RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ajde ti nama reci kakvo je stanje sa Durakovicem?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Titova-Juga
- Kontakt:
U redu je šefe, samo nemoj prskati po sebi 
I kakva su to pojačanja ko neki napadači, a nigdje scoutinga, ni kolko je koji dao golova, ništa...
Stvarno smo prezaostala zemlja, pardon klub.... pardon OBOJE!
I kakva su to pojačanja ko neki napadači, a nigdje scoutinga, ni kolko je koji dao golova, ništa...
Stvarno smo prezaostala zemlja, pardon klub.... pardon OBOJE!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Bojan Letić.demamo je napisao/la:Koju poziciju igra ovaj Boris Letic? znali neko jeli čemu?
U Borcu je igrao krilo, po potrebi i špica. Ne znam šta je prije igrao. Ostaje li kod vas ili ne?
Smoke Weed Everyday!
Dzenan Durek je samo prepuhan posto je iz Njemacke doso , Zeljovo djete nije mene odusevio sa svojim nastupima u Olimpiku, kreativac koji dusi loptu i neoslobadja se lopte na vrijeme,AlemC85 je napisao/la:Almir Pliska novo pojačanje Veleža
Piše: M. Šljivak
Danas, 18:00
Nekada igrač Sarajeva, a nakon toga sve do nedavno i Olimpica, Almir Pliska, novo je pojačanje mostarskog Veleža.
Pliska, koji se jesenas na Otoci nije naigrao, parafirao je vjernost Rođenima do juna naredne godine. Prije Pliske redove Veleža pojačali su Amir Zolj, Senedin Oštraković, Aldin Šišić, Matijas Pejić, Boris Letić, te Admir Vladavić.
Osim Pliske, Velež je prema nezvaničnim informacijama pokazao zanimanje i za Dženana Duraka i Irhana Smajića koji su jesenas također nastupali za klub sa Otoke.
ss.ba
Irhan Smajic je za mene dobar mlad igrac slican Brkovicu , ako dovedemo ovog igraca bice dobro za Velez , Smajica sam gledao par puta na tv i ono sto je pokazo brzinu , tehniku i primanje lopte kako se gradi potsjeca me na Brkovica samo sto je Smajic centralni napadac a Brkovic krilni napadac ,
Plisku sam gledao u 2-3 tekme protiv Želje, i uvjek je bio jedan od najboljih u OlimpiCu.....e sad ako je bio povrijeđen, koliko se oporavio i u kakvoj je formi....
Jaka pojačanja stvarno (izuzev Vladavića) pa bolan nemaju svi zajedno 300 sekundi odigranih,sa njima se borit za opstanak. Ovo neko namjerno radi da nas izbaci u drugu ligu,koja bolan pojačanja..
pa ne bi trebalo odmah osuđivati, jer ima još haman 1,5 do početka prvenstva, i ima vremena da se uigraju, a što se tiče forme ovih igrača, koliko znam Pejić i Šišić su igrali konstantno i bili su najbolji u svojim klubovima, trebao bi Oštraković zabrinjavati jer dugo nije branio, i valja mu se vratiti u formu, Zolj ne bi trebao imati problema oko adaptacije, ovaj Letić nepoznanica...što se tiče Pliske, kako kažu ovi iz olipmica, imao je tu povredu, zbog koje je manje igrao, ali se skroz oporavio....Irhan smajić i dženan durak?
kako je krenulo, možda dovedu još koje poznato ime...
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Ti svoje frustracije na Tanovica i upravu liječi negdje drugo.Igraci nisu ni dosli a ti si vec poceo pljuvati na njih.Tvoja 3 posta su ili napisana protiv uprave ili protiv igrača.Otiđi pred prostorije kluba pa tamo izrazi svoje nezadovoljstvo,naravno ako znaš gdje su prostorije kluba.Zbog tebe i takvih kao što si ti mi nikad necemo moci nesto vise napraviti.Zato sačekaj,malo pogledaj koju pripremnu utakmicu pa onda reci jesu li dobra pojačanja ili nisu.tijago je napisao/la:Jaka pojačanja stvarno (izuzev Vladavića) pa bolan nemaju svi zajedno 300 sekundi odigranih,sa njima se borit za opstanak. Ovo neko namjerno radi da nas izbaci u drugu ligu,koja bolan pojačanja..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ima li neko neku informaciju vezano za utakmicu Velež-Branitelj, vodi Branitelj 1:0, dali gol iz penala. Jel se igra na Veležovom terenu?
