LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

majestic24
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la majestic24 » 22 jan 2013, 16:40

amerosm je napisao/la:Vazno je da sam ja prije mjesec dana bio razapet i bio prozvan na ovoj temi da nemam pojma o kosarci...I onda se dogodi cudo da oni koji su to tvrdili nestanu posljednjih par dana sa ovog foruma. :? :?

Poraz ocekivan, kao sto sam napisao u svom prethodnom postu, Thibs ocitao lekciju pokusaju od trenera 2.0.
Bryant ovim izjavama na indirektan nacin govori pokusaju od trenera 2.0 da mora promjeniti svoj sistem i FO-u da ukoliko to isti nije u stanju nek potrazi novog trenera.

Ja da sam na mjestu Buss-a dao bi otkaz D`Antoni-ju i ponovo na tu funkciju vratio Bieckerstaff-a, jer gore od ovog ne moze.

Jel to onaj sto nas je vodio par utakmica izmedju "kloceva"???

Ima li jos kakav trener da je slobodan?? Neznam zasto se nedovede Jerry Sloan. Brown i D Antoni nemaaju skupa 1/4 znanja sta on ima.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 jan 2013, 16:42

majestic24 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Vazno je da sam ja prije mjesec dana bio razapet i bio prozvan na ovoj temi da nemam pojma o kosarci...I onda se dogodi cudo da oni koji su to tvrdili nestanu posljednjih par dana sa ovog foruma. :? :?

Poraz ocekivan, kao sto sam napisao u svom prethodnom postu, Thibs ocitao lekciju pokusaju od trenera 2.0.
Bryant ovim izjavama na indirektan nacin govori pokusaju od trenera 2.0 da mora promjeniti svoj sistem i FO-u da ukoliko to isti nije u stanju nek potrazi novog trenera.

Ja da sam na mjestu Buss-a dao bi otkaz D`Antoni-ju i ponovo na tu funkciju vratio Bieckerstaff-a, jer gore od ovog ne moze.

Jel to onaj sto nas je vodio par utakmica izmedju "kloceva"???

Ima li jos kakav trener da je slobodan?? Neznam zasto se nedovede Jerry Sloan. Brown i D Antoni nemaaju skupa 1/4 znanja sta on ima.
Jeste...Tada smo sve protivnike dobili preko 10 razlike ako se ne varam, i jedino smo izgubili protiv Spursa na somacem terenu i to dva razlike. Cak nakon tog poraza vecina navijaca je bila ponosna na ekipu jer su odigrali dobru utakmicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 jan 2013, 17:46

Evo SS.ba spominje trade Howarda, naravno pozivajuci se na izvore Americkih medija, no od toga naravno nema nista.
Howard u Netse, Lopez u Wolvse, a Love u Lakerse....Sada ocekujem par hejtera koji ce reci kako Lakersi nista ne daju, a dobijaju mnogo toga i kako bi u trade trebalo biti ukljucen i Nash i Bryant i da familija Buss da odredjen procenat vlasnistva Netsima i Wolvsima.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 22 jan 2013, 17:49

amerosm je napisao/la:Evo SS.ba spominje trade Howarda, naravno pozivajuci se na izvore Americkih medija, no od toga naravno nema nista.
Howard u Netse, Lopez u Wolvse, a Love u Lakerse....Sada ocekujem par hejtera koji ce reci kako Lakersi nista ne daju, a dobijaju mnogo toga i kako bi u trade trebalo biti ukljucen i Nash i Bryant i da familija Buss da odredjen procenat vlasnistva Netsima i Wolvsima.
Sta ce Love kada imaju Gasoal na 4 :) Moze jedino Mirza,Lopez u L.A neka onda salju Dwighta gdje god zele :)

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 22 jan 2013, 17:56

lumani je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Evo SS.ba spominje trade Howarda, naravno pozivajuci se na izvore Americkih medija, no od toga naravno nema nista.
Sta ce Love kada imaju Gasoal na 4 :) Moze jedino Mirza,Lopez u L.A neka onda salju Dwighta gdje god zele :)
Koju bi tek odbranu igrali sa Lopezom u reketu :lol:

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 22 jan 2013, 18:01

lumani je napisao/la:
Slazem se!

Iako iznimno postujem Kevina Love-a, mislim da Gasol moze sasvim dobro odgovorit svim zahjevima na svojoj poziciji (ako igra u normalnom sistemu, a ne ovome kretenizmu koji se sad igra), i da ne vrijedi odreci se centarske defanzivne dominacije Howarda da bi gomilo igrace na 4vorki, narocito sad kad se Clark moze pokazati kao otkrice sezone. I ta povreda sake koju Love ima i obnavlja moze biti vrlo problematicna...tako da sve u svemu Dwight za Lovea u ovoj situaciji nije bas mudra odluka..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 jan 2013, 18:22

Zar stvarno neko vjeruje da ce doci do ovog trade-a...

