ojjjjjjjj ko nam kazeHarrison je napisao/la:Zar se tako odnosi prema bivsim igracima/golmanima. Sramota!barca_87 je napisao/la:ev citam nesto u vezi pepa reine ,nesh ko njegov otac izjavio da bi se on volio vratit u barcu ,neka njega u liverpolu sto dalje od barce bgt,nek dodje samo u barcelonu u posjetu familiji nista vise
![]()
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
bjež ba Arena, samo se zahebavaš
Bio sam na obilasku rudnika Kreka Banovići, pa nisam mogao prokomentarisati gluposti Valdesa i Mascherana.
Ono je bilo za plakati kako su izgubili tekmu u kojoj su vodili 2-0, pogodili 2 stative i dozvolili sebi da sve to prospu u vodu.
Ekipa je u evidentnoj krizi, dva zadnja kiksa to najbojlje pokazuju...ovo odsustvovanje Tita (cas u Americi, cas u klubu) se odmah i ekspresno odrazilo na disciplini i ozbiljnost tima
jako loš signal za nastavak prvenstva pogotovu jer ce Tito opet odsustvovati iz kluba,a sumnjam da ce Roura to moci zategnuti i uozbiljiti jer nema neki autoritet.
Odbrana se vraca na stare staze tragi-komicne slave
Pique dobija dva žuta u maniru retardiranog pocetnika

Bio sam na obilasku rudnika Kreka Banovići, pa nisam mogao prokomentarisati gluposti Valdesa i Mascherana.
Ono je bilo za plakati kako su izgubili tekmu u kojoj su vodili 2-0, pogodili 2 stative i dozvolili sebi da sve to prospu u vodu.
Ekipa je u evidentnoj krizi, dva zadnja kiksa to najbojlje pokazuju...ovo odsustvovanje Tita (cas u Americi, cas u klubu) se odmah i ekspresno odrazilo na disciplini i ozbiljnost tima
Odbrana se vraca na stare staze tragi-komicne slave
http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... on-tuesday" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ne pamtim da je Iniesta bio u boljoj formi.
Guardioli je u posljednjoj sezoni falio taj covjek.
@barca_87 dobar ti avatar.
Guardioli je u posljednjoj sezoni falio taj covjek.
@barca_87 dobar ti avatar.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Šteta samo što igra u Mesijevoj eri. Bio bi najbolji igrač svijeta bez konkurencije. Isto važi i za Xavija od prije 2-3 godine. Stvarno šteta za takve igračine da nikad nisu proglašeni za najboljeg na svijetu.
Smoke Weed Everyday!
Pepe Reina moguća zamjena za Valdesa?
Kako je Victor Valdes odlučio okončati svoju saradnju sa Barcelonom po isteku njegova ugovora 2014. godine, većina medija "nudi" potencijalne zamjene na golu Barcelone.
Do danas su kroz medije protezana imena golmana poput De Geae, Vicentea Guaite, Maartena Stekelenburga, Manuela Neuera, Ter Stegena, Thibauta Courtoisa, ali i ime jednog golmana izuzetno poznatog Barceloni, polaznika La Masije, Pepa Reine.
Reina je prošao slavnu La Masiju, te u vrijeme boravka u prvom timu nikad nije dobio pravu priliku i odlučio se za odlazak 2002. godine u Villareal, a potom i u Liverpool, gdje brani i danas. Kako je Liverpool u zadnje vrijeme sve slabiji i slabiji, a određen dio navijača krivca vidi upravo u Španskom golmanu, nije nemogući prekid saradnje između dvije strane. U svemu ovome na ruku Pepeu Reini ide odluka Valdesa da digne sidro iz Barcelone, te tako otvori vrata povratka svom nekadašnjem kolegi iz La Masije na njegovo mjesto.
Danas se u medijima našla izjava Miguela Reine, oca Pepea Reina, po kojoj bi se moglo naslutiti mnogo toga: "Pepe je već ranije pokazao kakve kvalitete ima. On bi bio savršeno rješenje na golu Barcelone. Apsolutno sam uvjeren da bi Pepe bio više nego sretan kada bi se vratio u svoju Barcelonu, najviše zbog toga što je od svoje 12 godine pa sve do kraja boravka, u klubu bio izvrsno prihvaćen. I ja bih ga volio vidjeti u Barceloni. To bi bilo fantastično."
