Tamo daleko daleko od juga tamo su na sijeveru p.... s kosevaultras TM je napisao/la:JUG JUG JUG JE SAMO JEDAN,A SJEVERA STOTINU I SEDAM

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tamo daleko daleko od juga tamo su na sijeveru p.... s kosevaultras TM je napisao/la:JUG JUG JUG JE SAMO JEDAN,A SJEVERA STOTINU I SEDAM
sta je u nedjelju? bocanje?samir_tm87 je napisao/la:ojj jedva cekam nedjelju , sutra se nadam nerjesenom rezultatu izmedju sirokog i *itara..!!!!
![]()
samir_tm87 je napisao/la:ojj jedva cekam nedjelju , sutra se nadam nerjesenom rezultatu izmedju sirokog i *itara..!!!!
![]()
TheManiacs je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:ojj jedva cekam nedjelju , sutra se nadam nerjesenom rezultatu izmedju sirokog i *itara..!!!!
![]()
BRATE U SUBOTU JE DERBI!
A ciji si ti navijac,ako se može znati?Lawer_88 je napisao/la:U vezi prijenosa. Ma ja mislim da je sramota ako uprava neda prijenos. Ljudi iz vase uprave kad god se pojave na medijima govore kako je Zeljo institucija, kako ima najvise simpatizera u BiH, a tim istim simpatizerima uskracuju pravo da GLEDAJU SVOJ KLUB. Ja nisam navijac Zelje, al sam zato da se svaki derbi prenosi, zbog dobrobiti BH fudbala.
U redu je čelikovacLawer_88 je napisao/la:Veliki sam navijac jednog BH kluba, pogađaj kojeg, ako te zanima. A zar je to bitno.
ja cu biti na tekmi ali nije uredu što nema tv prenosamister je napisao/la:U redu je čelikovacLawer_88 je napisao/la:Veliki sam navijac jednog BH kluba, pogađaj kojeg, ako te zanima. A zar je to bitno.vidim da te je stid reci za koga navijaš,ali te zato nije stid davati komentare o radu Željine uprave i pisati o stvarima o kojima nemaš pojma ustvari.Lahko je tebi iz zenice mlatiti praznu slamu o željinoj upravi jer libo kita za nju,bitno je pokenjati se...a to što nemaš pojma zbog cega zapravo nema prenosa,to ti je najmanje bitno.
ja sam rekao u sljedecih 5 utakmica 15 bodova,jedna prepreka vec predjena,znaci jos 4 utakmice 12 bodova ja ocekujemultras TM je napisao/la:e poslije sarajeva ide laktasi pa dolazi leotar? realno mozemo uzet 9 bodova ako to uspijemo ni titula nije nedostizna
znaci jos 3 prije zimske pauze i jedna na proljece protiv celikaDiNno je napisao/la:ja sam rekao u sljedecih 5 utakmica 15 bodova,jedna prepreka vec predjena,znaci jos 4 utakmice 12 bodova ja ocekujemultras TM je napisao/la:e poslije sarajeva ide laktasi pa dolazi leotar? realno mozemo uzet 9 bodova ako to uspijemo ni titula nije nedostizna
DiNno je napisao/la:ja sam rekao u sljedecih 5 utakmica 15 bodova,jedna prepreka vec predjena,znaci jos 4 utakmice 12 bodova ja ocekujemultras TM je napisao/la:e poslije sarajeva ide laktasi pa dolazi leotar? realno mozemo uzet 9 bodova ako to uspijemo ni titula nije nedostizna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.