AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma ja se ne raspravljam,samo iznosim cinjenice.
A cinjenica je da su osudjeni na osnovu indicija,i da nisu imali cvrste dokaze protiv Milana.
Poz.
A cinjenica je da su osudjeni na osnovu indicija,i da nisu imali cvrste dokaze protiv Milana.
Poz.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Evo nam Viktorije nazad 
Potvrđeno: Beckham opet u Milanu
Engleski nogometni reprezentativac David Beckham potpisao je ugovor za AC Milan prema kojem će u tome klubu igrati na posudbi od januara do juna sljedeće godine.
Isti takav ugovor Beckham je odradio i prošle godine, a budući da su i nogometaš i klub sa San Sira bili vrlo zadovoljni suradnjom, engleski reprezentativac, član američke momčadi LA Galaxy, opet će kraj sezone dočekati u Seriji A, potvrdio je priopćenjem Milan.
Potpisivanjem ovog ugovora, Beckham će povećati svoje izglede za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, koje će početi na ljeto sljedeće godine. Izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello u nekoliko je navrata isticao kako je uvjet za Beckhamov nastup na Mundijalu njegova participacija u nekoj od najjačih europskih liga.
Vrlo smo zadovoljni što smo osigurali Beckhamov povratak u crveno-crni dres nakon odličnog iskustva od prošle sezone. Sigurni smo da će mu boravak u Milanu pomoći u njegovo želji da zaigra na Svjetskom prvenstvu, a nakon toga će nastaviti karijeru u LA Galaxyju, kojem i ovom prilikom zahvaljujemo na suradnji i pomoći - izjavio je Milanov dopredsjednik i prvi operativac Adriano Galliani.
Dodajmo kako Beckham ugovor s Los Angeles Galaxyjem ima do 2011. godine, a u Milanu će imati pravo nastupa u Ligi prvaka, dakako, ukoliko se rossoneri kvalificiraju u nokaut fazu.

Potvrđeno: Beckham opet u Milanu
Engleski nogometni reprezentativac David Beckham potpisao je ugovor za AC Milan prema kojem će u tome klubu igrati na posudbi od januara do juna sljedeće godine.
Isti takav ugovor Beckham je odradio i prošle godine, a budući da su i nogometaš i klub sa San Sira bili vrlo zadovoljni suradnjom, engleski reprezentativac, član američke momčadi LA Galaxy, opet će kraj sezone dočekati u Seriji A, potvrdio je priopćenjem Milan.
Potpisivanjem ovog ugovora, Beckham će povećati svoje izglede za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, koje će početi na ljeto sljedeće godine. Izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello u nekoliko je navrata isticao kako je uvjet za Beckhamov nastup na Mundijalu njegova participacija u nekoj od najjačih europskih liga.
Vrlo smo zadovoljni što smo osigurali Beckhamov povratak u crveno-crni dres nakon odličnog iskustva od prošle sezone. Sigurni smo da će mu boravak u Milanu pomoći u njegovo želji da zaigra na Svjetskom prvenstvu, a nakon toga će nastaviti karijeru u LA Galaxyju, kojem i ovom prilikom zahvaljujemo na suradnji i pomoći - izjavio je Milanov dopredsjednik i prvi operativac Adriano Galliani.
Dodajmo kako Beckham ugovor s Los Angeles Galaxyjem ima do 2011. godine, a u Milanu će imati pravo nastupa u Ligi prvaka, dakako, ukoliko se rossoneri kvalificiraju u nokaut fazu.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Jao jao ciganije.
Cekao prvo da vidi hoce li Pato dati gol, i kad ga je dao, svira glupan,moron,imbecil.
Cekao prvo da vidi hoce li Pato dati gol, i kad ga je dao, svira glupan,moron,imbecil.
2 gol ponisten milanu protiv reala...fujneko_iz_mase je napisao/la:Jao jao ciganije.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Pa ovo je smijesno. Linijski nista ne pokazuje,ovaj pusta napad, da je slucajno Pato promasio,nista ne bi svirao,ovako sta li je on vidio,oci mu ispale daBogda.
Ovo samo ima u nasoj premier ligi i kada igras protiv reala
Ovo samo ima u nasoj premier ligi i kada igras protiv reala
ma hej faula je bilo sigurno nemojte sad pricati ponistio je neregularan go hahaha 