----------------------------------------------------------
Navlaci se atmosfera kao na slucajeve Fabregas, Pique ili Alba
....to je ona jeftina mexicka sapunica tipa "povratak izgubljenog sina" i slicne baljezgarije , koje su nam živce kidale skoro sa Cescom. Mediji vec podrgrijavaju atmosferu s tom pricom
Valjda ce razum nadvladati na tim nadrealnim faktorom "La Masija" jer nam definitivno ne treba nova soha na golu....a Reina je gora soha i od samog Valdesa, vjerujte
jedva su ga se riješili prije 10-tak godina i sad ga izgleda žele vratiti
Jasno je da se u Barci daje prednost španskim igracima ili bar onim sa tog jezickog podrucja (južna amerika), nego strancima - onda je bolje i Guaitu iz Valensije dovesti.
Kako je Victor Valdes odlučio okončati svoju saradnju sa Barcelonom po isteku njegova ugovora 2014. godine, većina medija "nudi" potencijalne zamjene na golu Barcelone.
Do danas su kroz medije protezana imena golmana poput De Geae, Vicentea Guaite, Maartena Stekelenburga, Manuela Neuera, Ter Stegena, Thibauta Courtoisa, ali i ime jednog golmana izuzetno poznatog Barceloni, polaznika La Masije, Pepa Reine.
Reina je prošao slavnu La Masiju, te u vrijeme boravka u prvom timu nikad nije dobio pravu priliku i odlučio se za odlazak 2002. godine u Villareal, a potom i u Liverpool, gdje brani i danas. Kako je Liverpool u zadnje vrijeme sve slabiji i slabiji, a određen dio navijača krivca vidi upravo u Španskom golmanu, nije nemogući prekid saradnje između dvije strane. U svemu ovome na ruku Pepeu Reini ide odluka Valdesa da digne sidro iz Barcelone, te tako otvori vrata povratka svom nekadašnjem kolegi iz La Masije na njegovo mjesto.
Danas se u medijima našla izjava Miguela Reine, oca Pepea Reina, po kojoj bi se moglo naslutiti mnogo toga: "Pepe je već ranije pokazao kakve kvalitete ima. On bi bio savršeno rješenje na golu Barcelone. Apsolutno sam uvjeren da bi Pepe bio više nego sretan kada bi se vratio u svoju Barcelonu, najviše zbog toga što je od svoje 12 godine pa sve do kraja boravka, u klubu bio izvrsno prihvaćen. I ja bih ga volio vidjeti u Barceloni. To bi bilo fantastično."
----------------------------------------------------------
Navlaci se atmosfera kao na slucajeve Fabregas, Pique ili Alba
Valjda ce razum nadvladati na tim nadrealnim faktorom "La Masija" jer nam definitivno ne treba nova soha na golu....a Reina je gora soha i od samog Valdesa, vjerujte
Jasno je da se u Barci daje prednost španskim igracima ili bar onim sa tog jezickog podrucja (južna amerika), nego strancima - onda je bolje i Guaitu iz Valensije dovesti.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 21 jan 2013, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnLennon
- Kontakt:
Guaita ne zna driblati i dodavati loptu suigracima.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
To su obicne spekulacije @ripper i naravno da nema nista od toga.
Ja bi Adana uzeo jer kako Mourinho kaze .. u ekipi imaju Ikera i jos jednog boljeg od njega.
Ja bi Adana uzeo jer kako Mourinho kaze .. u ekipi imaju Ikera i jos jednog boljeg od njega.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne zna ni Reina, a ne zna ni Valdes...pokušao driblati Di Mariju, pa nas koštao super kupa.
De ne zahebaaj Portillo sad i ti sa tom pricom o "dodatnom beku" koji zna ispucavati lopte i slicne nebuloze....to je neko (vjerovatno Makavaeli ili Arena) zavaljao šuplju, a vi se primili na to.
Barci treba golman prije svega
koji je normalan (mentalno) i pristojan (znaci, ne tražimo Ikera ni Bufona) vec samo pristojan golman koji ce odbraniti pokoji udarac.....dosta nam je ludaka i cirkusanata na golu.
De ne zahebaaj Portillo sad i ti sa tom pricom o "dodatnom beku" koji zna ispucavati lopte i slicne nebuloze....to je neko (vjerovatno Makavaeli ili Arena) zavaljao šuplju, a vi se primili na to.
Barci treba golman prije svega
- JohnLennon
- Kontakt:
Pa trebate, zato vam i brani Valdes, dakako.EvoMene je napisao/la:Ako trebamo golmana s pasom onda neka brani Xavi.
Sto je duze Valdes na golu Barce, to bolje. Volio bih da okonca karijeru tu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
upravo tako , treba golman koji zna da brani sto je i zadatak a ne golman koji zna dodavati tzv. treci bekripper je napisao/la:Ne zna ni Reina, a ne zna ni Valdes...pokušao driblati Di Mariju, pa nas koštao super kupa.
Barci treba golman prije svegakoji je normalan (mentalno) i pristojan (znaci, ne tražimo Ikera ni Bufona) vec samo pristojan golman koji ce odbraniti pokoji udarac.....dosta nam je ludaka i cirkusanata na golu.
