FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@ciza
Stvarno vise lupas gluposti da covjek ne moze povjerovati. O cemu ti pricas? Nemoj da nabrajam igrace od Berberovica,Jahica,Hasagica,Zubanovica,Burica,Stilica,Stevanovica,Trivunovica ne pada mi sad napamet,ali ima bruka igraca koji su otisli iz ove lige i napravile solidne karijere.
Zar ti je bas toliko drago omalozavati nasu ligu,nase igrace,nase klubove.Mislim prica ti je skroz dno dna.
Stvarno vise lupas gluposti da covjek ne moze povjerovati. O cemu ti pricas? Nemoj da nabrajam igrace od Berberovica,Jahica,Hasagica,Zubanovica,Burica,Stilica,Stevanovica,Trivunovica ne pada mi sad napamet,ali ima bruka igraca koji su otisli iz ove lige i napravile solidne karijere.
Zar ti je bas toliko drago omalozavati nasu ligu,nase igrace,nase klubove.Mislim prica ti je skroz dno dna.
pa covjece jesi ti svjestan da si ti nabrajao neke od najbolji u zadnjih 15 godina iz lige i od njih 3 imaju solidnije karijere od ovih koji su ispod prosjecne to je premalo da bio bili ozbiljni u evropskim okvirima,lige u regionu za godinu dana izbace toliko igraca,kad sve uzmes i sabres u 15 godina jedva 10 tak igraca je imalo i ole neku zapazenu karjeru ostalo tesko dno,koliko je od tih igraca igrali u bitim ligama i na najvisem novu i ostavilo traga,malo druze malo,niej dovoljno smao otic u inostranstvo treba nesto i pokazat,Dona je napisao/la:@ciza
Saša Papac - NK Široki - Glazgov
Edin Džeko - Željezničar - Citi
Luka Modrć - Zrinjski - Real
Sanel Jahić - Željo - AEK
Mirko Hrgović - Široki - Volsburg
Berberović - Sarajevo - Leverkuzen
Škoro - Sarajevo - Marsej....
djaba nekim objasnjavat,samo sebe lazete da je tako ,pokazuje i ineteres evropskih klubova za igrace iz nase ligeFCS je napisao/la:Saša Papac - NK Široki - Glazgov
i nije dovoljno samo doc nego i pokazat nesto
Ma ja dobar si ti pravo. Da ti sad covjek ovdje nacrta ti bi nasao nesto naopako da je,samo u cilju da pljujes po cijeloj ligi.ciza je napisao/la:djaba nekim objasnjavat,samo sebe lazete da je tako ,pokazuje i ineteres evropskih klubova za igrace iz nase ligeFCS je napisao/la:Saša Papac - NK Široki - Glazgov
i nije dovoljno samo doc nego i pokazat nesto
Ako ti ne valja liga,brate dragi,predi da gledas neku drugu i rijesi svoj problem.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ocekujem jos jednog ili 2 igraca u narednim danima 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ode mujo u mornareirh je napisao/la:E moj Mujo. Milionimujo205 je napisao/la:al kad ti svaki prelazni rok budes pravio transfere od 100.000-300.000 eura, postajes sve stabilniji i stabilniji, i kad mognes potpisivat ugovore na 3-4 godine tek ces tad moci pravit transfere vece, imamo radovca i handzica, njih bi trebali forsirat i kad budu imali 21-22 gdine uzet milionce za obojicu to je vec napredak

u oslobodjenju pise da cemo dobiti 50.000 eura za sesara i 50.000 od saida, to je 200.000 KM, valjda nam moze biti za licence da ne moramo strahovati......al mislim da cemo imati strasan napad hadzic i melunovic,,,melunovic nek se samo vrti po sesnestercu i nek glavom zabija
zar nije malo za jedan klub da dobije 200 hiljada km za dva igraca (po izboru trenera najbolji u ovoj polusezoni-huseinovic i za reprezentativca bih -sesar)mujo205 je napisao/la:u oslobodjenju pise da cemo dobiti 50.000 eura za sesara i 50.000 od saida, to je 200.000 KM, valjda nam moze biti za licence da ne moramo strahovati......al mislim da cemo imati strasan napad hadzic i melunovic,,,melunovic nek se samo vrti po sesnestercu i nek glavom zabija

