Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

I Svrsajevic odigra kao protiv Intera i zacementira tu poziciju.viKK je napisao/la:Gledajte sad da će Pape bit stručnjak i ostavit će Mujdžu na desnom beku jer pobogu on samo tu može igrati , a na lijevog beka će stavit Svršajevića

A dokle ce se ta tekma protiv intera spominjati da mi je znati ...harishp je napisao/la:I Svrsajevic odigra kao protiv Intera i zacementira tu poziciju.viKK je napisao/la:Gledajte sad da će Pape bit stručnjak i ostavit će Mujdžu na desnom beku jer pobogu on samo tu može igrati , a na lijevog beka će stavit Svršajevića
E onda bi se ostali strucnjaci malo jeli po bjelim bubrezima.

Svraka je zecementiran ko armirani.Sto se tice Intera nije Zapresicki,tako da ce se jos dugo spominjati.bhsport je napisao/la:A dokle ce se ta tekma protiv intera spominjati da mi je znati ...harishp je napisao/la:I Svrsajevic odigra kao protiv Intera i zacementira tu poziciju.viKK je napisao/la:Gledajte sad da će Pape bit stručnjak i ostavit će Mujdžu na desnom beku jer pobogu on samo tu može igrati , a na lijevog beka će stavit Svršajevića
E onda bi se ostali strucnjaci malo jeli po bjelim bubrezima.
1 tekmu u karijeri odigra i Svraka i rijesi Alzirce, pa sad ga treba u nebo uzdizati zbog toga?
Ne znam kako pojedincima nije jasno da mi nemamo klasicnog lijevog beka, i zbog toga moramo ganjati Kolasinca.
Salihovic nije niti ce ikad biti lijevi bek, igrao je silom prilika na tom mjestu!

vratit ce se do grcke kad je najpotrebniji!zizu1991 je napisao/la:Znači od Seje smo se i definitivno oprostili.
'Bem ti sreću
Jedini koji je nešto radio protiv Grka je sada ozlijeđen

,a vala je cesto u defektu...
,a vala je cesto u defektu...
Joj brate dragi jesi zapeo za kolasinca ko da je novi kafu jeboteMajstor10 je napisao/la:Nista, jedan Sejo za drugog
Pazi da ne izvadi dokumente na vrijeme.Majstor10 je napisao/la:Nista, jedan Sejo za drugog

Znaš da će on doć u reprezentaciju do GrčkeMajstor10 je napisao/la:Rijesenje: Kolasinac

Trenutno korisnika/ca: FerdinandF i 33 gosta.