Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rockefeller
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rockefeller » 23 jan 2013, 01:20

U životu se neke stvari/rezultati čekaju deset, dvadeset ili trideset godina. Kao što vidite, ja sam pun strpljenja. :mrgreen:

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 23 jan 2013, 01:22

Ma najbitnije je da sad budemo tu, i da stojimo uz klub, u budite sigurni da ce ovi igraci da izrastu u top classu ;)
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 jan 2013, 01:22

Čekam i ja i čekat ću al nažalost ovo čekanje može Wengera koštati mjesta ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 23 jan 2013, 01:24

Mislim da bi Wenger trebao da zadrži formaciju za sutrašnji meč kao i u prethodna 2,ona formacija sa dva ofanzivna beka može itekako biti uspiješna protiv ekipa koje imaju loša krila,West Ham nije ekipa sa nekim izrazito dobrim krilnim igračima....

Možda bi Jarvis mogao napraviti neke probleme,mada nije on ta klasa.....

Naravno,formaciju uz par korekcija...Walcott ili Giroud bi trebali na klupu a Poldi in,mislim prije svega da Walnut bi morao malo odsjedit,previše se ustalio u prvu postavu posmislit će da je nezamjenjiv...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 jan 2013, 01:37

CLASSisPERMANENT je napisao/la: dobro :) al ti onda budi među prvima koji će da ospore svaki naredni uspjeh ove generacije ;)

a jel ti voliš Arsenal sa trofejima, ili samo Arsenal ? Sve dok je Wengera, ja ne sumnjam u njegove ambicije sa ovim klubom ;)
Daj Boze da Arsenal osvoji neki bitan trofej pa ja budem morao osporavati Ramseyov ili Jenkinsonov doprinos u istom..

Volim Arsenal,sa trofejima ili ne,ali necu lagati ni tebe ni sebe i reci da mi nije drazi Arsenal koji je konkurentan za titule od ovog sad..

Ne sumnjam ni ja u Wengerove ambicije ali sve manje vjerujem da je iste spreman sprovesti u djelo..Ajmo biti realni,u zadnji par godina daleko je uspjesniji na ekonomskom planu negoli na ovom taktickom a zagazio je vec debelo u sesdesete,.Sve vise je promaseni transfera,sve vise je ocigledni takticki promasalja,rezultati su mjerilo i realnost je da je u tom segmentu sa tendencijom opadanja..Da se razumijemo,mnogo je uradio za Arsenal i hvala mu na tome al u meni sve manje tinja nada da moze ponoviti onu generaciju invinciblesa..

@ Arnele,.Ja se necu zavaravati i reci da Sagna igra na potrebnom nivou ali se isto tako necu zavaravati i vjerovati da ce jenkinson unaprijediti nasu igru ako uleti u prvi tim..Treba nam novi desni bek,koji je kvalitetniji od Sagne a Jenkinsona na posudbu pa tamo neka pokaze i dokaze svoj raskosni talent ;)

Podolski,20 utakmica u ligi: 6 golova-6 asistencija,34 suta prema golu..

Giroud,21 utakmica u ligi 6 golova-1 asistencija,57 suteva prema golu..

Komičar i navijač Arsenala Jack Whitehall na Twitteru: "Mislim da su igrači Arsenala trebali napraviti sniješka bijeliča u šesnaestercu Chelsea. Bio bi opasniji od Girouda!" :mrgreen:

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 23 jan 2013, 01:43

Po meni je krajnje nezahvalno toliko kuditi Francuza, al eto hajd, ko ce ugoditi našem narodu, da je bio iole bolji dizali bi ga u nebesa i govorili bi da je bolji od Dzeke :roll:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 jan 2013, 09:51

Arsenal poslao ponudu od skoro 24 miliona eura za Jovetića
Ovo mi se več sviđa... Sad koliko ima istine u ovome :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 23 jan 2013, 11:32

Nama nikad udovoljit. Kad neko drugi spominje Francuza dižemo ga u nebesa, sad još i naši počeli pljuvat po njemu. :?

Mislim da, ustvari to je sigurno, Arseneovo vrijeme u Arsenalu ističe.. I on je svjestan toga. Sprema ekipu koja će igrati i nakon njegovog odlaska. Hoće Arsenalu da ostavi nešto čime bi nam vratio nadu u ovaj klub. Trudiće se i on sigurno osvojiti neki trofej, otići kao pobjednik. ;)

Ipak ljudi, nemojmo mi ni podcijenjivati naš Arsenal. Velik je to klub, ipak. Ne znam koji to igrač ne bi volio igrati u njemu? Ono što mnogi drugi ne znaju, ili ne žele da znaju, pa dolazi da provociraju je da klub ima dugove. I da je dogovor da, dok se dugovi ne otplate, izbori LP svake sezone, ne ići po skupe igrače, već izboriti LP sa postojećim kadrom, koji je naravno što jeftinije dovesti.

