Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hokej AHL
Rockford IceHogs-Texas Stars preko 5.5 golova kv 1.8
NBA
D.West manje od 16.5 kv 1.85
C.Paul vise od 17.5 kv 1.70
Rockford IceHogs-Texas Stars preko 5.5 golova kv 1.8
NBA
D.West manje od 16.5 kv 1.85
C.Paul vise od 17.5 kv 1.70
Evo jedan danasnji
valjda mi se posreci
Moreirense - Benfica(s.t.) 21.1. 21:00 2 1,35
Atlanta - Minnesota/NBA(s.t.) 21.1. 20:00 1 1,40
Southampton - Everton(d/n) 21.1. 21:00 DA 1,60
D.Williams (Brooklyn) (17,5) 21.1. 21:30 Više 1,85
D.Gajič (Slov.) (6,5) 21.1. 19:00 Više 1,70
Slovenija - Egipat(52,5) 21.1. 19:00 Više 1,70

Moreirense - Benfica(s.t.) 21.1. 21:00 2 1,35
Atlanta - Minnesota/NBA(s.t.) 21.1. 20:00 1 1,40
Southampton - Everton(d/n) 21.1. 21:00 DA 1,60
D.Williams (Brooklyn) (17,5) 21.1. 21:30 Više 1,85
D.Gajič (Slov.) (6,5) 21.1. 19:00 Više 1,70
Slovenija - Egipat(52,5) 21.1. 19:00 Više 1,70
E hvala puno, al jbm im majku kod njih nema kirilenkapinoglavi je napisao/la:scroll skroz dole,nije pod kosarkomjbmilan je napisao/la:Ne mogu nikako naci na stranici bh-play kladionice gdje im je broj koseva igraca NBA, moze li neko pomoci :/
U Premieru nema Teague :/

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
K.Lijewski (Poljska) (3,5) manje 1.95 i premieru je 2.5 granica vredi pokusati
)) sretno...

E hvala puno, al jbm im majku kod njih nema kirilenkajbmilan je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:scroll skroz dole,nije pod kosarkomjbmilan je napisao/la:Ne mogu nikako naci na stranici bh-play kladionice gdje im je broj koseva igraca NBA, moze li neko pomoci :/
U Premieru nema Teague :/

U Sport plus-u ima Tagoe,a nema Kirilenko al ponovo imaju najbolju ponudu sto se tice igraca
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
Sta mislite ide li K.Walker preko 15,5 u BHPlayu, u Premieru je 17,5 ???
Amicci Di Nessuno
znaci Kirilenko under 17,5 ehehe
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
kako ova Charlottea brani pick and roll ?
hitno je molim vas ako neko zna, nek pomogne !
hitno je molim vas ako neko zna, nek pomogne !
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Valjda over? ILi je ovo bila zezancijaFalcaoo je napisao/la:znaci Kirilenko under 17,5 ehehe