Naravno da bi vi volili da ostane. E sad pitanje - da li primjetis nesto sto ne lici na vasu komunikaciju na ovom djelu forum-a a sto se vama tamo tolerise. Nema ono ... idijote, baljezgas, licis mi na budalu, nisi ti normalan, postovi su ti ko iz guzzice itd. ?JohnLennon je napisao/la:Pa trebate, zato vam i brani Valdes, dakako.EvoMene je napisao/la:Ako trebamo golmana s pasom onda neka brani Xavi.
Sto je duze Valdes na golu Barce, to bolje. Volio bih da okonca karijeru tu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Barceloni treba golman koji zna braniti i koji je dobar u igri nogama.geoxx je napisao/la:upravo tako , treba golman koji zna da brani sto je i zadatak a ne golman koji zna dodavati tzv. treci bekripper je napisao/la:Ne zna ni Reina, a ne zna ni Valdes...pokušao driblati Di Mariju, pa nas koštao super kupa.
Barci treba golman prije svegakoji je normalan (mentalno) i pristojan (znaci, ne tražimo Ikera ni Bufona) vec samo pristojan golman koji ce odbraniti pokoji udarac.....dosta nam je ludaka i cirkusanata na golu.
,okanite se tog valdesa , nek on zna dodavati i on je taj tzv. treci bek , al dzaba mu kad je balvan na golu, sto se mene tice nek ostane citavu karijeru tu , cak i nek poducava mlade golmane barce
Valdes je bio taj do prije 2-3 godine, ali vise nije.
Jel to toliko tesko skontat ?
Tebi je smijesno kada se spomene taj treci bek vjerovatno zbog toga sto nikad nisi cuo za to.
Jel tako ?
Barca mora oba golmana naci, jer ni Pinto nije normalan....dobar je za penala i ni zašto drugo.geoxx je napisao/la:upravo tako , treba golman koji zna da brani sto je i zadatak a ne golman koji zna dodavati tzv. treci bekripper je napisao/la:Ne zna ni Reina, a ne zna ni Valdes...pokušao driblati Di Mariju, pa nas koštao super kupa.
,okanite se tog valdesa , nek on zna dodavati i on je taj tzv. treci bek , al dzaba mu kad je balvan na golu, sto se mene tice nek ostane citavu karijeru tu , cak i nek poducava mlade golmane barce
Kakva budala moraš biti pa dodavati Thiagu loptu na vrhu svog 16-erca, a vidi odlicno da mu je protivnicki igrac na leđima (Thiago ne vidi jer nema oci na leđima jbg), znaci može nabiti bilo gdje loptu ali on idiot dodaje na svom 16-ercu....naravno da ce Malaga kao i svaka solidna ekipa kazniti takvu glupost.
Barca ce i dalje primati tako jeftine golove i vaditi živce svojim navijacima, sve dok se ne riješi tih klauna.
Nadam se da ce se rijesiti i to mjesto golmana. Da napokon imamo golmana na golu.
Hocete li pustiti Villu? 
Ja ga ne bih dao nipošto. Ali mislim da će ga klub pustiti na kraju sezone za prihvatljivu cijenu.
Smoke Weed Everyday!
Nisi u pravu.ripper je napisao/la:Barca mora oba golmana naci, jer ni Pinto nije normalan....dobar je za penala i ni zašto drugo.geoxx je napisao/la:upravo tako , treba golman koji zna da brani sto je i zadatak a ne golman koji zna dodavati tzv. treci bekripper je napisao/la:Ne zna ni Reina, a ne zna ni Valdes...pokušao driblati Di Mariju, pa nas koštao super kupa.
Kakva budala moraš biti pa dodavati Thiagu loptu na vrhu svog 16-erca, a vidi odlicno da mu je protivnicki igrac na leđima (Thiago ne vidi jer nema oci na leđima jbg), znaci može nabiti bilo gdje loptu ali on idiot dodaje na svom 16-ercu....naravno da ce Malaga kao i svaka solidna ekipa kazniti takvu glupost.
Barca ce i dalje primati tako jeftine golove i vaditi živce svojim navijacima, sve dok se ne riješi tih klauna.
Kako Xavi i Busquets imaju oci na ledjima ?
Njima se to ne moze desiti, a u 90% situacija tako zapocinje akcija Barcelone.
Thiago je tu kriv jer nije reagovao dovoljno brzo.
Trebao je odigrati na prvu i vratiti loptu Pintu ili Piqueu.
Ne treba traziti svaku mogucu gresku i pripisivati je nekom drugom ( Valdesu ili Pintu ).
Trenutno korisnika/ca: galia95, Pensioner26 i 8 gostiju.