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
nemogu da vjerujem kolki su cigani fujjj...a boriella treba izbacit dobice crveni iznerviro ga pepe...treba huntera sigurno gori od zelje da ga zabije.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ma jasta je, trebo mu je crveni dat jos.Pipita je napisao/la:ma hej faula je bilo sigurno nemojte sad pricati ponistio je neregularan go hahaha
Znaci,svaki put kad naletis na Realovu balerinu i ako je slucajno okrznes,treba svirati faul.
Faula je bilo,isto kao i proslu utakmicu kod ponistenog gola.
Davno sam ja to rekao,sve balerina do balerine.....
Smijesno.
Treba uvesti novo pravilo, da kad udjes u duel protiv Realovog igraca,automatski crveni dati protivniku.
Ma dobro bolje je Real odigrao poluvrijeme,ali sudija je izgubljen bez obzira na vas cist ponisten i o penalu bi se dalo diskutovati,a i dosta faulova na obje strane nije svirano...neznam zasto su za ovaku jaku utakmicu stavili neiskusnog sudiju koji je 5 utakmice u Evropi sudio do sad
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa normalnoneko_iz_mase je napisao/la:Ma jasta je, trebo mu je crveni dat jos.Pipita je napisao/la:ma hej faula je bilo sigurno nemojte sad pricati ponistio je neregularan go hahaha
Znaci,svaki put kad naletis na Realovu balerinu i ako je slucajno okrznes,treba svirati faul.
Faula je bilo,isto kao i proslu utakmicu kod ponistenog gola.
Davno sam ja to rekao,sve balerina do balerine.....
Smijesno.
Treba uvesti novo pravilo, da kad udjes u duel protiv Realovog igraca,automatski crveni dati protivniku.

ja mislim da ono nije bio penal

osim toga imali ste jedan sut u okvir.. hrs tamo

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Asis Morrerio u formi , malo po malo.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Mah,onakav majstor i kada igra sa pola snage,ponekad je to dovoljno.Rz88 je napisao/la:Asis Morrerio u formi , malo po malo.
Jbga,ljepse bi bilo da su dobili,ali ko bi onda ostao od ovih realovaca,i njihovih urota protiv Milana

Bilo bi onda,kako ih nije stid, Berlusconi potplatio sudiju da prizna cist gol, itd

A jadni oni,nisu ni svjesni svoje nesvjesti

ho ho ho
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Rutinska pobjeda protiv Lacia u gostima 
Thiago jedan nama jedan njima, Pato 1

Strasno dobra igra..jbg moglo je i vise..Pato je imao mnogo kontri..a i onaj sut Flaminia da je usao bio bi gol sezone..al sad se okrenuti forumima vezanim sa repkom....neko_iz_mase je napisao/la:Rutinska pobjeda protiv Lacia u gostima
..Siamo l'armata Rossonera..
- TheManiacs
- Kontakt:
idemo dalje zvijer se izgleda probudila!!samo da brzo ne zaspe!!forza milan
lahko je tudim dickom gloginje mlati;rece i osta ziv!!
Drago mi je zbog Milana sto se vracaju u formu
Pocetak sezone to sigurno nije obecavao ali opet su tamo gdje bi i trebali biti 

------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
danas ocekujem vrlo tesku utakmicu ali i pobjedu...mislim da milana ceka u utorak/srijedu vaznija utakmica
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
aBd 3 razlike za nas i jurisamo na Scudetto ali meni je nekako vaznija LP...nadam se da ce Ronaldinho i Pato danas pokazat kako se igra fudbal...
dinho je drama jbte.. ajde svaka cast i vama, puno mi je draze kada je Milan u vrhu tabele nego dole na dnu..
nadam se da cemo vec sljedece godine se boriti za Scudetto, a ne sa onim plavo-crnnim ****.. ipak Juve - Milan je najveci derbi Italije!
nadam se da cemo vec sljedece godine se boriti za Scudetto, a ne sa onim plavo-crnnim ****.. ipak Juve - Milan je najveci derbi Italije!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.