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Memphis under 89,5 poena
I oni povrsni poznavaoci kosarke su gledajuci ovaj par prvo pomislili na under tj. tvrdu i sporu kosarku
sa malo poena. Ocekujem kvalitetan otpor Pacersa i zbog tog razloga mi se vise svidja samo under na Memphis
a ne cijelu tekmu (172,5). Memphis je trenutno u padu forme, imaju poteskoca u igri pogotovo u napadu.
Cijeli dan se dvoumim izmedju ovog odabira i kontrahendikepa od 6,5 poena na Indianu. Odigrat cu obje opcije
odvojeno pa valjda prodju.
Minnesota under 88,5 poena
Poznata je prica o bolnici u Minneapolisu, jos je potvrdjeno da ni Shved nece danas otputovati u Atlantu.
Atlanta je solidna ekipa, pogotovo kuci i u defanzivnom smislu. Kad su mogli neku noc zaustaviti Netse na
92 poena mogu vala i osakacene "vukove" na nekih 80ak poena. Tome treba dodati da se tekma igra u ovom ranom
terminu koji tradicionalno ne lezi igracima i uglavnom tekme zavrsavaju u underu.
J Smith 16,5 over
Nedavno su igrali ut. kod Minnesote u kojoj su Hawksi porazeni, ali je trojac Smith-Horford-Willimas prebacivao marginu.
Veceras nece biti Willimasa koji se povrijedio, a situacija kod Timberwolvesa sto se tice povreda ista je kao i neki dan. Prava bolnica.
Smith ima veliku minutazu (30-39 min.) i slobodu u igri Hawksa, glavna napadacka opcija, mnogo sutira te ga ocekujem da prebaci veceras ovih 16,5 protiv oslabljene Minnesote kojoj je u prvom susretu u Minneapolisu ubacio 21 poen.
S obzirom da nema Williamsa u redovima Atlante dajem sansu i Horfordu za over, pogotovo sto je lijepa margina od 14,5 poena na njemu, tako da cu i to ispratiti.
I oni povrsni poznavaoci kosarke su gledajuci ovaj par prvo pomislili na under tj. tvrdu i sporu kosarku
sa malo poena. Ocekujem kvalitetan otpor Pacersa i zbog tog razloga mi se vise svidja samo under na Memphis
a ne cijelu tekmu (172,5). Memphis je trenutno u padu forme, imaju poteskoca u igri pogotovo u napadu.
Cijeli dan se dvoumim izmedju ovog odabira i kontrahendikepa od 6,5 poena na Indianu. Odigrat cu obje opcije
odvojeno pa valjda prodju.
Minnesota under 88,5 poena
Poznata je prica o bolnici u Minneapolisu, jos je potvrdjeno da ni Shved nece danas otputovati u Atlantu.
Atlanta je solidna ekipa, pogotovo kuci i u defanzivnom smislu. Kad su mogli neku noc zaustaviti Netse na
92 poena mogu vala i osakacene "vukove" na nekih 80ak poena. Tome treba dodati da se tekma igra u ovom ranom
terminu koji tradicionalno ne lezi igracima i uglavnom tekme zavrsavaju u underu.
J Smith 16,5 over
Nedavno su igrali ut. kod Minnesote u kojoj su Hawksi porazeni, ali je trojac Smith-Horford-Willimas prebacivao marginu.
Veceras nece biti Willimasa koji se povrijedio, a situacija kod Timberwolvesa sto se tice povreda ista je kao i neki dan. Prava bolnica.
Smith ima veliku minutazu (30-39 min.) i slobodu u igri Hawksa, glavna napadacka opcija, mnogo sutira te ga ocekujem da prebaci veceras ovih 16,5 protiv oslabljene Minnesote kojoj je u prvom susretu u Minneapolisu ubacio 21 poen.
S obzirom da nema Williamsa u redovima Atlante dajem sansu i Horfordu za over, pogotovo sto je lijepa margina od 14,5 poena na njemu, tako da cu i to ispratiti.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Titova-Juga
- Kontakt:
Over Kirilenko, ali over na 15.5 iz derbija, ne 17.5, malo rizicno iz premiera. Samo te dvije kladionice ga imaju u ponudi. Napisao sam u prethodnom svom postu zasto je ovo tip dana.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ne zezam se haha ozb velika mi je margina da ce on dat minimalno 18 koseva...Magiiic je napisao/la:Valjda over? ILi je ovo bila zezancijaFalcaoo je napisao/la:znaci Kirilenko under 17,5 ehehe
- diplomatija
- Kontakt:
sta mislite mogu li lopez i wiliams iz bruklyna ici preko veceras, kontam na 20 km staviti oko 70 dobitak, hajd molim vas dobronamjeran savjet bi mi dobro dosao ili da mi predlozite nekog igrac iz new yorka ali da ide preko, ima na sportklubu utakmica pa da proveden jedno ugodno vece, a inace se vadim, za vikend sam potonuo totalno, pozdrav
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kirilenko im je u prvoj utakmici zabio 21 poen a Minnesota koliko se sjecam u toj tekmi nije bas imala nekih bitnijih izostanaka, nisam siguran za Love-a ... 17,5 jeste visoka margina prije svega sto je Kirilenko u gostima druga prica. Ipak, izgledniji je over jer ko ce povuci ako nece on?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- Titova-Juga
- Kontakt:
diplomatija je napisao/la:sta mislite mogu li lopez i wiliams iz bruklyna ici preko veceras, kontam na 20 km staviti oko 70 dobitak, hajd molim vas dobronamjeran savjet bi mi dobro dosao ili da mi predlozite nekog igrac iz new yorka ali da ide preko, ima na sportklubu utakmica pa da proveden jedno ugodno vece, a inace se vadim, za vikend sam potonuo totalno, pozdrav
Lopeza ti ne bih preporučio da igraš over jer ga čuva jedan od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji Tyson Chandler. Ja sam Lopeza igrao under na sportplusu, također 18.5 margina.
Za Williamsa ti stvarno ne bih znao reći, čovjek previše oscilira, nešto je malo bolji nego dok je A.Johnson bio trener u Brooklyn-u, ali i dalje je to sve klimavo...
Bolje odigraj Kirilenka, jer Minnesoti nedostaje doslovno pola tima, među njima Love i Peković, pa ko će im davati nego Andrei koševe!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Teague OVER
Harden OVER
Atlanta - Minesotta 186.5 UNDER
i još jedan par mi treba, sport plus kladionica je u pitanju
Harden OVER
tiket cija je svrha da utakmicu ucini zanimljivom
lopez under
deron over
carmelo over

lopez under
deron over
carmelo over
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Titova-Juga
- Kontakt:
CLASSisPERMANENT je napisao/la:Teague OVER
Harden OVER
Zach Randolph +15,5 ?
U drugima je čini mi se 16.5.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Ne mogu stici da igram Memphis, sad u 19h im pocinje tekma, daj nekog drugog igracaTitova-Juga je napisao/la:CLASSisPERMANENT je napisao/la:Teague OVER
Harden OVER
Zach Randolph +15,5 ?
U drugima je čini mi se 16.5.
Memphis under
Minnesota under
J. Smith over
A. Kirilenko over
B. Lopez under
Minnesota under
J. Smith over
A. Kirilenko over
B. Lopez under
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.