+1Deniss je napisao/la:Molim vas dal ima neko dobar link..nece mi otv sopcast mamu mu
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Meni je malo teže išlo, ali je otvorio, trenutno na oko 90 %Deniss je napisao/la:Molim vas dal ima neko dobar link..nece mi otv sopcast mamu mu
meni 96 postoarmin je napisao/la:Meni je malo teže išlo, ali je otvorio, trenutno na oko 90 %Deniss je napisao/la:Molim vas dal ima neko dobar link..nece mi otv sopcast mamu mu
http://atdee.net/59328/watch-brooklyn-n ... ork-knicks" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
na kojem satelitskom prg gledate?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jeli samo kod mene zvuk i slika nisu sihronizovani?armin je napisao/la:Sopcast: sop://broker.sopcast.com:3912/140155" onclick="window.open(this.href);return false;
slika kasni oko minutu poslije zvuka. ne moze se gledati, jako je iritantno.
mozda je do kompa..?
astra,hotbirdAmenhotep je napisao/la:na kojem satelitskom prg gledate?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Hvala decki..dobri strimovi,ajmo Mirza barem 11 poena
Meni radi super, nije da se **** možda je i do konekcijearmin je napisao/la:Meni je malo teže išlo, ali je otvorio, trenutno na oko 90 %Deniss je napisao/la:Molim vas dal ima neko dobar link..nece mi otv sopcast mamu mu

koji ****?? 22mb/sZekoo je napisao/la:Meni radi super, nije da se **** možda je i do konekcijearmin je napisao/la:Meni je malo teže išlo, ali je otvorio, trenutno na oko 90 %Deniss je napisao/la:Molim vas dal ima neko dobar link..nece mi otv sopcast mamu mu
što mrzim u ovih amerikanaca što nisu tačni 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Onda je definitivno do konekcije druzeZekoo je napisao/la:Meni radi super, nije da se **** možda je i do konekcijearmin je napisao/la:Meni je malo teže išlo, ali je otvorio, trenutno na oko 90 %Deniss je napisao/la:Molim vas dal ima neko dobar link..nece mi otv sopcast mamu mu
Sto nas je ovo malo? 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
sta malo? vidjeces kad padne prva trica kako se ispisu 3 stranice u pola minuteexbabilon je napisao/la:Sto nas je ovo malo?
pozz svima, ocekujem ga krajem 2/4 i do kraja 
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža
geoxx je napisao/la:koji ****?? 22mb/s
skidam internet na hdd xDDeniss je napisao/la:Onda je definitivno do konekcije druze
imal ovdje osim mirze da neko zna pogoditi tricu!!!
pa ni obruč jarane .... ni obruč :ugeek:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
raja se izgleda razocarala nastupima u prosle dvije utakmiceexbabilon je napisao/la:Sto nas je ovo malo?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.