Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ferrer je idealan matchup za Novaka na betonu i ja ne ocekujem neke velike probleme.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
likma, neka te samo piši.
Jesi ti onaj @tabija sa sax-a ?! Ako jesi, malo više poštovanja prema Samprasu moliću lijepo.
Što se tiče Andya i Rogera, par činjenica se ne može izostaviti.
1. Murray nikad nije dobio Rogera na GS-u
2. Murray nije imao nijednog ozbiljnijeg protivnika do polufinala. To mu može biti više šteta nego korist,
3. Murray nijedan meč nije odigrao u večernjem terminu, Roger 4.
Prednost za Andya može biti što je fizički odmorniji i što mu eventualno podloga više odgovara, mada je ovogodišnji AO netipično brz. Ipak, pobjednika će odlučiti postotak Rogerovog prvog, Andyev ritern, nivo Rogerovih ofanzivnih sposobnosti i Andyevog counterpounchinga, uz neizostavni mentalni i taktički pristup i jednog i drugog igrača meču.
Iz svega navedenog, šanse su 50-50, u najboljem slučaju 55-45 za Andya.
Od Ferrera očekujem da skine gače kao i uvijek u mečevima protiv TOP 4.
2. Murray nije imao nijednog ozbiljnijeg protivnika do polufinala. To mu može biti više šteta nego korist,
Prednost za Andya može biti što je fizički odmorniji i što mu eventualno podloga više odgovara, mada je ovogodišnji AO netipično brz. Ipak, pobjednika će odlučiti postotak Rogerovog prvog, Andyev ritern, nivo Rogerovih ofanzivnih sposobnosti i Andyevog counterpounchinga, uz neizostavni mentalni i taktički pristup i jednog i drugog igrača meču.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Niko nije napisao da je Ferrer 4. igrac svijeta od ponedjeljka, a na pitanje voditelja jel' mu drago zbog tog odgovorio je da on ne pripada tu, te da se Rafa brzo vraca i da je velika cetvorka nedodirljiva. Velika je ljudina ovaj Ferrer.
Dakle, neko ce imati Nadala u cetvrfinalu
Dakle, neko ce imati Nadala u cetvrfinalu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Prvi si igrac svijeta i dobijes Nadala u cetvrtfinalu French Opena , mindblowing 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- BluesForever
- Kontakt:
Je li sutra Novak i Ferer igraju u 10 sati kao i Federer i Tsonga jutros.?
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Volio bih vidjeti Djokovica kako bi se snasaoRaul_64 je napisao/la:Prvi si igrac svijeta i dobijes Nadala u cetvrtfinalu French Opena , mindblowing
Nisam, ja sam na klixu @red evilformance je napisao/la:likma, neka te samo piši.Jesi ti onaj @tabija sa sax-a ?! Ako jesi, malo više poštovanja prema Samprasu moliću lijepo.
![]()
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
tako nekako,prije deset ce poceti mecBluesForever je napisao/la:Je li sutra Novak i Ferer igraju u 10 sati kao i Federer i Tsonga jutros.?
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Igraju u 9:30 h. Da dzaba ne propustis pola sata igreBluesForever je napisao/la:Je li sutra Novak i Ferer igraju u 10 sati kao i Federer i Tsonga jutros.?
Neko od prve cetvorke u na RG staje na cetvfinalu, nema daljeRaul_64 je napisao/la:Prvi si igrac svijeta i dobijes Nadala u cetvrtfinalu French Opena , mindblowing
Zamisli ove meceve na RG:
1/4 Nole vs Rafa
1/2 Rafa vs Murray
finale Rafa vs Federer
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
BARNYCLE je napisao/la:AA23 je napisao/la:U mene citava familija prati pomno Rogera, nemozete vjerovati sta se desavalo kad se Federer **** sa onim mec loptama..Znam to! I kod mene je tako!Moj brat nekad kad mu ne ide uzme reket i prica sta bi trebao da uradi! Ko da ga Roger cuje!