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
jest malo medjutim nismo u mogucnosti da odbijamo ponude al ako ovako nastavimo sa par manjih transfera uz redovno igranje evrope doci ce to na svojezeljo1 je napisao/la:zar nije malo za jedan klub da dobije 200 hiljada km za dva igraca (po izboru trenera najbolji u ovoj polusezoni-huseinovic i za reprezentativca bih -sesar)mujo205 je napisao/la:u oslobodjenju pise da cemo dobiti 50.000 eura za sesara i 50.000 od saida, to je 200.000 KM, valjda nam moze biti za licence da ne moramo strahovati......al mislim da cemo imati strasan napad hadzic i melunovic,,,melunovic nek se samo vrti po sesnestercu i nek glavom zabija
Mujo samo naprijed nije ni stečaj kraj svijeta
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Sve će to biti dobro.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
50.000 eura za Sesara sada, a ako ostane dole jos 100.000 eura, ako ne ostane nazad u Sarajevo gdje ima jos godinu ugovora.mujo205 je napisao/la:u oslobodjenju pise da cemo dobiti 50.000 eura za sesara i 50.000 od saida, to je 200.000 KM, valjda nam moze biti za licence da ne moramo strahovati......al mislim da cemo imati strasan napad hadzic i melunovic,,,melunovic nek se samo vrti po sesnestercu i nek glavom zabija
Za pola godine njemu istice ugovor i ako ostane dole,ni po jednom osnovu vi ne mozete jos dobiti 100.000.Samo mi nije jasno zasto vjerujete u gluposti,samo mi to ne ulazi u glavu nikako.samosarajvo je napisao/la:50.000 eura za Sesara sada, a ako ostane dole jos 100.000 eura, ako ne ostane nazad u Sarajevo gdje ima jos godinu ugovora.mujo205 je napisao/la:u oslobodjenju pise da cemo dobiti 50.000 eura za sesara i 50.000 od saida, to je 200.000 KM, valjda nam moze biti za licence da ne moramo strahovati......al mislim da cemo imati strasan napad hadzic i melunovic,,,melunovic nek se samo vrti po sesnestercu i nek glavom zabija
Ivan je produzio ugovor do 2014.Dona je napisao/la:Za pola godine njemu istice ugovor i ako ostane dole,ni po jednom osnovu vi ne mozete jos dobiti 100.000.Samo mi nije jasno zasto vjerujete u gluposti,samo mi to ne ulazi u glavu nikako.samosarajvo je napisao/la:50.000 eura za Sesara sada, a ako ostane dole jos 100.000 eura, ako ne ostane nazad u Sarajevo gdje ima jos godinu ugovora.mujo205 je napisao/la:u oslobodjenju pise da cemo dobiti 50.000 eura za sesara i 50.000 od saida, to je 200.000 KM, valjda nam moze biti za licence da ne moramo strahovati......al mislim da cemo imati strasan napad hadzic i melunovic,,,melunovic nek se samo vrti po sesnestercu i nek glavom zabija

-
- Kontakt:
Momak iznad ti je odgovorio.Dona je napisao/la:Za pola godine njemu istice ugovor i ako ostane dole,ni po jednom osnovu vi ne mozete jos dobiti 100.000.Samo mi nije jasno zasto vjerujete u gluposti,samo mi to ne ulazi u glavu nikako.samosarajvo je napisao/la:50.000 eura za Sesara sada, a ako ostane dole jos 100.000 eura, ako ne ostane nazad u Sarajevo gdje ima jos godinu ugovora.mujo205 je napisao/la:u oslobodjenju pise da cemo dobiti 50.000 eura za sesara i 50.000 od saida, to je 200.000 KM, valjda nam moze biti za licence da ne moramo strahovati......al mislim da cemo imati strasan napad hadzic i melunovic,,,melunovic nek se samo vrti po sesnestercu i nek glavom zabija
Trebalo bi ti poceti ulazit u glavu, pod hitno
Daj Bože da Hame potpiše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ha ha ha ne mogu da vjerujem sta pisete.Sad je odjenom produzio ugovor

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Postavi neko slike da on trenira za onim levatima josHigh je napisao/la:Daj Bože da Hame potpiše.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
Odjednom? Ima 4 dana kako je izaslo u javnost da ce prvo potpisati pa onda na posudbu u tursku.Istina je da je sve bilo odjednom i da je prvo produzio pa je tek onda izaslo u medije (a ne obrnuto) ali to je potvrdio on,Sarajevo i klub iz Turske.Dona je napisao/la:Ha ha ha ne mogu da vjerujem sta pisete.Sad je odjenom produzio ugovor![]()
Al jok, ipak ti bolje znas.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amidzaa, Bing [Bot], bordobijeli, galia95, laznokrilo, miguelramos, nedimmmm1337, NeRi_K, Oerde, roccosiffredi, Sanfrancisco, Sazg, Simi, WeekendOffender i 80 gostiju.