Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
jel ko upratio szczesnya i mertesackera, igraju da ne padne lopta hahahahahahh joj budala
Fantasticna tekma.To su te kontre, za 10 minuta rijesili tekmu,6 suteva u okvir gola ,od toga 5 zavrsilo u golu
,al Podolski ubi po lijevoj strani 
Koji bi sad fer play bio kad bi jedan od igrača Arsenala izašao, jer Westhem ne može napravit više izmjena.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
daj Boze da nije nista ovom momku, kako mi je zao 
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Pa normalno da nije los dok trpa ono sto mu se pospremi,.Ima on slifa,zna se naci u sansi i uz pristojnu realizaciju on sigurno moze do brojke od 15 do 20 golova po sezoni,pa cak i vise,.I naravno,svaki gol ne nosi istu tezinu,dao je cetri gola u momentima kad je protivnik bio u nokautu(Newcastle dva) i sad ova dva, dok je zakazao u nekim bitnim utakmicama,kao u prosloj sa Celzijem..Rosicky je napisao/la: jesam ja reko da je klasa ? samo velim da nije loš ko šta govorite
I ova pobjeda ne moze biti niakakvo mjerilo,ja nisam ni sumnjao da je ova ekipa u stanju natrpati West Ham ali problem je sto smo izgubili skoro svaku derbi utakmicu a tu se pokazuje snaga..
Glup lolkot
joj walcotta da mu je gadjo glavu sad nikad je ne bi pogodio xD
Wolkot 2 glupa gola mogao dati
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nick Ames @NickAmes82
Jack Wilshere captaining Arsenal at the moment, by the way. Hard to tell on these shirts, but he took armband from TV5.
I za ovoOptaJoe @OptaJoe
11 - This is the 11th time a team has scored 5+ goals in a PL game this season; Arsenal have been responsible for five of them. Rout
Glaj onog Hazarda papka, nije ti dijete krivo sto neznas da igras..
- frankqqqqq
- Kontakt:
frankqqqqq je napisao/la:
![]()
A gde je pečat?
- Cautinho
- Kontakt:
Pa kako si drugo mislio da sam ga upratio.Nadam se da ce dobiti nesto vise prilika i pokazati barem zrno kvalitete.Sto se tice Arsenala,tipicni Blitzkrieg u 10-tak minuta drugog poluvremena.Nema sta da se kaze,rutinski,iako ne mislim da je West Ham losa ekipa.Dapace,dosta su dobri.CLASSisPERMANENT je napisao/la: Upravo. Jel to ga se sjecas, znam da je jednu tekmu strašno odigrao protiv Cityija![]()
!
Drago mi je zbog Poldija i Žironje.Bod po bod,kuca ko kuca,pa Liga Prvaka
Keep walking.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@Chily ne bih se slozio da je sa WH bio u noukautu. Ipak je on poceo taj preokret(uz Podolskog naravno). Uz to je opet dobro proigravao igrace, npr. mislim da je u dvije situacije dobro izbacio Podolskog i iz jedne je i bio gol. I neki ga krive za WH-mov gol, ono nije njegova greska, pa Cazorla sam na cosku sesnesterca i gleda u ovog njihovog konta hajd promasiti ce. On je svoj posao uradio izbacio loptu iz peterca, a sad ima i drugih 10 igraca zaduzenih za ostalo.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cim je glupi babun Alardayce poceo nesto da filozofira po medijima Arsenalu i politici prodaje igraca sa svojim kritikama htio sam jutros da napisem kako obicno ovakvi glupi kvazistrucnjaci poslije utakmice zavrse sa nekim debaklom, i tako je i zavrsilo i neizmjerno mi je drago. Njemacki panzer Podolski je veoma koristan igrac to svi znaju a Giroud se morao iskupiti za svoje promasaje protiv Chelsija.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Arsenal jednom kad da gol to je druga ekipa na terenu.
nego to me ne zanima, raspravljate se nakon 5 komada. Šta je bilo sa onim igračem ?
, nešto mi svejedno bilo i za utakmicu. haman je ozbiljno nešto 
joj samo da sve bude OK, da mogu uživat u pobjedi, nešto mi fakat svejedno za utakmicu čitavu jbt
nego to me ne zanima, raspravljate se nakon 5 komada. Šta je bilo sa onim igračem ?
joj samo da sve bude OK, da mogu uživat u pobjedi, nešto mi fakat svejedno za utakmicu čitavu jbt
Vođa zna.
Nije tacno da nismo dobili nijedan derby. Liverpool i Tottenham su pali. Inace treba sad' hladno gaziti i u naredne 2 domace utakmice. K'o sto sam rek'o ranije, 3 uzastopno ako pobjedimo (domace/uzastopne), imamo najbolju situaciju za top 4, jednu smo odradili ostaju jos 2. Nadajmo se najboljem.
Je li ovo istinaArsenal ponudio 8 mil.eura za Emanuelsona što je Milan odbio,sada se je u trku uključio i Man.United!
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Sta ja znam, mozda si ti neki Robertov skaut, znam za vaš adet da volite made in ArsenalPa kako si drugo mislio da sam ga upratio
Eto kad covjek koji podrzava drugi tim kaze da je Frimpong dobar, a ovi naši palamude ovdje
Cim je glupi babun Alardayce poceo nesto da filozofira
Meč je strašan bio. Jedva čekam utakmicu sa Liverpoolom ! Samo šteta što mi je Frimpong ostao na klupi

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.