Gdje pored datuma.gojzerica je napisao/la:pored datumaBluesForever je napisao/la:Kako da naštimam da mi samo priatelji mogu gledati slike.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
gojzerica
- Kontakt:
BluesForever je napisao/la:Gdje pored datuma.gojzerica je napisao/la:pored datumaBluesForever je napisao/la:Kako da naštimam da mi samo priatelji mogu gledati slike.

Kako podesiti da te ne moze niko oznaciti na slikama?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
[youtube][/youtube]
Inače ne podnosim vlogere i ta sra.nja ali momak je sve objasnio, pažljivo pratite sve njegove riječi, skidam kapu za ovo. Svaka čast!
Inače ne podnosim vlogere i ta sra.nja ali momak je sve objasnio, pažljivo pratite sve njegove riječi, skidam kapu za ovo. Svaka čast!
Il club piu titolato al mondo!
Ne moras bit nesto posebno pametan,da bi snimao ovakve klipove.DonPippo9 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dovoljno je samo da kazes da nista ne valja,da je prije sve bilo bolje,da se sve svodi na fejsbuk i prolaz zagarntovan uostalom to svi pricaju.
Fazon je u tome što uglavnom ovakve klipove snimaju glupe osobe, tokmaci i ostali otpad našeg napaćenog društva.Dzoni je napisao/la:Ne moras bit nesto posebno pametan,da bi snimao ovakve klipove.
Dovoljno je samo da kazes da nista ne valja,da je prije sve bilo bolje,da se sve svodi na fejsbuk i prolaz zagarntovan uostalom to svi pricaju.
- tyler durden
- Kontakt:
Svaka cast za sta?DonPippo9 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa sta je ovaj ako nije tokmak i otpad naseg napacenog drustva ? Da je normalan ne bi imao potrebu da snima ove gluposti.DonPippo9 je napisao/la:Fazon je u tome što uglavnom ovakve klipove snimaju glupe osobe, tokmaci i ostali otpad našeg napaćenog društva.Dzoni je napisao/la:Ne moras bit nesto posebno pametan,da bi snimao ovakve klipove.
0:50-0:58 je sve rekao, ali rijetko ko od ovih "vlogera" baca ovakvu priču. Inače pogledam mnogo njih, samo da vidim kako se ofiraju i sl., a ovaj je na mene ostavio drugačiji utisak. Uostalom, sto ljudi - sto ćudi, ne kažem da nije i on jedan od tokmaka 
Jesam se navuko na one smajlije, napisem nekom nesto i ako ne stavim neki smajli izgleda mi debilno
. Kad gledam chat log isto neko dijete jbt
koje si godište?ahmad_tz je napisao/la:Jesam se navuko na one smajlije, napisem nekom nesto i ako ne stavim neki smajli izgleda mi debilno. Kad gledam chat log isto neko dijete jbt
naprijed rejal
95Sveti je napisao/la:koje si godište?ahmad_tz je napisao/la:Jesam se navuko na one smajlije, napisem nekom nesto i ako ne stavim neki smajli izgleda mi debilno. Kad gledam chat log isto neko dijete jbt
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam se na xD navuko. Cesto ga bez razloga znam lupit.
xDDonnie Darko je napisao/la:Ja sam se na xD navuko. Cesto ga bez razloga znam lupit.
Ne pamtim kad sam na fb pričao s nekim,uglavnom sam na msnu šteta što se prelazi na skype u martu,al snaću se nekako
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
garant to drugo pametniDonnie Darko je napisao/la:mislim da se nespretno izrazio, tj sad mu niko ne vidi objave a on to zeli promjenit.gojzerica je napisao/la:šta ćeš postavljati ako niko neće vidjeti
a mozda je i lud.
-
gojzerica
- Kontakt:
ja mrzim kad mi neko napiše ''
'' i ''
''
a najčešće pišem ''
''
a najčešće pišem ''
child enoughahmad_tz je napisao/la:95Sveti je napisao/la:koje si godište?ahmad_tz je napisao/la:Jesam se navuko na one smajlije, napisem nekom nesto i ako ne stavim neki smajli izgleda mi debilno. Kad gledam chat log isto neko dijete jbt
zezam se
naprijed rejal
meni je na fejsbuku nabolji ovaj smajli :v inace izgelda ko kanadjani u south parku.gojzerica je napisao/la:ja mrzim kad mi neko napiše '''' i ''
''
a najčešće pišem ''''
-
gojzerica
- Kontakt:
pacman 
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 1 gost.