1. covjek kupio kucu u LA-u
2. mladji Buss i Kupchak izjavljuju da ce isti 95% produziti ugovor
3. Howard prije mjesec dana izjavio da zeli od Bryanta sto vise nauciti kako bi mogao biti lider kada isti ode u penziju
4. igrac je oko kojeg se treba graditi novi tim
5. uostalom Lakersi ga ne bi dovodili da nisu bili sigurni da nece produziti ugovor

Howard jedino sto moze uraditi jeste popraviti izvodjenja slobodnih bacanja, a Lakersi da konacno dovedu trenera koji ima sistem...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jan 2013, 18:24

Ma dajte molim vas, o kakvim trejdovima pricate.
Ovaj tikvan od trenera ako se uopste moze nazvati trenerom sa svakom ekipom koju vodi hoce da gura isti stil jer drugacije jednostavno NE ZNA. Pa Thibs bi sa ovim Lakersima imao 10-15 poraza u cijeloj sezoni. Imate najbolji roster uz Miami u cijeloj ligi i vi se svezali trejdova.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 jan 2013, 01:56

Steve Nash is teaching Dwight Howard some stuff here during the timeout. Maybe because D'Antoni never practices.
Tugo moja sta RETARD uradi od francize...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 23 jan 2013, 23:02

ovo treba D'Antoni da pogleda malo :D
[youtube][/youtube]

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 24 jan 2013, 02:52

Ovi Lakersi su zvanicno najgori koje sam gledao od kako pratim kosarku...
SI AMO CONte!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jan 2013, 02:53

Hebo te zivot ako mi ove Lakerse ne bi dobili da se skupimo sa foruma...Tuga, bijeda, jad i cemer, ali valjda RETARD jednog dana shvati da je pokusaj od trenera 2.0 najveci problem ove ekipe koja nema ni glavu ni rep.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 24 jan 2013, 02:54, ukupno mijenjano 1 put.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 jan 2013, 02:54

Van Gundy-ju treba spomenik dici...kako je on uspio napraviti zvijezdu od drveta zvanog D.Howard.

U napadu su toliko zbunjeni da je i Nash uspio sakupiti 4 izgubljene za nekih 7-8 minuta u igri.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 jan 2013, 03:00

Ja mislim da je Bryant kriv sto gube trenutno... :lol:

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 24 jan 2013, 03:01

I onda kad mi neko kaze Kobe problem Lakersa... Pa pogledaj covjeka veceras vuce ko konj na sve strane, al dzaba kad nit postoji sistem u odbrani, nit postoji u napadu. A Howard je na mizernim granama...ako se ovakvom igrom zasluzuje max ugovor onda idem i ja u NBA
SI AMO CONte!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 jan 2013, 03:10

Mitar je napisao/la:I onda kad mi neko kaze Kobe problem Lakersa... Pa pogledaj covjeka veceras vuce ko konj na sve strane, al dzaba kad nit postoji sistem u odbrani, nit postoji u napadu. A Howard je na mizernim granama...ako se ovakvom igrom zasluzuje max ugovor onda idem i ja u NBA
Brao...:)

Steta sto fula ovu zadnju, **** pozicija bila skrooz a zamalo da uđe i ta...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 jan 2013, 03:12

Sad se jos i povrijedi...nista dobro od njega.

Kobe sve pogodio a Memphis na +9...sta nas tek ceka u nastavku.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 jan 2013, 03:13

A moj Dvighte meda ne mozes!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jan 2013, 03:16

Zasluzuje Howard max. ugovor, nego nas najveci problem je na trenerskoj klupi. Pa hebote dok nas je Bieckerstaff vodio u 5 utakmica svi su bili odusevljeni jer je znao iskoristiti potencijal ove ekipe.

Ekipa je odlicila da igra protiv trenera, jer ne moze me niko ubjediti da su oni preko noci zaboravili igrati kosarku.
Nije Howard dzaba tri put zaredom bio najbolji odbranbeni igrac lige, nije Nash stalno medju najboljim PG-ovima lige itd itd.

Sta je RETARD samo gledao kada je dovodio onog kloca na klupi. Tog istog kloca je Thomas trojkom spasio od ispadanja u prvom krugu PO-a od Lakersa u kojima su igrali Bryant + klocevi, dok je on sa druge strane imao Bell-a, Mariona, Nasha u prime-u, AS-a itd itd.

Dobro je je napisao @ Titova-Juga da bi normalan trener sa ovom ekipom harao ligom, ali nazalost to RETARD ne vidi.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 24 jan 2013, 03:22

i dvajt se zali da nema lopti dovoljno pa to je strasno , ocajna igra u napadu ...umjesto da se fokusira na odbranu i pomogne ekipi on bi da bude prva opcija u napadu :/ drvo ****
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.