Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jbga, nesto me prenese pa napisa Chamak, no mislio sam na Gervinha. Mislim da je 3 gola, nije malo ipak
Vidim da ga ne spominjete a levat zabija 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ne znam jel fakat ne vidis, il ne zelis da vidis, al sam iznad tvog posta napisao upravo post o Gervinhu, al hajd who cares.
Sa današnjeg treninga

Dobro je, vracaju se svi polahko.. i Podolski,Chamberlain i Rosicky su se vratili i spremni su za sutrasnji meč..Mikel Arteta gives Arsenal boost as the midfielder prepares to return from injury this week
Sa današnjeg treninga

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Ma komleksasi... NIsu se oni ismijavali pre dve sezone kada su nam svi duvali. Da ostade onaj tim sa Fabregasom i Nasrijem prosle sezone uz pussya sigurno bi sada imali i trofej ali sta je tu je sada ponovo sve iz pocetka!!!cala je napisao/la:Jest, al razlika je u tome sto nas vec 5 sezona ismijavaju.Gunner4 je napisao/la:Mlada ekipa, neiskusna... Dok se oni malo uigraju. Kao sto je rekao veliki Jorgi Klopp:"Dve sezone te ismevaju trece se dive."Greivis je napisao/la:Sramota da Arsenal ne moze da pobjedi onaj jad od ekipe koji Chelsea ima. Shvatam ja da su sudije bile bitan faktor, al opet...
Bar me ohrabruje potpuna dominacija u drugom poluvremenu. Valjda ce nastaviti onako igrati.
Sjecali se ko one godine kada smo jedva izborili LS u zadnjem kolu! Tada su otisli Pires,Ljungberg a dosli ne afirmisani Rosicky i Hleb... Tada smo imali cak 11 poraza! Glavni Wengerov problem i jesu njegovi ljepuskasti Spanci, afro-Francuzi koji nisu osjecali niti jednu dozu lojalnosti. A domaceg talenovanog igraca nisu imali ni za lijeka. Sada ih je u timu ima 5 uz tendeciju da se izbaci jos koji... Hajde ebemu mater da ispostujemo ove momke i vidjecete da ce se isplatiti... A i LS nakon 16 godina nece biti velike stete ako i naprave jednu godinu pauze!!!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Press konferencija Arsena Wengera uoči sutrašnjeg meča :
https://www.facebook.com/photo.php?v=46 ... =2&theater
Ko voli nek izvoli
EDIT : Pita ga ovaj ''Are you still in for Zaha ?'', kaze Arsene ''We were never in for Zaha''
https://www.facebook.com/photo.php?v=46 ... =2&theater
Ko voli nek izvoli
EDIT : Pita ga ovaj ''Are you still in for Zaha ?'', kaze Arsene ''We were never in for Zaha''
Zadnja izmjena: CLASSisPERMANENT, dana/u 22 jan 2013, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
I corava koko ubode koje zrno...neo je napisao/la:Jbga, nesto me prenese pa napisa Chamak, no mislio sam na Gervinha. Mislim da je 3 gola, nije malo ipakVidim da ga ne spominjete a levat zabija
To moze da znaci samo jedno...CLASSisPERMANENT je napisao/la:
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
nigdje vezeReport: Arsenal make bids worth £50million for three players -
According to reports in the French, English and Italian press, Arsenal are set to make a £50million move for Matias Hummels, Mario Gotze and Mohamed Diame.
Gotze is thought to cost in the region of £30million, whilst Hummels would be around £17million and Diame just £3.5million, with his release clause.
If true, this given significant strength to Arsenal, but there is plenty of work to do before these transfers can be completed.
We personally don't think these transfers will all happen, but Diame could happen.
Ja ovo nocas sanjao!!!CLASSisPERMANENT je napisao/la:nigdje vezeReport: Arsenal make bids worth £50million for three players -
According to reports in the French, English and Italian press, Arsenal are set to make a £50million move for Matias Hummels, Mario Gotze and Mohamed Diame.
Gotze is thought to cost in the region of £30million, whilst Hummels would be around £17million and Diame just £3.5million, with his release clause.
If true, this given significant strength to Arsenal, but there is plenty of work to do before these transfers can be completed.
We personally don't think these transfers will all happen, but Diame could happen.![]()
Bi nam Wenger šukno svima da uradi ovo gore navedeno. 
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
-
BigBigBang
- Kontakt:
Al zasto bi Dortmund pustao Gecea usred sezone nije mi jasno kako likovi nasjedaju na ovakve patke, pa eto nas su prozivali da smo prodavacki klub i opet kao takvi nikad nismo nekog od glavnih igraca u pola sezone prodali.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pajo, takav im je pos'o. Biće sve više čitaniji (portali) što koriste bolje igrače u svojim "špekulacijama".BigBigBang je napisao/la:Al zasto bi Dortmund pustao Gecea usred sezone nije mi jasno kako likovi nasjedaju na ovakve patke, pa eto nas su prozivali da smo prodavacki klub i opet kao takvi nikad nismo nekog od glavnih igraca u pola sezone prodali.
-
BigBigBang
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
E upravo to.BigBigBang je napisao/la:Da slazu bar nesto sto ima promil sanse ali Goetze
Pa budimo realni, zašto bi Gotze iz dvostrukog šampiona Njemačke i tima koji je medju top 3 u Europi prešao u Arsenal koji možda neće igrat ni LP godine... Jedino da mu se ponudi plata od 250 K funti sedmično ali ne bi on ni tad. Pametno je to momče, igra u klubu u kojem je ponikao, zvijezda je tima, trenira ga veliki trener...
Hummels? Isto ko i Gotze.
Diame.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kako sam citao Goetze ima otkupnu klauzulu u ugovoru od 30 miliona funti tako da se tu Dortmund nebi puno pitao,.Ono sto je pod vecim upitnikom sta mu to mi mozemo ponuditi a da u Dortmundu nema ? U Dortmundu osvaja titule,ove godine su sigurno konkurentniji u ligi prvaka od nas a i za razliku od nas sigurno ce igrati i naredne sezone istu..
- Marsal
- Kontakt:
on why Per Mertesacker is the team's debt collector…
The Germans do well economically and we respect that. They are the only ones that make money in Europe. That’s why we’ve chosen a German!

Ahahaha pa ovaj Arsene je Bog!
The Germans do well economically and we respect that. They are the only ones that make money in Europe. That’s why we’ve chosen a German!

Ahahaha pa ovaj Arsene je Bog!

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
BigBigBang
- Kontakt:
Walnutu bi pisao kazne i kad porani na trening. Gervinjo i Sagna bi trebali placati porez na frizure.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
BigBigBang je napisao/la:Walnutu bi pisao kazne i kad porani na trening. Gervinjo i Sagna bi trebali placati porez na frizure.
15% od plate
Gunner4 je napisao/la:Ja ovo nocas sanjao!!!CLASSisPERMANENT je napisao/la:nigdje vezeReport: Arsenal make bids worth £50million for three players -
We personally don't think these transfers will all happen, but Diame could happen.![]()
![]()
![]()
![]()
Sereš
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Walnutu bi pisao kazne i kad porani na trening. Gervinjo i Sagna bi trebali placati porez na frizure.

oplakaaa
Od ova 3 navedena igrača samo bi Diame mogao biti izgledna opcija,iskreno za 3.5 miliona ja bi preuzeo rizik sa tom njegovom bolešću a ako sve bude kako treba mogao bi biti izuzetno koristan igrač....
@paja hahahahhaah oplakah pogotovo ovo za Walnuta..
@paja hahahahhaah oplakah pogotovo ovo za Walnuta..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...