Kad se dugovi otplate, onda možemo očekivati priključak najvećim ekipama, koje u svakom momentu mogu dati 50-60 miliona € za igrača. I mi ćemo to moći, dobili smo odlične sponzorske ugovore, kako čitam, i adidas i Nike daju velike pare za dresove, itd. :)

Kad se sve to posloži, i naši Englezi će biti na jednom nivou mnogo većem nego sada, znači Jenki, Gibbo, Jack, Ox i stranci, Coq i Eisfeld će biti za klasu bolji igrači nego što su sada. U najboljim godinama. Dodaj im još nekoliko igrača i sasvim dobra ekipa. Usput, još neko MORA iz akademije uspjeti, bio to Chuba, Bellerin, Toral, Angha ili možda Dejo Iliev ( :mrgreen: ) neko će uspjet. ;)

Imaćemo finu ekipu, siguran sam. Kad smo mogli čekat ovih 7-8 godina, možemo još dvije-tri, dok ovi momci ne zaigraju na svom nivou, i dok se Emirates ne otplati. Onda ide... DOMINACIJA. :mrgreen:
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 23 jan 2013, 12:00

Kad se toliko spominju ti dugovi... kada ce biti otplaceni?

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 23 jan 2013, 12:08

Profesor je napisao/la:Kad se toliko spominju ti dugovi... kada ce biti otplaceni?
Ovog ljeta.

belefront

Post Postao/la belefront » 23 jan 2013, 12:26

A od cega toliki dugovi, prodali ste igraca kao nijedna ekipa u zadnjih 5-6 godina, stalno ste u Ligi prvaka, rijetko kupujete te se uglavnom oslanjate na svoju akademiju.. Gdje nestaju onda te silne pare i kakvi dugovi ?? :roll: :?

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 23 jan 2013, 12:27

belefront je napisao/la:A od cega toliki dugovi, prodali ste igraca kao nijedna ekipa u zadnjih 5-6 godina, stalno ste u Ligi prvaka, rijetko kupujete te se uglavnom oslanjate na svoju akademiju.. Gdje nestaju onda te silne pare i kakvi dugovi ?? :roll: :?
slika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jan 2013, 13:28

Mislim da vec 2013/14 Arsenal moze dobro potrositi, ali da li ce to ostaje da vidimo. Sve dok ej tu Hill-Wood sumnjam, jer je upravo zbog toga on se posvadjao sa Dainom a i ne dopusta ulazak Usmanova u klub.
Celik!3,2,2.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 23 jan 2013, 13:54

Fiorentina forward Jovetić has admitted there is a release clause in his contract (believed to be £25m). Club adamant he won't leave.
Zanimljivo, ako klauza postoji onda postoji i neka sansa za njegov transfer u januaru. Nadam se da je istina Arsenalovo povezivanje. Jovetic je moja velika zelja za ovaj tim, jako talentiran igrac, svaku poziciju moze igrati naprijed, zna dati gol iz bilo koje pozicije i jos plus mlad. Sve sto je potrebno za Arsenalovu napadacku zakrpu se moze naci u njemu.
Vidjet cemo ima li ikakve istine u ovome.
Victoria Concordia Crescit.

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 23 jan 2013, 14:00

Mene Jovetić neodoljivo podsjeca na Hazarda svojim kretanjem. Strašan igrač, kako bih ga volio vidjeti u našem dresu, auu 8-)
Robert Pires: "Even Thierry Henry struggled in his first season. I would tell the supporters to relax. Olivier will score goals."

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 jan 2013, 16:27

frankqqqqq je napisao/la:
Profesor je napisao/la:Kad se toliko spominju ti dugovi... kada ce biti otplaceni?
Ovog ljeta.
Znaci li to da ce biti 50 miliona godisnje vise na raspolaganju ili ipak nesto preko 30?
Znam da se dio duga otplatio od izgradnje stanova na starom stadionu pa zato mi nije jasno kolika je ta rata? navodno 50 miliona?

Daj Boze da te pare uloze u igrace ili opet uzmu novi kredit pa kupe pola tima, ali igrace da valjaju a ne ovo sto se kupovalo u proteklih par godina. :)

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 23 jan 2013, 16:51

SamoZeljo je napisao/la: Daj Boze da te pare uloze u igrace
Nemaju se te pare ni u šta drugo uložiti, osim u igrače. Infrastuktura odlična, mreža skauta, akademija, stadion, sve super. Sad još samo tim ostaje da se unaprijedi. :mrgreen:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 23 jan 2013, 16:53

Napokon optimizam zavladao na ovoj temi. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jan 2013, 16:59

Ja bih vise od tih igraca volio da smanje cijene ulaznica da i normalna raja moze gledati utakmice, a ne ovi asd sto i kupe karte a nema ih na utakmicama. I volio bih da se pametno posluje, odnosno kupuj sta ti treba, a ne sve sto ima.
Celik!3,2,2.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 jan 2013, 17:45

AllGunsBlazing je napisao/la:Ja bih vise od tih igraca volio da smanje cijene ulaznica da i normalna raja moze gledati utakmice, a ne ovi asd sto i kupe karte a nema ih na utakmicama. I volio bih da se pametno posluje, odnosno kupuj sta ti treba, a ne sve sto ima.
Ma to o kartama je najmanji problem i licno me bas zaboli kolike su. Vazno da je stadion uvjek pun. A raja koja ide na Arenalove utakmice nema prosjdcnu platu 200KM nego 2000 funti...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.