FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj Bože da Hame potpiše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ha ha ha ne mogu da vjerujem sta pisete.Sad je odjenom produzio ugovor

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Postavi neko slike da on trenira za onim levatima josHigh je napisao/la:Daj Bože da Hame potpiše.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Odjednom? Ima 4 dana kako je izaslo u javnost da ce prvo potpisati pa onda na posudbu u tursku.Istina je da je sve bilo odjednom i da je prvo produzio pa je tek onda izaslo u medije (a ne obrnuto) ali to je potvrdio on,Sarajevo i klub iz Turske.Dona je napisao/la:Ha ha ha ne mogu da vjerujem sta pisete.Sad je odjenom produzio ugovor![]()
Al jok, ipak ti bolje znas.
Ma s vama pisati to je naucna fantastika.Borba s vjetrenjacama.Ako vi vjerujete takvim glupostima,onda dzaba sve.samosarajvo je napisao/la:Odjednom? Ima 4 dana kako je izaslo u javnost da ce prvo potpisati pa onda na posudbu u tursku.Istina je da je sve bilo odjednom i da je prvo produzio pa je tek onda izaslo u medije (a ne obrnuto) ali to je potvrdio on,Sarajevo i klub iz Turske.Dona je napisao/la:Ha ha ha ne mogu da vjerujem sta pisete.Sad je odjenom produzio ugovor![]()
Al jok, ipak ti bolje znas.
Pomirete se da su vam dva najbolja igraca u posljednih 10 godina otisla za kilo buranij.Kad od ova dva igraca niste uzeli dobru cifru,onda Vam je uprava totalno nesposobna ili nece da bude sposobna.
Ali vi kao navijaci ste strasni.Kontam da volite svoj klub kao svako drugi,ali da vam ljudi serviraju lazu vec dvije godine i vi opet to ne vidite.
Nisam dosao da vam ja otvaram oci,ali stvarno ste smijesni s ovim izjavama.
ak si zeljovac zasto ste vi dali zebu za sicu,a vazio je kobajagai za najboljeg igraca lige i odbijali ponude saluburga 400.000 a otisao u nekakav split za sicuDona je napisao/la:Ha ha ha ne mogu da vjerujem sta pisete.Sad je odjenom produzio ugovor![]()
Zato što je Zeba bio suspendovan, i cijena je bila simbolična...mujo205 je napisao/la:ak si zeljovac zasto ste vi dali zebu za sicu,a vazio je kobajagai za najboljeg igraca lige i odbijali ponude saluburga 400.000 a otisao u nekakav split za sicuDona je napisao/la:Ha ha ha ne mogu da vjerujem sta pisete.Sad je odjenom produzio ugovor![]()
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Taj prica 10 put prezvakana.mujo205 je napisao/la:ak si zeljovac zasto ste vi dali zebu za sicu,a vazio je kobajagai za najboljeg igraca lige i odbijali ponude saluburga 400.000 a otisao u nekakav split za sicuDona je napisao/la:Ha ha ha ne mogu da vjerujem sta pisete.Sad je odjenom produzio ugovor![]()
Čuj Damir Rovčanin.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
koga vi spomenete na svom forumu, taj ne dolazi. "dobro obavjesteni izvori" nisu spomenuli niti jednog od igraca koji su dosli u zadnjih 12 mjeseci.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Kontakt postoji i postojao je sa svakim od ovih prije navedenih igrača, a drugo je to što na kraju nisu dogovorili ništa čim bi obje strane bile zadovoljne. Idi oguli koju jabuku i zaobiđi nas takvih komentara.
