Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
igro je mirza i prije po nekolke minute pa sam pratio, praticu i sada iako mislim da nece puno igrati 
prije da je to da ima na TV-u pa manje raje je pri računaruBH430 je napisao/la:raja se izgleda razocarala nastupima u prosle dvije utakmiceexbabilon je napisao/la:Sto nas je ovo malo?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: VGS, dana/u 21 jan 2013, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je sigurno najbolja Mirzina partija u NBA . Hvala ti sto postavljas ovakve klipove !VGS je napisao/la:
ZELJEZNICAR 1921!
prenosili ko a da nije sport klub
Nadam da cu veceras vidjeti Mirzu kako igra posto odavno nisam pogledao neku tekmu iz NBA lige . Samo da ne bude da sam uzalud gledao. 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
jason kid još ziv ?
hhahaah
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, adisice, ammarc, anti_zli, BegAx, BenjooJutub, BH430, Deniss, EvoMene, exbabilon, grgr, haris10, htcxone, ibish1995, king33, kristian, LFC_IRFO, skandinavka76, VGS, Zekoo i 62 gostiju
pa vise nas bude kad je utakmica u 1:30
pa vise nas bude kad je utakmica u 1:30
Kindže, kindže...
ja ovdje gledam svaku utakmicu, najbolja slika sto se moze naci uz super komentatoreibish1995 je napisao/la:prenosili ko a da nije sport klub
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža
al jazeera 6 na HBibish1995 je napisao/la:prenosili ko a da nije sport klub
Aj jedan link al da ne zastaje.
prejaka recenicaterabajt je napisao/la:Aj jedan link al da ne zastaje.
http://www.thefirstrow.eu/watch/164561/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kindže, kindže...
Bas mi je drago da ti sve svidja moja recenicaAdibhf88 je napisao/la:prejaka recenicaterabajt je napisao/la:Aj jedan link al da ne zastaje."al da ne zastaje"...pa ako ti je konekcija barem 1 mb /sec, nece "zastajati"
http://www.thefirstrow.eu/watch/164561/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Humpty Dumpty uso prije mirze nadam se da ce uc u drugoj cetrvtini i ubacit dvije-tri trice 
pozzz svimaa....
sad ce tele da ovo preokrene....
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
-
samosarajvo
- Kontakt:
Sad im je trener ubacio kompletnu drugu petroku i tu opet nema Mirze...sta sve covjek mora uradit da bude makar u drugoj petorci nije mi jasno.
Od zadnje 3 utakmice 2 je odigrao dobro i opet nista....
pa netsi vode... za nadati se da on nece biti taj koji ce donijeti preokretvulkan je napisao/la:pozzz svimaa....
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Ne moze svako je**** Kimsamosarajvo je napisao/la:Sad im je trener ubacio kompletnu drugu petroku i tu opet nema Mirze...sta sve covjek mora uradit da bude makar u drugoj petorci nije mi jasno.
Kindže, kindže...
ma dobro sad... nisam pratio zadnju min...bubreg je napisao/la:pa netsi vode... za nadati se da on nece biti taj koji ce donijeti preokretvulkan je napisao/la:pozzz svimaa....
sad ce tele da ovo preokrene....![]()
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---