Ma sve je to ok, ali brate dosadile više puste spekulacije o tome ostaje li ili ide. Jedan dan je potpisao za ManU, a onda za par dana je korak do produženja ugovora. I tako u krug.anton 1983 je napisao/la:Zašto? Pa to ti je najnormalnija stvar. Ajd ok na to možda ti nisi navikao. tako ti je nama bilo sa Riberyem -on je bio najveća trakavica, dok je sa Schweinijem bilo puno manje ekscesa, ali je opet bilo. Sve u svemu nemoj se čuditi jer to ti je tako sa najboljim igračima u klubu u onom trenutku kada se klub poput BvB-a želi pretvoriti u VELIKI KLUB. Nije poanta njegovog ostanka, samo sotanak dobrog igrača, nego sa njegovim potpisivanjem Bvb svima govori e neš više, sad smo ŠPEK!KSIVLE je napisao/la:Ovo Lewino (ne)produženje me samo živcira. Najbolje o tome ni ne pisati dok se definitivno ne riješi.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Ništa, moliti Boga da se to što prije razriješi.
Ne može biti svejedno i reći...šta me boli za njim, kad još (?) nije jasna predstava ko bi mogao doći umijesto njega.
Sad je pitanje koja će strana više 'šuškati' i ko će na kraju biti 'pobjednik'.
Ne može biti svejedno i reći...šta me boli za njim, kad još (?) nije jasna predstava ko bi mogao doći umijesto njega.
Sad je pitanje koja će strana više 'šuškati' i ko će na kraju biti 'pobjednik'.
Vom Jäger zum Gejagten
Poljak Wolski koji je dugo bio povezivan s nama potpisao za Fiorentinu. Transfer je iznosio između 2,5 i 3 milje Ojra. Gubimo primat u Poljskoj, pobjegoše nam i Milik i Wolski. 
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Da su ljudi iz nase uprave htjeli da ih dovedu oni bi bili vec u BvB-u!KSIVLE je napisao/la:Poljak Wolski koji je dugo bio povezivan s nama potpisao za Fiorentinu. Transfer je iznosio između 2,5 i 3 milje Ojra. Gubimo primat u Poljskoj, pobjegoše nam i Milik i Wolski.
Vide kako njihovi sunarodnjaci igraju i kako se prema njima ophode u nasem klubu,kakve su zvijezde postali itd.Mislim da je i jedan i drugi zelio kod nas ali...ocigledno da nije bilo obostrano,jesmo pokazali interes ali...
Sto se tice Lewe ja mislim ovako...ili ce produziti uskoro ili cemo ga tuhnuti i dovesti neku bombu,trece opcije mislim da nema e sad...mozda grijesim!
i vi baš nećete slušat, DŽEKSON JE ZAKAPARENsmopiBVB je napisao/la:Da su ljudi iz nase uprave htjeli da ih dovedu oni bi bili vec u BvB-u!KSIVLE je napisao/la:Poljak Wolski koji je dugo bio povezivan s nama potpisao za Fiorentinu. Transfer je iznosio između 2,5 i 3 milje Ojra. Gubimo primat u Poljskoj, pobjegoše nam i Milik i Wolski.![]()
Vide kako njihovi sunarodnjaci igraju i kako se prema njima ophode u nasem klubu,kakve su zvijezde postali itd.Mislim da je i jedan i drugi zelio kod nas ali...ocigledno da nije bilo obostrano,jesmo pokazali interes ali...
Sto se tice Lewe ja mislim ovako...ili ce produziti uskoro ili cemo ga tuhnuti i dovesti neku bombu,trece opcije mislim da nema e sad...mozda grijesim!
@zgmiky
Jarane,ako bude tako(a ovo je vec koji put da si ubijedjen u to
) svi te ljubimo u bulju!
Nemoj misliti da sam derpe ili neko ovdje ali bice da si zasluzio
Nego koliko se sjecam ti rece da si iz ZG,pa reko da ti cestitam ulazak u polufinale SP(rukomet)
Jarane,ako bude tako(a ovo je vec koji put da si ubijedjen u to
Nemoj misliti da sam derpe ili neko ovdje ali bice da si zasluzio
Nego koliko se sjecam ti rece da si iz ZG,pa reko da ti cestitam ulazak u polufinale SP(rukomet)
smopi hvala, igramo najjači rukomet uz dance i zasluženo smo u polufinalu...pozz svim dragim BVB-ovcimasmopiBVB je napisao/la:@zgmiky
Jarane,ako bude tako(a ovo je vec koji put da si ubijedjen u to) svi te ljubimo u bulju!
![]()
Nemoj misliti da sam derpe ili neko ovdje ali bice da si zasluzio![]()
Iako ima ponudu Chicago Fire-a, Kehl će vjerovatno produžiti svoju vjernost BVB-u, jer mu klub sprema ugovor na još jednu godinu.
Trebalo bi to učiniti što prije, jer Kehl svojim fudbalskim znanjem i iskustvom itekako može još pomoći BVB-u.
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Sto se Kehla tice mislim da se navijaci tu ne trebaju brinuti, jer ce isti sigurno produziti ugovor sa BVB-om, da bi nakon okoncanja istog poceo raditi u klubu na nekoj odredjenoj funkciji.
Eh sto se Dzeke tice, ja trenutno ne vidim mogucnost da isti dodje u BVB i pored prodaje Lewandowskog, jer bi njegovo dovodjenje znacilo tzv. sprengen des Gehaltgefüges.
