ima vec rezervisane moje bobebagrcavi je napisao/la:Sveti vidim poslušo si me i kreno si ofanzivno u kampanji za kantu godine.To je taj sportski duh, cijele godine se skupljaju poeni
Kako zamišljate forumaša
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Kako zamišljate forumaša
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
I moje. 
Kakvi smo da smo,bobe se broje 
Ovo sveti radi namjerno, inače je dobar forumaš nego mu je krivo što bparena i nedimko dobijaju puno bodova, i sad je odlučio da krene u totalnu ofanzivu. 
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 22 jan 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
od takvih mi nije žao ni batine primit, stao bih da me udaraš i smijao ti sealacious je napisao/la:Kakvi smo da smo,bobe se broje
Ima i toga, neke stvari nisu ferbagrcavi je napisao/la:Ovo sveti radi namjerno, inače je dobar forumaš nego mu je krivo što bparena i nedimko dobijaju puno bodova, i sad je odlučio da krene u totalnu ovanzivu.
ma proziva me malac bezveze, ništa mu nisam rek'o, mada se s takvim ne treba bacati u diskusiju iz već poznatih razloga
naprijed rejal
Sveti je napisao/la:od takvih mi nije žao ni batine primit, stao bih da me udaraš i smijao ti sealacious je napisao/la:Kakvi smo da smo,bobe se broje
Vjeruj da ne bi
I ovo prelazi u svađu,a stvarno mi se ne da s tobom razglabat.
Budi mi pozdravljen
Ti si onda vjerovatno mnogo jako dijetealacious je napisao/la: Vjeruj da ne bi![]()
Budi mi pozdravljen
btw. nije ovo nikakva svađa, svi smo ovdje kako bi ubili vrijeme jer nemamo šta pametnije raditi, tako da mi je zadnje u planu da se s nekim svađam. Realov lobi se osjeti čak i ovdje :ugeek:
naprijed rejal
Sveti je napisao/la:Ti si onda vjerovatno mnogo jako dijetealacious je napisao/la: Vjeruj da ne bi![]()
Budi mi pozdravljen![]()
btw. nije ovo nikakva svađa, svi smo ovdje kako bi ubili vrijeme jer nemamo šta pametnije raditi, tako da mi je zadnje u planu da se s nekim svađam. Realov lobi se osjeti čak i ovdje :ugeek:
Kad skontaš,i nisam toliko dijete kolikim me ti pokušavaš napravit. 3-i razred srednje škole sam
18-a ove godine nastupa
Mašalahalacious je napisao/la:
Kad skontaš,i nisam toliko dijete kolikim me ti pokušavaš napravit. 3-i razred srednje škole sam![]()
18-a ove godine nastupa
tu smo da se zezamo
naprijed rejal
Sve kul
PS:

bparena piše neki post(prednji lik,sa naočalama),a Sveti gleda sazada i čeka da pita: "A gdje je pečat?"
PS:

bparena piše neki post(prednji lik,sa naočalama),a Sveti gleda sazada i čeka da pita: "A gdje je pečat?"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bjezi ba sveti, govoris frajeru da je dijete a ti gledas betmene i spajdermene i jos se diras se dok to gledas, sto je tolika loziona to? Nikada, ali NIKAD mi to nece biti jasnoSveti je napisao/la:Mašalahalacious je napisao/la:
Kad skontaš,i nisam toliko dijete kolikim me ti pokušavaš napravit. 3-i razred srednje škole sam![]()
18-a ove godine nastupa![]()
tu smo da se zezamo
jel se zayebavaš ili ozbiljno to kažešBosniacum Lilium je napisao/la:bjezi ba sveti, govoris frajeru da je dijete a ti gledas betmene i spajdermene i jos se diras se dok to gledas, sto je tolika loziona to? Nikada, ali NIKAD mi to nece biti jasnoSveti je napisao/la:Mašalahalacious je napisao/la:
18-a ove godine nastupa![]()
tu smo da se zezamo
naprijed rejal
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a naroda, sto ode u off 
Akita je napisao/la:
Juventini sa foruma.
s lijeva na desno : gojzerica, juvesissoko, bianconeri, padovan... ovaj čuvar monolog... pa dalje redom moja malenkost se smije pa adinjo, l'avvocato, oxygen...
ima tu još raje lai nismo mogli svi čoporativno stati na sliku
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@ legenda

@Cautinho
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@ cautinho

ja ga ovako zamisljam

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: filip13, Goalgetter i 19 gostiju.