A kad izgubi, onda je dan zalosti za nas!
Ne znam zasto, ali od kad se pojavio jednostavno nas je ocarao! Sve nam je u znaku Federera!
Ja sam svoju telku razjebo u sobi kad je u finalu masters kupa prošle godine imao break i 2 gem lopte, set lopte odnosno..
Emocije jarane, a nema mi mrze ko kad neko kaze da je jedva prosao :ugeek:
Sva sreca pa nisam bio u mogucnosti gledati posljednja tri seta inace bi razbio TV...Federer opet po starom...Od US Open-a 2009 ima poremecaj da mrtvog protivnika ponovo vrati u zivot.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja sam mislio da ce izgubit' u cetvrtom setu kada je izgubio servis ali eto uspio je na kraju
sada valjda ide do kraja.
@likma samo ti piši šta te briga šta drugi misle, ne možeš svima ugoditi... Kakav si đak, i šta imaš iz pismenih?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
hackerinho
- Kontakt:
Koja je on ljudina..pa dosadno mu igrati pa vraća ih u zivot..neprocjenjivoamerosm je napisao/la:Sva sreca pa nisam bio u mogucnosti gledati posljednja tri seta inace bi razbio TV...Federer opet po starom...Od US Open-a 2009 ima poremecaj da mrtvog protivnika ponovo vrati u zivot.
Hvala. Odlican u osnovnoj i vrlo dobar u srednjoj, zavisi koja je temaDANTES je napisao/la:@likma samo ti piši šta te briga šta drugi misle, ne možeš svima ugoditi... Kakav si đak, i šta imaš iz pismenih?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tesko ce se Federer nositi sa Endijem. Ovaj igra predobro, puca od samopouzdanja i mislim da ga samo Novak moze dobiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znatel' da je Murray igr'o sa tegovima po 4 kile na nogama prva 3 kola?
Kakav ludjak, radi noge
Zna li Virtu nesto vise o tome?
Likma, samo pisi...
Danas se nisam nervir'o jer sam im'o osjecaj da ce dobit Roger na kraju, a ono na Wimbledonu prije 2 godine, ono me ubilo totalno...
Kakav ludjak, radi noge
Likma, samo pisi...
Danas se nisam nervir'o jer sam im'o osjecaj da ce dobit Roger na kraju, a ono na Wimbledonu prije 2 godine, ono me ubilo totalno...
To je, koliko je meni poznato, teoretski nemoguce. Murray je u off sezoni napakovao 1.5 kga u donjem delu tela i tako ojacao noge, Ali, sa 4 kga tereta + tim povecanjem telesne tezine, nikada ne bi mogao da igra onako eksplozivno, a i pitanje je da li bi mu misici ostali citavi, kad bi vec tetive bile u autu. Nije tenis rekreativno trcanje, vec kombinacija lateralnog kretanja, sa proklizavanjem i trcanja napred- nazad.Edin TM87 je napisao/la:Znatel' da je Murray igr'o sa tegovima po 4 kile na nogama prva 3 kola?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav ludjak, radi noge![]()
Inace, smatram da je Murray veliki favorit u polufinalu. AO je spori beton, favorizuje grindere, a i Murray igra strasno + Federer je definitivno umorniji. Ali, ako Murray izgubi 1. set, eto starih dobrih stanara u njegovoj glavi i poraza.
No, ma koliko gotivio Rogera i ne gotivio Andyja, sanse su 60-40% na strani Skota, IMHO. I to sam jos darezljiv.
Kljuc je 1. set i to znaju obojica.
Il' je medicinski fenomen ili je to netacno.Edin TM87 je napisao/la:Znatel' da je Murray igr'o sa tegovima po 4 kile na nogama prva 3 kola?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav ludjak, radi noge![]()
Likma, samo pisi...
Sjeb'o bi zglobove samo tako da ne bi mogao vise nikada na GS izaci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))