Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 23 jan 2013, 18:45

prijedlozi za danas

HRVATSKA-Francuska 1 2.30 :mrgreen:

srce je jedno a kladionica drugo, no ja sam uvjeren da ćemo večeras dobiti francuze nikad lakše, pregaziti ćemo ih ko brzi vlak, neće znati što ih je snašlo, Marko i Dule će ih izbombardirati večeras i mislim da ćemo ih pregaziti...
Od igrača mislim da Kopljar ide over 3.5 i Duvnjak over 3.5 i ne vjerujem da će francuzi preći granicu dakle under 25.5 Ajmo Hrvatska razvalimo ih !!

Bilbao-Valencia 159.5 over 1.85 :mrgreen:

ovo bi trebalo proći, obje ekipe igraju brzu košarku i ne igraju dobro obranu a zadnju tekmu su odigrali 101-101, Bilbao zadnju doma u europi izgubio 83-85 a valencia dobila 82-79, znači i jedni i drugi zabijaju puno i nadam se da će i danas.

HV 71-Lulea over 4.5 1.65 :mrgreen:

Zadnju tekmu Lulea razbila HV 6-0, HV danas će pokušati vratiti im i očekujem barem 5 golova na tekmi

Fenerbahce-Bursaspor 1 1.95 :mrgreen: , GG3+ 1.95,3+ 1.55 :mrgreen:
prelaz 2/1

Kod turaka se igra uglavnom da obje ekipe zabiju, fenerova obrana je na godišnjem odmoru, slabo igraju ali danas bi mogli konačno i dobiti a možda odihraju i prelaz, ništa strano bursi tako da možda nije loše probati...

NIJE DOJAVA da me opet ne razapnete...

sretno svima ! pozz
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 24 jan 2013, 08:47, ukupno mijenjano 1 put.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 jan 2013, 18:56

soxx je napisao/la:Valencia - Real M. 2 1,85
Swansea - Chelsea h2 2,95
Francuska - Hrvatska 2 2,15
Duvnjak 3,5 OVER! 1,85
Portland - Indiana 1 1,9
41,24kvota x2KM
Jedan mix tiket da se prati svega pomalo.
izbacio sam portland i hendikep celzi ubacio bilbao 1 i gg montpellier
slika

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jan 2013, 19:05

Makanaky je napisao/la:Ja ispratih svih 5 parova... kao 5 singlova :oops:
isti sam, singlovao sam ut. osim doubla TBay - W Jets over/under.
Uzasna noc na ledu :oops: slika

Donekle izvukli Rondo i Ellisslika

evo nesto pa ako se nekome svidislika

Miami Heat-Toronto Raptors over 195,5

Miami nije igrao ut. 7 dana. Pravo su odmorni.
A u Miami se vracaju nakon vise od 14 dana.
Sigurno su se zazeljeli utakmica, i igraci i navijaci.
Kuci Miami moze skoro pa svakome ubaciti preko 100 poena.
Ne znam sto ne bi to ucinili veceras.
Koliko god Raptorsi pokusali igrati odbranu, ne vjerujem da ce im bas ici, jer prosjecno primaju u gostima preko 103 poena. Tesko ce zaista zaustaviti domace pa i sa ne 100% zdravim Jamesom.

Napadacki nisu ni raptorsi toliko losi. U gostima imaju prosjek preko 96 poena. Trenutno igraju prilicno dobro, bolje u odnosu na otvaranje sezone.
Prije nekih 10-tak dana iamli su odlicnu seriju pobjeda i dobrih ut.
Posljednje tri ut. dva produzetka (Bullsi i Sixersi) te pobjeda kuci protiv Lakersa.
Tako da bi i oni mogli veceras ubaciti 90-tak poena, cak moguce i pokriti hendikep.
Inace, Raptorsi na gostovanjima igrali 21 susret. 14 puta je bio over.
Interesanto da se nisu sastajali ove sezone.
Ocekujem da ekipe veceras bez neke velike tegobe prebace ovih 195 poena.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 23 jan 2013, 19:08

Ko ima love na bwinu nek tuce hrvate -3.5 hendikep.Kvota 4.75 a prolazi 99%.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 23 jan 2013, 19:08

Roma- Inter X, Sevilla- Zaragoza X, Swansea- Chelsea X, Corinthians- Ponte Preta X, Fenerbache- Bursa X i Čile- Ekvador X.

