Šta ima u Londonu?Carlo je napisao/la:Vidiš ja sam kontao da se igra u MSGu, ako ništa biće mikrofon na Melu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Šta ima u Londonu?Carlo je napisao/la:Vidiš ja sam kontao da se igra u MSGu, ako ništa biće mikrofon na Melu

Raspored utakmica je izašao prije početka sezone. Sky je kasnije otkupio prava koliko znam. Utakmica je igrana zbog Evrope obzirom da liga hoće da promoviše ligu i po Evropi.aVDo8 je napisao/la:eh hvala jaraneeGunnerS je napisao/la:Sky sport otkupio prava na ovu utakmicu i odredio da se igra u Londonu.
Jared Zwerling @JaredZwerling
When Shumpert was on the court yesterday, the Pistons shot 30.8 percent. Off the court? 50.9 percent.
When Shumpert was playing, the #Knicks got the ball inside more. 40.9% of FG attempts were in restricted area. 14.0% when he was on bench.

Čuvaće Johnsona, reče Woody.Al Iannazzone @Al_Iannazzone
Shumpert can play 20 minutes today, Woodson said.
Starting five = Jason Kidd, Iman Shumpert, Chris Copeland, Carmelo Anthony and Tyson Chandler. #Knicks
Let's roll!Ian Begley @IanBegley
Felton was speaking to team Dr. Lisa Callahan before the game. Said he's still hopefull to be back Saturday vs. Philly. #Knicks
http://www.thefirstrow.eu/watch/164561/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;MElloo je napisao/la:Hajde Carlo, bacaj te linkove
za sve one koji nemaju sportklub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.