slazem se sugava je utakmicaexbabilon je napisao/la:Aj iskreno, jesam li jedini koji se osjeca ko popisan ?
Jest gutava utakmica, al ni minut..
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
ovaj trener je malo poglup, nije sto smo mi bosanci tid, al ovo je njegova izjava da je mirza za tricu TITO i onda on gleda kako se drugi bukvalno ispucavaju za 3pt a morza sjedi na klupi, da je mirza ovoliko sutao, netsi bi sada bili na minimalno +10
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Dzaba gled'o . Necu vise nikad gledat Netse, bar dok Mirza ne bude imao nekih zagarantovabih minuta!
Glupi P.J. mu neda ni minut.

Glupi P.J. mu neda ni minut.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
jest, al bi primili +20 koseva zato sto mirza u odbrani ne zna gdje goni..htcxone je napisao/la:ovaj trener je malo poglup, nije sto smo mi bosanci tid, al ovo je njegova izjava da je mirza za tricu TITO i onda on gleda kako se drugi bukvalno ispucavaju za 3pt a morza sjedi na klupi, da je mirza ovoliko sutao, netsi bi sada bili na minimalno +10
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža
+ strasno je da ova 10-ka igra kosarku u NBA ligi hahahhahahhahaahaha pa covjek blage nema!!!!!!!!!
JA O VUKU :d VUK CIST SUT PROMASI :

JA O VUKU :d VUK CIST SUT PROMASI :
Zadnja izmjena: htcxone, dana/u 21 jan 2013, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
-
kinder_jaje
- Kontakt:
ne vidi koliki je pokusaja imao ovaj johnson za tri al mislim da je plaho vise ofulao 
ono sto je dobro napravio zaje... je u zadnje dvije utakmice... tako da se mora opet boriti za minute 
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
gdje si to ti pratio mirzu proslih utakmica? izvini a sto je to bolja odbrana kod drugih igraca? ja koliko vidim ova krila knicksa i nisu nesto specijalno zatvorena osim koga cuva envans, al on u napadu ne moze tablu da pogodi, dok u napadu je za ovu 10-ku izmislio kosarkuLFC_IRFO je napisao/la:jest, al bi primili +20 koseva zato sto mirza u odbrani ne zna gdje goni..htcxone je napisao/la:ovaj trener je malo poglup, nije sto smo mi bosanci tid, al ovo je njegova izjava da je mirza za tricu TITO i onda on gleda kako se drugi bukvalno ispucavaju za 3pt a morza sjedi na klupi, da je mirza ovoliko sutao, netsi bi sada bili na minimalno +10
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Ma Bogo samo stoji na trici i ceka otvoren suthtcxone je napisao/la:gdje si to ti pratio mirzu proslih utakmica? izvini a sto je to bolja odbrana kod drugih igraca? ja koliko vidim ova krila knicksa i nisu nesto specijalno zatvorena osim koga cuva envans, al on u napadu ne moze tablu da pogodi, dok u napadu je za ovu 10-ku izmislio kosarkuLFC_IRFO je napisao/la:jest, al bi primili +20 koseva zato sto mirza u odbrani ne zna gdje goni..htcxone je napisao/la:ovaj trener je malo poglup, nije sto smo mi bosanci tid, al ovo je njegova izjava da je mirza za tricu TITO i onda on gleda kako se drugi bukvalno ispucavaju za 3pt a morza sjedi na klupi, da je mirza ovoliko sutao, netsi bi sada bili na minimalno +10
Gdje da dobije minute kada Kris igra ubjedljivo najbolji mec sezoni , a Evans radi bolji posao u odbrani od Mirze
Zadnja izmjena: hamzaTM87, dana/u 21 jan 2013, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR 1921!
- Citizen-X
- Kontakt:
to je ta statistika bruklin-šitija
http://scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=400278329" onclick="window.open(this.href);return false;
http://scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=400278329" onclick="window.open(this.href);return false;
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
ako nista barem je zanimljiva utakmica, i izgleda da ce izgubit na kraju
(sto znaci, humpo sine dzaba si se trudio) 
Kindže, kindže...
one 3 utakmice kada je igrao jednom je bio izvrstan u odbrani, jednom solidan i jednom losLFC_IRFO je napisao/la:jest, al bi primili +20 koseva zato sto mirza u odbrani ne zna gdje goni..htcxone je napisao/la:ovaj trener je malo poglup, nije sto smo mi bosanci tid, al ovo je njegova izjava da je mirza za tricu TITO i onda on gleda kako se drugi bukvalno ispucavaju za 3pt a morza sjedi na klupi, da je mirza ovoliko sutao, netsi bi sada bili na minimalno +10
prema tome ne stoji ti prica u potpunosti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ajd izjednacena utakmica i sve to..al da Mirza( 27 godina) bude jedini koji ne dobije ni minut,cak je i onaj penzioner Štekahaus koji vise ni bazen ne moze pogodit a kamoli odbranu odigrat dobio neki minut..ispade Mirza ulazi ako vode previse ili gube previse,znaci nema nikakav znacaj,mogli su i mene tako dovest i davat mi 100 maraka po sezoni,bilo bi im svakako isplatnije a ne bi mijenjalo znacaj..
20 ovakvih tekmi od pocetka sezone sam gledo(u kojima Mirza nije dobio sekunde) a ovdje neki pojedinci, onda pljuju radi toga, i trenera i igrace...i jos kazu nece ga vise gledat 
Ma ne morate,sezonske navijace uostalom niko i ne voli.
Ma ne morate,sezonske navijace uostalom niko i ne voli.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa napisa ja sinoć, termin vrhunski, velika većina će moći gledati na tv-u(nema jbvanja sa stremovima) i Mirza neće dobiti ni sekunde 
A Mirza je i dalje 11-ti igrač u rotaciji
A Mirza je i dalje 11-ti igrač u rotaciji
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 22 jan 2013, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kolko bi vas gledalo Netse da nije Mirze? Dobro je pa nisam gledo utkamicu razbio bi tv u komade. Ako nista nemoze u Netsima imaju drugi Nba timovi nije bas smak svjeta bilo je jos igraca koji nisu dobili sansu od prve pa i boljih kosarkasa od Mirze!
bilo je kosarkasa koji su u prvoj i drugoj sezoni NBA lige bukvalno igrali na 40 razlike samo, a onda trecu sezonu postali najbolji u ekipi svojoj poslije trade-aBosnaSTL je napisao/la:Kolko bi vas gledalo Netse da nije Mirze? Dobro je pa nisam gledo utkamicu razbio bi tv u komade. Ako nista nemoze u Netsima imaju drugi Nba timovi nije bas smak svjeta bilo je jos igraca koji nisu dobili sansu od prve pa i boljih kosarkasa od Mirze!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Ee, raja, kako je Mirza igr'o?
Al nikako mi ne ide u glavu kako je na ljeto govorio da ce pri odabiru NBA tima,od onih koji su mu poslali ponude,gledat da izabere onaj gdje ce dobit najvise minuta.I on bas u netse koji imaju ukupno 5 'velikih' i od tog dvojicu PFa koji su se vec kolko tolko pokazali u NBA i koji su se,ako nista,ustelili u NBA sistem igre i americki zivot.Eh Mirza da si u Cavse otiso..
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Fudo, hamzaTM87, Jadnimi, MElloo, Taree, TETRAPAK, TripleThreat, Wilshere10 i 74 gosta.