Na marku, 1635 kvota.

Ne da mi se više razmišljati, ovako na sreću pa šta Bog da.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 23 jan 2013, 19:19

suicidesquad je napisao/la:Broj poena gostujuće ekipe:
Holon - Szolnoki (75.5) 1 1,85

Uplatio u BHPlayu. U Premieru su blokirali par.

-15,5+/G.Monroe (DET) 1 1,85

Detroit včrs gostuje kod Chicaga koji najbolje brani centarsku poziciju (s ove pozicije primaju 14,7 poena po utakmici što je ispod postavljene granice na Monroeu). Ove sezone je protiv Chicaga ubacio 13 poena. Prošle sezone je protiv Chicaga odigrao 4 utakmice - u 3 je išao ispod (13p, 14p, 14p, 19p). U svojoj debitantskoj sezoni prije 2 godine odigrao je 4 utakmice protiv Chicaga i svaki put je išao ispod ove margine. U karijeri je igrao 9 puta protiv Chicaga i samo jednom je prebacio 15,5 koševa (kada je Detroit gostovao kod Chicaga svaki put je išao ispod). U Premieru i BHPlayu je najbolja granica.

-13,5+/J.Calderon (TOR) 1 1,85

Toronto gostuje kod Miamija koji uz NO i Detroit najbolje brani poziciju PG-a. Prošle sezone je protiv Miamija igrao 2 utakmice i oba puta je išao ispod. Mislim da ga včrs odbrana Miamija može zaustaviti. Ovaj par sam igrao u Premieru.

Još par informacija:
LeBron James did not practice on Tuesday because he had a cold.
We're going to assume that LeBron will be just fine. We have plenty of reason to believe LeBron will be taking on the Raptors on Wednesday and his cold won't impact his performance.

Ovo sigurno neće mnogo uticati na njegov nastup, ali mogao bi včrs ispod ako razbiju Toronto u prve 3 četvrtine. U Premieru je pala kvota na 1,75.

Što se tiče SA, Duncan neće igrati včrs. ;)
Ove dvojice igrača nema u wwin-u.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 23 jan 2013, 19:54

hajro je napisao/la:sri 18:001,85
BUDIVELNYK -BUDUCNOST (+3,5) 1
1.85
http://www.vijesti.me/sport/povrede-vec ... nak-110328" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo smijesno postaje, pa neko nam se ruga i smije. Jos sam ja igrao 1 i uplatis bruku kesa i ne mogu ovakvu ekipu sa ovakvim problemima pobijediti. Cisto ruganje nasim mozgovima... jao, jao...
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 23 jan 2013, 19:57

Tiket 1.

Arsenal 1 @1.60
Cazorla daje gol @2.50 (cisto zbog toga sto je Jaskelainen katastrofa sto se tice suteva sa distance)
Sevilla - Zaragoza prelaz X/1 (sa jake stranice, 20000 clanova, danas prosao 5 prelaza, strasan lik, na pp ako neko hoce da ga prati ;) ) @4.20
Valencia - Real oba daju 3+ @ 1.75

Tiket 2.

Roma - Inter zbroj kornera manji od 11.5 @1.85 (malo se kurcimo :mrgreen: )
Roma - Inter broj zutih kartona veci od 5.5 @1.85 ( - || - :lol: )
Valencia - Real hoce li biti jedanaesterac na meču - DA @2.70 :twisted:
K. Bryant 28.5 UNDER @1.85
D.Cousins 19.5 OVER @1.85

Ovaj drugi je zahebancija, a ovaj prvi Sevilla prelaz, 26' minut 0-0, al Zaragoza dobila crveni, tako da ce vjerovatno pasti gol do poluvremena :evil:
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 23 jan 2013, 19:58

hajro je napisao/la:Baltička
23.01. 18:00
BC Kalev / Cramo - Jelgava
BC KALEV-12
1,85
Previse lagano.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jan 2013, 20:09

Parker 20,5
Duncan veceras ne igra protiv Hornetsa.
Znaci Parker ulazi u ut. kao jedini i glavni vodja ekipe, jer pored Duncana nema ni Ginobilija (mozda zaigra sa ogranicenom minutazom) te nema ni Leonarda.
Spursi su igrali protiv Hornetsa 3 ut. Dva puta dobili i jednom izgubili.
U sva tri susreta Hornetsi su pokrivali hendikep jer nisu gubili vise od 5 razlike.