u pojacanja ja bi svrstao vladavica, plisku i zolja, znaci dokazane igrace! ostrakovic je bio dobar golman ali inako je sad namjenjen kao konkurencija bobicu i bobic bi trebao branit! pejic, sisic i letic su upitnici! mogu se pokazat kao pojacanja ali isto tako mogu postat nepotrebno popunjavanje kadra i igraci koji bezveze uzimaju mjesto mladim domacim igracima u kadru! sva trojica su eto bili standardni u svojim klubovima u federalnoj i prvoj ligi RS ali opet je veliki rizik dovodjenje istih i nadam se da ce se dokazat mada je lako moguce da nece bit nista od njih!AlemC85 je napisao/la:pa ne bi trebalo odmah osuđivati, jer ima još haman 1,5 do početka prvenstva, i ima vremena da se uigraju, a što se tiče forme ovih igrača, koliko znam Pejić i Šišić su igrali konstantno i bili su najbolji u svojim klubovima, trebao bi Oštraković zabrinjavati jer dugo nije branio, i valja mu se vratiti u formu, Zolj ne bi trebao imati problema oko adaptacije, ovaj Letić nepoznanica...što se tiče Pliske, kako kažu ovi iz olipmica, imao je tu povredu, zbog koje je manje igrao, ali se skroz oporavio....Irhan smajić i dženan durak?
ofanzivno ja mislim da cemo bit dobri, cemalovic, vladavic, okic, pliska, zolj, zvonic,hajdarovic, odavno navala nije bolje izgledala, barem na papiru! predpostavljam da ce zadnja linija izgledat nesto ovako: hebibovic, kazazic,merzic,pejic eventualno kajtaz! mozda ne i tako lose ali pejic je frisak , neznamo kakav ce bit a merzic je totalno podbacio odkad je dosao, meni stvarno nije jasno sta je s momkom+ trebao bi bit najbolji igrac u ekipi a svaku tekmu vise odmogne nego sto pomogne, sto ja neznam????? hebibovic nema se sta rec, da su svi ko on za titulu bi se borili a ne za opstanak! onda kazazic, ako se zlaja vrati na nivo prije povrede imamo ekstra stopera, povreda mu je dosla bas u nezgodno vrijeme kad je najbolje partije pruzao!
uglavnom da zakljucim, nebrinem ni sekunde za opstanak, igracki kadar trenutno nam je medju boljim u ligi, ne na nivou da se bori sa sarajevom i zeljom ali sigurno smo na nivou sa pratecim klubovima od treceg na tebli pa do nekog petog mjesta! treba sto ranije osigurat opstanak i onda pruzat priliku svim igracima i sklapat malo ozbiljniju ekipu za sljedecu sezonu!
Crvenarmija je napisao/la:Ti svoje frustracije na Tanovica i upravu liječi negdje drugo.Igraci nisu ni dosli a ti si vec poceo pljuvati na njih.Tvoja 3 posta su ili napisana protiv uprave ili protiv igrača.Otiđi pred prostorije kluba pa tamo izrazi svoje nezadovoljstvo,naravno ako znaš gdje su prostorije kluba.Zbog tebe i takvih kao što si ti mi nikad necemo moci nesto vise napraviti.Zato sačekaj,malo pogledaj koju pripremnu utakmicu pa onda reci jesu li dobra pojačanja ili nisu.tijago je napisao/la:Jaka pojačanja stvarno (izuzev Vladavića) pa bolan nemaju svi zajedno 300 sekundi odigranih,sa njima se borit za opstanak. Ovo neko namjerno radi da nas izbaci u drugu ligu,koja bolan pojačanja..
Vrlo dobro znam gdje su prostorije kluba koji je za 18 godina potrošio blizu 20 miliona maraka a ništa napravio nije,nek ih je stid i sram. Svi su igrali u Evropi osim nas pa čak i megapopularno Žepče,Orašje,Modriča itd itd. Da ne nabrajam dalje... FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
A izgubismo od Branitelja .
