Kontakt:
Zapata je trenutno najbolji stoper u Milanu , mislim da se polako vraća u onu formu koju je imao u Udineseu prije 2 sezone , tada je bio na glasu kao jedan od najperspektivnijih stopera u Italiji a i šire.
Nažalost povreda ga je malo unazadila na tom putu , ali s obzirom da ima samo 26 god. mislim da može još da napreduje , samo mu treba kontinuitet utakmica .
Mexes zaista ponekad podsjeti na dobre dane iz Rome , ali često u utakmice ulazi demotivisan i bezvoljan i zna pogriješiti .
Nažalost povreda ga je malo unazadila na tom putu , ali s obzirom da ima samo 26 god. mislim da može još da napreduje , samo mu treba kontinuitet utakmica .
Mexes zaista ponekad podsjeti na dobre dane iz Rome , ali često u utakmice ulazi demotivisan i bezvoljan i zna pogriješiti .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Mexes vecinu utakmice bude odlican , a onda napravi kiks koji skupo kosta ekipu .. sjetimo se samo utakmice sa Barcom i prvog gola na Camp Nou .. Evo sad i ovaj auto gol ..
Sloboda Tuzla !!!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Mexes je uvijek bio kiks stoper s vremena na vrijeme tu se ne može ništa.
Slažem se za Zapatu jučer je bio odličan i veoma siguran.
Slažem se za Zapatu jučer je bio odličan i veoma siguran.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- LegendKiller
- Kontakt:
Pa upravo zato što je bolonja imala samo jedan šut zato nismo ni imali problema, nedaj bože da su više napadali. Bolonja je bila totalno bezvoljna u napadu! Jedan centaršut i odmah gol, pasqual manji od mexesa i zapate za glavu i opet ih nadskace i gdje je tu taj kvalitet mexesa. Ako je tebi on najjaci stoper u seriji a onda ti drug pojma nemaš od fudbalu! Mexes je bezveze stoper onako jak ko konj i samo se udara, zna biti dobar samo kad ga neko naljuti pa se onda malo naloži i to je to! Ove sezone smo primili najvise golova iz prekaida i visokih lopti a upravo iz tog segmenta se vidi snaga stopera, konkretno Milan ih ima 5 i nijedan nije kvalitet za Milana! Zbog toga se ja nadam Astoriju i Santonu i da recimo Albatrazeu daju konačno priliku od ovih sadašnjih stopera nije loši sigurno!subasic je napisao/la:Heh druze moguce da smo ja i ti danas neke razlicite tekme gledali...Kakvi problemi za stopere,stvarno Bologna je imala jedan sut u okvir gola ako se dobro sjecam,neki momcici iz barcine b ekipe osutao,abbiati odbranio....Mexes i Zapata po meni danas za 10-ku odigrali,Constant takodje predobar....Kakva visok lopta...pa onaj sut glavom sto je uputio protivnicki igrac bez problema bi zavrsio u narucju golmana,a autogol se moze svakom desiti....Sto se konkretno Mexesa tice jeste da je u nekim situacijama kix stoper,ali kada se "uoziblji" vjeruj najjaci stoper u seria a....Danasnja igra pogotovo u 1.pol je bila neka kombinatorika na sredini (ako se tako moze nazvati) u napadu nedoreceni,dok je u 2.pol igra poprimila drugi tok,ubacili smo u brzinu vise u rutinski pogodio pazzini....tako da....ne dijelimo ista misljenjaLegendKiller je napisao/la:Današnja pobjeda uz ostale rezultate ponovo su nam vratili nadu da možemo do Evrope. Međutim netreba se puno zavaravati što se tice današnje igre pogotovo u odbrani je to bilo jako loše! Neželim omalovažavati pobjedu ali je bolonja danas bila pre preloša totalno bezvoljna u napadu, a i takva bolonja je našim stoperima stvarala probleme i opet smo gol primili nakon visoke lopte! Mislim da bi galijani nakon dolaska Kake trebao poceti razmišljati o stoperskim pozicijama, krajnje je vrijeme!
Dok Kaka ceka vesti, Galiani na sastanak sa njegovim agentina; Placa 15 mil. eura za 30 meseci; Oficijano soopstenje pristize najranije sutra, najkasnije u Subotu!
To znaci 6 miliona eura po sezoni
To znaci 6 miliona eura po sezoni
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ma ja se nadam da je to oko Kake gotova stvar. samo neki detalji da se dogovore. i jedva cekam da ga vidim u nasem dresu abd 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- IlPrincipe
- Kontakt:
Pazzini is currently in top 10 (90 goals, 9th place) among the all-time topscorers in Serie A who are still active.