U tri odigrana susreta, Tony je Hornetsima ubacivo 23-25 i 16 poena.
Veceras je ocekivati da igra i koji minut duze, te da kao vodja ekipe preuzme odgovornost, "potegne" i prebaci ovih 20 poena.

J Smith 16,5 over
Kod Hawksa veceras nema Lou Williamsa, Pachulie, Horforda...Smith ako bude sutirao uobicajeno, a uzima velik broj suteva, glavna napadacka opcija, trebao bi prebaciti.
Samo mu je realizacija trenutno vrlo losa (kuci protiv Timberwolvesa ocajan), opet nekako veceras bi trebao odigrati pristojnije i puno bolje, over.
Catsi su u odbrani najlosija ekipa NBA.

Takodjer je dobra opcija koja moze doci veoma izgledno, Hornetsi ne gube 11 poena razlike (h -10,5 2)
Igrali su tri ut. protiv Spursa i nisu niti jednom izgubili vise od 5 poena razlike.
Jednu ut. dobili u New Orleansu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 jan 2013, 20:23

DERBY KLADIONICA:

Jefferson 21,5 i Millsap 18.5

U drugim su svim kladionicama jedan 17.5 a drugi 14.5, pa sami procijenite sta da se igra tu : )
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

madridista4ever
Kontakt:

Post Postao/la madridista4ever » 23 jan 2013, 20:31

Valencia-Real Madrid, pick 2 kvota 1.95s.t.
Soldado, Mathieu, Parejo, Albelda, Feghouli i Gago(nije potvrđeno) su večeras odsutni u Valencii. Važni izostanci za Valenciu koja se sigurno nije oporavila od poraza 0:5 prije 3 dana i činjenica da su zadnje 4 na Mestalli izgubili od Reala i da će vrlo teško uzeti 3 razlike bez najboljeg strijelca. Realu ne treba pobjeda, igrat će opušteno i puni samopouzdanja nakon 2 pobjede protiv Valencie i 7 golova.
Setubal-Porto, pick 2 kvota 1.3
Sve utakmice osim jedne,koja se završila remijem,igrane u ovol ligi između ova 2 kluba završene su pobjedom Porta. Porto u ovakvim utakmicama više ne smije kiksati jer zaostaje za Benficom i mora nastaviti tradiciju.
Sharapova-Na Li, pick Sharapova -4.5 kvota 1.7
Maria gazi sve pred sobom na turniru. U svim mečevima na hardu između njih 2 pobijedila je Maria sa minimalno 6 gemova razlike. Iako Na Li igra dobro i nije nemoguće da uradi nešto protiv Marie, ako Maria nastavi sa svojom igrom Na Li nema šanse. Mislim da će biti 2:0 za Sharapovu, a ako bude onda ovaj hendikep ne bi trebao biti problem.
wwin 4.31

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 23 jan 2013, 20:33

dr.van nostrand

Pratim te ;)

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 23 jan 2013, 20:36

masteRofPoker je napisao/la:
hajro je napisao/la:sri 18:001,85
BUDIVELNYK -BUDUCNOST (+3,5) 1
1.85
http://www.vijesti.me/sport/povrede-vec ... nak-110328" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo smijesno postaje, pa neko nam se ruga i smije. Jos sam ja igrao 1 i uplatis bruku kesa i ne mogu ovakvu ekipu sa ovakvim problemima pobijediti. Cisto ruganje nasim mozgovima... jao, jao...
Zao mi je i ja sam igrao hendikep. I vodili u trecoj +10. I odjednom noge stale. A nekom lova prohodala.