Uaaaaaaaaa , pojma nemate .....
Utakmica se izgleda igrala u Sirokom,ako sam dobro procitao.
Nego gdje se igra prijateljska sa Zeljom prekosutra i u koliko ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
igralo se na umjetnoj travi na Kampu ŠirokogMaestro^^ je napisao/la:A izgubismo od Branitelja .![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Fudbaleri Veleža poraženi su danas u prvoj prijateljskoj utakmici u 2013. godini. Federalni prvoligaš Branitelj, golom Bebanića sa bijele tačke sredinom prvog dijela, savladao je „Rođene“. Stručni štab priliku je pružio kombinovanoj ekipi, obzirom da već za dva dana igra se nova utakmica. Protivnik je Željezničar, a utakmica će se igrati u Međugorju.
Velež je nastupio u sljedećem sastavu : Oštraković (Hero), Škaljić (Mustedanagić), Mahinić, Zolj (D.Ćemalović), Mehremić, Marić (Zukić), Letić, Hajdarović, Šišić, Pliska (Zuhrić), Vladavić.
Velež je nastupio u sljedećem sastavu : Oštraković (Hero), Škaljić (Mustedanagić), Mahinić, Zolj (D.Ćemalović), Mehremić, Marić (Zukić), Letić, Hajdarović, Šišić, Pliska (Zuhrić), Vladavić.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Maestro^^ je napisao/la:Fudbaleri Veleža poraženi su danas u prvoj prijateljskoj utakmici u 2013. godini. Federalni prvoligaš Branitelj, golom Bebanića sa bijele tačke sredinom prvog dijela, savladao je „Rođene“. Stručni štab priliku je pružio kombinovanoj ekipi, obzirom da već za dva dana igra se nova utakmica. Protivnik je Željezničar, a utakmica će se igrati u Međugorju.
Kombinovana ekipa nema šta,realno napisao. Kombinacija invalida i poluamatera. Amateri su za njih majstori..
Iz ove perspektive, imamo barem 3 puta jaču ekipu nego iz prve polusezone.Još bih Durakovića vratio i nema potrebe za više igrača jer ne možemo na glavu otići sa njim jer je odavde, ne iziskuje neke velike financije a konkurencija u klubu će biti žešća nego inače. Sad da li će to biti dovoljno da se normala odradi ovaj predstojeći dio prvenstva tek treba da vidimo. Znam samo da će se ovo sve raspasti na kraju sezone ali eto, da izguramo prvo ovo pa ćemo tek vidjeti šta i kako. Nadam se da griješim ali poslije rata je to stvar ružne tradicije.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Ma ljudi samo polako.Tek je prva utakmica,noge su teške,malo strpljenja.Imamo dobru ekipu i ne brinem se za opstanak.U četvrtak protiv Selje pa cemo vidit kako igraju ova pojačanja.Nece se sve raspast ne brinite se.Možda imamo najviše 4 igraca kojima istice ugovor tako da na ljeto uigravati ekipu za Europu.Moramo i mi nekad u Europu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ovu riječ ne spominji molim te, barem još dvije-tri godine u kontekstu Veleža.Crvenarmija je napisao/la:Ma ljudi samo polako.Tek je prva utakmica,noge su teške,malo strpljenja.Imamo dobru ekipu i ne brinem se za opstanak.U četvrtak protiv Selje pa cemo vidit kako igraju ova pojačanja.Nece se sve raspast ne brinite se.Možda imamo najviše 4 igraca kojima istice ugovor tako da na ljeto uigravati ekipu za Europu.Moramo i mi nekad u Europu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Fudbaleri Veleža sutra će odigrati drugu prijateljsku utakmicu u 2013. godini. Protivnik je aktuelni prvak Bosne i Hercegovine sarajevski Željezničar. Utakmica počinje u 14.00 sati i igra se na terenu SC „Circle Internacional“ u Međugorju.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
https://www.facebook.com/fudbalski.klub ... r.sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu cete imati tekstualni prenos
Tu cete imati tekstualni prenos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.