gdje ces igrat pored Stacka na SF-uking33 je napisao/la:Mislim da bi se mirza bolje snaso na poziciji smal foward nego power foward jer izgelda da nema tu snagu za nba da skace i cuva igrace

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
gdje ces igrat pored Stacka na SF-uking33 je napisao/la:Mislim da bi se mirza bolje snaso na poziciji smal foward nego power foward jer izgelda da nema tu snagu za nba da skace i cuva igrace
drug pusti ih sve su ti nba strucnjacilumani je napisao/la:Evo ih poceli suKada odigra dobro,Bog kosarke je
kada ne igra ,spominje seda nema snage za nba(PF)
![]()
LenBias je napisao/la:zatrovali temu glupostima kao i onu edina dzeke
+1LenBias je napisao/la:zatrovali temu glupostima kao i onu edina dzeke
Nece Mirza uci, nece nikada, nek nasa suza za njim ne pada...kaurma je napisao/la:Znal neko možda kako se zove pjesma, što je svirala na zadnjem time-outu ?
Frajko blage nema...Zekoo je napisao/la:Kako se pravi kosa ko kod ove 21 u NY, jbga kad nema Mirze
nabijes kantu na glavu i mjesec dana sisas samo oko kanteZekoo je napisao/la:Kako se pravi kosa ko kod ove 21 u NY, jbga kad nema Mirze
Nezz sta je problem sto kazem da nema snage problem je sto ne moze imati skokova ko kardashian i evans, po cemu ste to vi strucnjaci a ja neki padobranac nista lose nisam reko, vama smeta ako se bilo sta kaze protiv nasih igracaarelinho je napisao/la:drug pusti ih sve su ti nba strucnjacilumani je napisao/la:Evo ih poceli suKada odigra dobro,Bog kosarke je
kada ne igra ,spominje seda nema snage za nba(PF)
![]()
Tesko, derbi kris dobro igra, da vode 10 poena vjerovatno bi usoDeniss je napisao/la:Da hoce gubit Netsi 7 razlike,uce Mirza onda sigurno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.