FK Radnički Lukavac

sodagrad
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodagrad » 22 jan 2013, 23:09

Maniaacs je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Cejvanović otisao u slobodu ? zar on nije bio standardan prvotimac kod vas ? :D
Nije, jest ja mislin bio dok je Jusufoic bio povrijedjen, ako ne grijesim, uglavnom je bio glavna zamjena :D
Na početku dok je Karić bio trener igrao je u prvoj, kad je Vojvodić došao bio je zamjena ulazio je sa klupe par utakmica, neke je presjedio i tako, tandem Šubić - Jusufović je prva postava Radničkog što se odbrane tiče, ali sad sam siguran da nam Timkov dolazi, ajde Zoom napiši šta je bilo danas na sastanku......:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 22 jan 2013, 23:31

sodagrad je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Cejvanović otisao u slobodu ? zar on nije bio standardan prvotimac kod vas ? :D
Nije, jest ja mislin bio dok je Jusufoic bio povrijedjen, ako ne grijesim, uglavnom je bio glavna zamjena :D
Na početku dok je Karić bio trener igrao je u prvoj, kad je Vojvodić došao bio je zamjena ulazio je sa klupe par utakmica, neke je presjedio i tako, tandem Šubić - Jusufović je prva postava Radničkog što se odbrane tiče, ali sad sam siguran da nam Timkov dolazi, ajde Zoom napiši šta je bilo danas na sastanku......:)
Sto si siguran da nam taj momak dolazi? Imal sta oko onog napadaca sto je drug sodagrad govorio? ili je neki drugi na meti?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 22 jan 2013, 23:38

Danas je bio sastanak UO pa čekamo najnovije informacije, ja mislim da Mujić i Timkov dolaze u Radnički kako sam ja čuo, ali ipak sačekaćemo od danas svježe inforamacije ajde zoom....:)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 jan 2013, 09:46

ja sto vam mogu rec oko toga da vam Timkov dolazi je jedino to da sam se sinoc cuo snjim , posto smo vrlo dobri , i rekao mi je da ga jos niko nije kontaktrio zasad ....
www.nkbratstvogracanica.com

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 jan 2013, 13:50

Evo samo par rijeci, a u narednih par dana bice i zvanicnih informacija na web portalima.

Radnicki su napustili: Salihovic, Kitic, Nuric, Cejvanovic i Brckalic.

Svi osim Mirze Cejvanovica mogu dobiti "papire". Cejvanovic je naime potpisao jednogodisnji ugovor sa FK Radnicki i samo uz obestecenje moze dobiti ispisnicu. U protivnom slijedi suspenzija...do daljnjeg.

Sto se pojacanja tice, UO i Darko Vojvodic intezivno rade na pronalazenju adekvatnih pojacanja, a uskoro ce biti poznato o kojim se imenima radi. Uglavnom, pregovara se sa igracima PL.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 jan 2013, 13:52

Sto se fudbalera iz Bratstva tice, nisu kontaktirani od strane Radnickog (jos uvijek).

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 23 jan 2013, 15:25

Zoom088 je napisao/la:Sto se fudbalera iz Bratstva tice, nisu kontaktirani od strane Radnickog (jos uvijek).
Hvala Zoom da to sad i ja kontam da je godinu dana Čejvanović potpisao za Radnički, dakle još pola godine ugovor ima, pa ako ga želi neko nek plati, super jedva čekam da vidim ko će nas pojačati, hvala legendo naša na informacijama......:)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 26 jan 2013, 00:20

http://www.rtvlukavac.ba/index.php?opti ... 8&Itemid=7" onclick="window.open(this.href);return false; Evo malo razgovora sa šefom Vojvodom....i jedno pitanje kad će utakmice bar jedna da bude po ovom snijegu na pomoćnom heheheh......;)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 26 jan 2013, 13:54

Uprava se još nije izjasnila šta je cilj u nastavku?
Prije ove izjave pročitao sam da je cilj ostati u vrhu, a Vojvoda kao ne zna o tome.
Kome vjerovati?
1921
1989

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 jan 2013, 15:32

Brčkalija u Gradini..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 jan 2013, 17:40

Ovaj prilog je snimljen prije nego što se UO izjasnio o ciljevima i ambicijama i prije nego što je Brčkalić otišao u Gradinu.