GRAZIE SIGNORE MORRATI !
#Tutti pazzi per Pazzini
GRAZIE SIGNORE MORRATI !
#Tutti pazzi per Pazzini

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Moze li neko da kopira onaj link sa twittera , gdje objavljuju vijesti o Milanu.
Izbrisao historiju , pa se ne mogu sjetiti kako ide .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- IlPrincipe
- Kontakt:
https://twitter.com/Milanello" onclick="window.open(this.href);return false;Maestro^^ je napisao/la:Moze li neko da kopira onaj link sa twittera , gdje objavljuju vijesti o Milanu.
Hvala druze .IlPrincipe je napisao/la:https://twitter.com/Milanello" onclick="window.open(this.href);return false;Maestro^^ je napisao/la:Moze li neko da kopira onaj link sa twittera , gdje objavljuju vijesti o Milanu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Di Marzio: "Kaka je pristao smanjiti svoju plaću."
Raiola: "? Balotelli AC Milan Sad tesko, ali do 31. januara, tko zna ..."
Raiola: "? Balotelli AC Milan Sad tesko, ali do 31. januara, tko zna ..."
- youngredcomps
- Kontakt:
Prije nekoliko minuta završen je sastanak Kakinog agenta i Adriana Gallijanija, predsjednika Milana.
Agent za Kaku traži 6 miliona eura, dok Galliani nudi 5 miliona kao polaznu cijenu. (B)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Evo citam da je Milan opasno zagrizao za Lamparda. Jest da mi nekako nema logike sto su otisli neki senatori a sad dovest igraca od 34 godine ali opet bi volio da dodje Super Frankie.
Za Kaku je to haman gotova stvar, samo da Celo ne bude tvrdoglav
Niang - - Kaka - - El Shaarawy
---------- Pazzo
Za Kaku je to haman gotova stvar, samo da Celo ne bude tvrdoglav
Niang - - Kaka - - El Shaarawy
---------- Pazzo
Xavi se zatim osvrnuo na duel 1/8 finala Lige prvaka koji očekuje njegovu ekipu. On smatra kako AC Milan neće biti nimalo lagan protivnik.
"Oni su dobra ekipa. Igraju jako dobro u odbrani i uvijek nam otežaju posao. San Siro nije stadion na kojem možete lagano igrati zbog navijača. Oni su veoma strastveni. Još ako pogledate kroz historiju, vidjet ćete da je Milan osvojio više evropskih titula nego mi. Možda trenutno nisu u najboljoj formi, ali uvijek imaju dobre igrače koji vam mogu otežati posao", izjavio je Xavi za "Fifa.com".
Nafali vas Xavi opasno

"Oni su dobra ekipa. Igraju jako dobro u odbrani i uvijek nam otežaju posao. San Siro nije stadion na kojem možete lagano igrati zbog navijača. Oni su veoma strastveni. Još ako pogledate kroz historiju, vidjet ćete da je Milan osvojio više evropskih titula nego mi. Možda trenutno nisu u najboljoj formi, ali uvijek imaju dobre igrače koji vam mogu otežati posao", izjavio je Xavi za "Fifa.com".
Nafali vas Xavi opasno
ehhh evo neki moj milan sad kad dodje Kaka'
abbiati
de sciglio ---- zapata --- mexses --- constant
muntari (nocerino-flamini)
-------------------------------- montolivo
niang(KPB) -------- kaka' ----------- el sharaway
------------------------ pazzini
abbiati
de sciglio ---- zapata --- mexses --- constant
muntari (nocerino-flamini)
-------------------------------- montolivo
niang(KPB) -------- kaka' ----------- el sharaway
------------------------ pazzini
Cuj Xavija , imamo jako dobru odbranu
On haman ne prati Milan kako treba 
Sloboda Tuzla !!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Meni se nikako ne svidja to da ce Boateng biti na klupi .. Želim Milan u 4-4-2 formaciji !
@Ilprincipe
znam sta zelis, zelis da vidis milan iz ancelotijevog doba tj u formaciji romb ili kako je nazivaju bozicno drvce(jelka)
sa kakom iza dva spica 
znam sta zelis, zelis da vidis milan iz ancelotijevog doba tj u formaciji romb ili kako je nazivaju bozicno drvce(jelka)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.