ZvijezdaGranda
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGranda » 23 jan 2013, 20:40

dze ste igraci, sta ima??

hajd neka mi neko sklepa neki nocni iz kosarke i hokeja, ensto kvota 2-3, nemojte mi samo ono over/under na one preplacene crnje, dajte nesto normalno...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jan 2013, 21:16

kao sto vidim vec su neki primjetili ove parove

jefferson over (prvi igrac utaha, wizardsi nisu ekipa protiv koje bi trebao imati problem)
parker over (nema duncana veceras)
monroe under (mekan centar koji ne bi trebao imati sanse protiv bullsa)
bosh over (toronto lose brani visoke pozicije, bosh bi to trebao iskoristiti)

licno cu raditi tikete od ovih parova veceras pa cemo sutra viditi hoce li biti kakvog plusa, sretno :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 23 jan 2013, 21:27

LenBias je napisao/la:kao sto vidim vec su neki primjetili ove parove

jefferson over (prvi igrac utaha, wizardsi nisu ekipa protiv koje bi trebao imati problem)
parker over (nema duncana veceras)
monroe under (mekan centar koji ne bi trebao imati sanse protiv bullsa)
bosh over (toronto lose brani visoke pozicije, bosh bi to trebao iskoristiti)

licno cu raditi tikete od ovih parova veceras pa cemo sutra viditi hoce li biti kakvog plusa, sretno :)
Evo da se oglasim, bliži se ponoć pa je vrijeme za rad :D
Volio bih da si postavio i granice za navedene igrače, no nebitno Jeffersona uzimam na 16,5 i slazem se sa tobom u globalu vezano za tekmu. Monroe je sinoć prespavao poluvrijeme i onda u 3/4 rasturio Vučevića i sva sreća otišao u over :mrgreen: večeras ga ne diram iako tvoje objašnjenje pije vode. Bosh udara na ''svoje'', 17,5 rekao bih da ulazi lagano s'obzirom da imamo vijest da je LeBron pod prehladom bio ovih dana.
Evo i par mojih prijedloga pa bih stvarno volio da i vi prokomentarišete koji se naravno razumijete.

Harden over 25,5 - očekujem otvorenu tekmu, HOU se nalazi u krizi rezultata i očekujem večeras njihov povratak, znamo svi kako obje ekipe praše, a ako Houston postigne preko 100 ja stvarno ne vidim način da u tih 100 Harden ne zabije bar 27-28.
D. Cousins over 17,5 - ja sam ovu granu nasao u lokalu(astra) i moram odigrati za jače, čovjek je u fantastičnoj formi, ima prosjek 23 poena i 13 skokova u zadnjih 5 mečeva i ono što me još ohrabrilo da uzmem ovo za jače jeste da protiv Sunsa ima prosjek od 20,9 poena u zadnjih 7 medjusnognih duela gdje se racuna i onaj katastrofalni ucinak od 9 poena 17 decembra.
MIA SAN MIA!!!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 23 jan 2013, 21:28

suicidesquad je napisao/la:Broj poena gostujuće ekipe:
Holon - Szolnoki (75.5) 1 1,85
je.biga, odma padoh :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 23 jan 2013, 21:39

uzeti cu sebi za pravo prognozirati sve vecerasnje strijelce nba lige, mozda nekome pomogne, ludost bi bilo ocekivati sada ogromnu prolaznost ali nikada se ne zna :mrgreen:

walker over
smith over
lebron under
bosh over
derozan under
calderon over
boozer over
monroe under
harden over
gallinari over
gay under
bryant under
howard under
kirilenko under
johnson over
williams over
parker over
duncan under
gordon under
jefferson over
wall under
aldrige over
batum under
west under
cousins over
scola over
curry under
lee under
durant under
westbrook over

u slucaju da svi parovi budu prolazni sutra kupujemo nba tim za koji se dogovorimo :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jan 2013, 21:41

MMarcos je napisao/la:Harden over 25,5 - očekujem otvorenu tekmu, HOU se nalazi u krizi rezultata i očekujem večeras njihov povratak, znamo svi kako obje ekipe praše, a ako Houston postigne preko 100 ja stvarno ne vidim način da u tih 100 Harden ne zabije bar 27-28.
Harden se prilicno pogubio, sutira jako lose, dobili su samo ocajne Catse, i to im je jedina pobjeda u zadnjih 8 utakmica.
Igoudala moze zaustaviti "bradonju", vec je to jednom ucinio kada su Nuggetsi slavili u Texasu 87:93.
Poena ce biti mnogo, vjerujem, ali i granica je jako visoka, 216, a Bogme kako igraju Rocketsi i sutira Harden, izgledniji je ponovo under.

moje misljenjeslika
silver & black

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.