U međuvremenu, Semir Borogovac je umjesto Slobode ipak izabrao Radnički i prvo je pojačanje za nastvak polusezone.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 26 jan 2013, 17:58

Zoom088 je napisao/la:Ovaj prilog je snimljen prije nego što se UO izjasnio o ciljevima i ambicijama i prije nego što je Brčkalić otišao u Gradinu.

U međuvremenu, Semir Borogovac je umjesto Slobode ipak izabrao Radnički i prvo je pojačanje za nastvak polusezone.
Jel to ovaj Semir?!
sve super naj-naj.Dortmund ovo ono i sad odjednom u Lukavcu :shock:
http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=62" onclick="window.open(this.href);return false;

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 26 jan 2013, 18:02

studeni je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Ovaj prilog je snimljen prije nego što se UO izjasnio o ciljevima i ambicijama i prije nego što je Brčkalić otišao u Gradinu.

Jel to ovaj Semir?!
Jbt prije 2 mjeseca je pisan ovaj članak,sve super naj-naj.Dortmund ovo ono i sad odjednom u Lukavcu :shock:
http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=62" onclick="window.open(this.href);return false;
To je taj Semir iz Živinica igrao prije za Slaven, zadnje dvije godine u Njemačkoj, odličan igrač lijeva noga mu je beton, sa Trumićem je igrao zajedno tako da njih dvojca ima pravo dobro da se slažu na terenu, a tek sledeći novi igrač bit će pravi BOOM, ali sačekaćemo nek to Zoom objavi nećemo mu "krasti" posao......:)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 26 jan 2013, 18:03

Haj da vidimo i to,da prekucamo ovu ligu ;)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 26 jan 2013, 19:01

studeni je napisao/la:Haj da vidimo i to,da prekucamo ovu ligu ;)
Upravo tako :D

Ajde, sad ocekujemo neko poznato ime :lol:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 27 jan 2013, 21:39

Zoom nadam se da će sledeće sedmice biti zvanična objava koji nas je igrač pojačao, čekamo samo na tebe...:)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 27 jan 2013, 22:04

Slomic je jos uvijek kod vas ?
1947!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 jan 2013, 22:13

Ljumani_Banovici je napisao/la:Slomic je jos uvijek kod vas ?
kažu da jeste, nešto bilo priče da ide u TZ al izgleda ništa od toga

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 27 jan 2013, 23:33

studeni je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Slomic je jos uvijek kod vas ?
kažu da jeste, nešto bilo priče da ide u TZ al izgleda ništa od toga
Iz Radničkog su otišli: Salihović ( Budućnost Banovići), Kitić (?), Nurić (Rudar Bukinje), Brčkalić (Gradina), to je sigurno što se tiče odlazaka, Čejvanović trenira sa Slobodom, ali pošto je vezan ugovorom sa Radničkim još pola godine on ne može preći u Slobodu bez adekvatnog obešetećenja (pošto Sloboda nema novac) on će po svemu sudeći vratiti se u Lukavac ili u suprotnom ako voli da bude kažnjen bujrum:) novi igrač Radničkog je kao što je već pisano S. Borogovac bivši igrač Slavena, inače iz Živinica je igrao u Njemačkoj zadnje dvije godine, dobar igrač, ljevak, 28 godina mislim da ima, biće dobro pojačanje za nas, takođe još jedan igrač je u igri da dođe jako kvalitetan sa premierligaškim iskustvom, ipak sačekaćemo još koji dan da to se objavi zvanično, eto to je što se tiče igračkog kadra Radničkog, Slomić ostaje tu s nama ne ide nigdje.....pozz:)

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 28 jan 2013, 12:09

Borogovac ima 24 godine,i mogu vam reći da ste dobili pravog igrača.Šteta što ne ostade kod nas,ali Vojvoda je tu kako sam čuo presudio.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 2 gosta.