Zainteresovani ste za Aladina Isakovica izgleda, pojačanje na sredini terena.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ako je ovo istina i ako dovedete ovog igraca,ispadanje od zete ce vam mila majka bit kakvu ce te tegobu imat s njim,i kako se cini sve vise tonete i pokazuje se da je vasa borba za titulu bila splet sretnih okolonosti(moje je celik vec na tom dnu tako da me to nece uvrjedit ako pocnete pljuvat)exbabilon je napisao/la:Zainteresovani ste za Aladina Isakovica izgleda, pojačanje na sredini terena.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Sve osim pojacanjaexbabilon je napisao/la:Zainteresovani ste za Aladina Isakovica izgleda, pojačanje na sredini terena.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Said i Sesar bili suspendovani i cijene su bile simbolicne
mi zadovoljni koliko smo dobili
Jbt sahranjuju nas godinama, propadamo godinama ubi me ova neizvjesnost kad ce se to desit vise, al eto ja komsijama ne zelim da crkne krava, neka im je bez nje evrope nisu vidjeli
A onom dijelu nenapacenih komsija zelim sve najbolje, zivi i zdravi mi bili(ima tu familije, prijatelja i komsija i svih onih koji su za zdravu zajebanciju a ne lijecenje licnih frustracija)
Jbt sahranjuju nas godinama, propadamo godinama ubi me ova neizvjesnost kad ce se to desit vise, al eto ja komsijama ne zelim da crkne krava, neka im je bez nje evrope nisu vidjeli
A onom dijelu nenapacenih komsija zelim sve najbolje, zivi i zdravi mi bili(ima tu familije, prijatelja i komsija i svih onih koji su za zdravu zajebanciju a ne lijecenje licnih frustracija)
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako ste vi smijesni kakav Isakovic

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
samosarajvo
- Kontakt:
Suspendovani? O cemu ti trabunjas? Za Saida jeste simbolicna jer mu je ugovor trebao isteci za mjesec, to se slazem.Šofa je napisao/la:Said i Sesar bili suspendovani i cijene su bile simbolicnemi zadovoljni koliko smo dobili
![]()
Za Sesara jeste dosta mala, mnogo manje od njegove vrijednosti, ali nije simbolicna.Covjek je produzio ugovor sa Sarajevom do ljeta 2014 i ide na posudbu u Tursku za koju cemo dobit 50.000 eura, ako zadovolji jos 100.000 eura na ljeto, ako ne eto ga nazad u Sarajevo jer ima ugovor kao sto vec rekoh, do ljeta 2014.
@Kakav Isakovic ba, klasicni naruceni clanak majku im je.em.Eto nek Travnik ima bolje finansije od nas majku vam prodanu, za 50 maraka bi napisali clanak u kom sami sami majku je.bete!
FUJ!
nemam rijeci fakat, e neka si mi objasnio hehehehehhe(nije potrebno bilo citam i ja sportske vijesti)samosarajvo je napisao/la:Suspendovani? O cemu ti trabunjas? Za Saida jeste simbolicna jer mu je ugovor trebao isteci za mjesec, to se slazem.Šofa je napisao/la:Said i Sesar bili suspendovani i cijene su bile simbolicnemi zadovoljni koliko smo dobili
![]()
Za Sesara jeste dosta mala, mnogo manje od njegove vrijednosti, ali nije simbolicna.Covjek je produzio ugovor sa Sarajevom do ljeta 2014 i ide na posudbu u Tursku za koju cemo dobit 50.000 eura, ako zadovolji jos 100.000 eura na ljeto, ako ne eto ga nazad u Sarajevo jer ima ugovor kao sto vec rekoh, do ljeta 2014.
@Kakav Isakovic ba, klasicni naruceni clanak majku im je.em.Eto nek Travnik ima bolje finansije od nas majku vam prodanu, za 50 maraka bi napisali clanak u kom sami sami majku je.bete!
FUJ!
sad mi nije cudo sto provociraju, procitaj drug par postova iznad pa se zamisli kad je njima Zeba bio suspendovan i mojne biti bukvalac ba
- molotovljev
Neka ba @ samosarajvo, ne nerviraj se bez veze...
Mada, ovo što si napisao da ne želi rizikovati hoće li mu neko nogu slomiti je istina i naša realnost. Na žalost.
O tome sam nekad davno pisao, da je teško zadržati kvalitetnog igrača upravo iz tog razloga.
Mada, ovo što si napisao da ne želi rizikovati hoće li mu neko nogu slomiti je istina i naša realnost. Na žalost.
O tome sam nekad davno pisao, da je teško zadržati kvalitetnog igrača upravo iz tog razloga.
F.K.SARAJEVO
- Burberry46
- Kontakt:
Klasicno prodavanje Isakovica preko ledja Sarajeva!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.