Eh sto se Dzeke tice, ja trenutno ne vidim mogucnost da isti dodje u BVB i pored prodaje Lewandowskog, jer bi njegovo dovodjenje znacilo tzv. sprengen des Gehaltgefüges.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Neće BVB preći svoj platežni prag od 4,5 - 5 mil. po igraču! Ukoliko i dođe do transfera, njegov ugovor bi vjerovatno mogao biti umanjen (ne puno), dio plate bi plaćao City i takođe se spominje (nagađa) da bi dio plate plaćali i sponzori. Sve u svemu od BVB-a neće dobiti više od 4,5 mil., a od ostalih uključenih u potencijalni transfer bi dobio razliku.
Subotić počeo s laganim treningom i biti će na raspolaganju prije nego se očekivalo.
Sutra s Nurnbergom. Evo i mogućeg sastava:

P.S.
@KSIVLE ne obaziri se na uvrede Jajernovih smradova i ne uzimaj ništa lično k srcu. Ne znaju šta će, pa krenu vrijeđat' na nacionalnoj osnovi, zatim čest je bio slučaj pominjanje familije (porodice) i još raznorazne uvrede. Najbolje nemoj se obazirat', jer ti niski udarci i uvrede većinom dolaze od neizgrađene ličnosti koja uvrede koristi kao odbrambeni mehanizam i u svome neznanju i u svojoj gluposti primitivnog orangutana veoma često korisiti te već isprobane taktike na koje se mnogi upecaju.
Be cool stay cool...
Subotić počeo s laganim treningom i biti će na raspolaganju prije nego se očekivalo.
Sutra s Nurnbergom. Evo i mogućeg sastava:

P.S.
@KSIVLE ne obaziri se na uvrede Jajernovih smradova i ne uzimaj ništa lično k srcu. Ne znaju šta će, pa krenu vrijeđat' na nacionalnoj osnovi, zatim čest je bio slučaj pominjanje familije (porodice) i još raznorazne uvrede. Najbolje nemoj se obazirat', jer ti niski udarci i uvrede većinom dolaze od neizgrađene ličnosti koja uvrede koristi kao odbrambeni mehanizam i u svome neznanju i u svojoj gluposti primitivnog orangutana veoma često korisiti te već isprobane taktike na koje se mnogi upecaju.
Be cool stay cool...
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 24 jan 2013, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Ma stari nemaš brige što se toga tiče. Kad bi forumske prepirke uzimao k srcu, zabrinuo bih se sam za sebe. Žalosno je samo što se ovdje toleriraju svakakvi proseri.Semir bvb je napisao/la: @KSIVLE ne obaziri se na uvrede Jajernovih smradova i ne uzimaj ništa lično k srcu. Ne znaju šta će, pa krenu vrijeđat' na nacionalnoj osnovi, zatim čest je bio slučaj pominjanje familije (porodice) i još raznorazne uvrede. Najbolje nemoj se obazirat', jer ti niski udarci i uvrede većinom dolaze od neizgrađene ličnosti koja uvrede koristi kao odbrambeni mehanizam i u svome neznanju i u svojoj gluposti primitivnog orangutana veoma često korisiti te već isprobane taktike na koje se mnogi upecaju.
Be cool stay cool...
Za Kehl-a nije nikakvo cudo,cojk je odan nasem klubu i sada i bio je kad su ga smatrali za jednog od najboljih
Pridonosi timu svojim iskustvom,velika je podrska nasim mladicima i nek ostane,ipak je to nas KAPETAN
Sto se Dzeksona tice,iznenadjujuce(bar za mene) ali kao sto juce napisah,ili ostaje Lewa ili ce neka BOMBA puci!
@KSIVLE druze,samo opusteno
Pridonosi timu svojim iskustvom,velika je podrska nasim mladicima i nek ostane,ipak je to nas KAPETAN
Sto se Dzeksona tice,iznenadjujuce(bar za mene) ali kao sto juce napisah,ili ostaje Lewa ili ce neka BOMBA puci!
@KSIVLE druze,samo opusteno
1. Sahin-Interview nach seiner Bundesliga-Rückkehr
„Für immer Dortmund? Warum denn nicht?“
link http://www.bild.de/sport/fussball/nuri- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
„Für immer Dortmund? Warum denn nicht?“
link http://www.bild.de/sport/fussball/nuri- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- schweinsteiger
- Kontakt:
Po meni nema logike sad dovoditi Dzeku.Nema pravo nastupa za LP,a veoma ste nabrijani sto se tice LP.
Ne vjerujem da kad bi Dzeko sad dosao u BVB,da bi i Lewat ostao u timu.
#miasanmia
Zar ne bi prije 4-5 dana Rojsonji cijena 27 mil ak se ne varam??
Sad nest gledam na TM-u skocila je na 30 milki,jbg iz dana u dan,ili bolje receno iz tekme u tekmu pokazuje svoju klasu i kvalitet tako da ne cudi!Sad je vec realnija cijena,Goconja najskuplji pa Reus
Sad nest gledam na TM-u skocila je na 30 milki,jbg iz dana u dan,ili bolje receno iz tekme u tekmu pokazuje svoju klasu i kvalitet tako da ne cudi!Sad je vec realnija cijena,Goconja najskuplji pa Reus
pa naravno da ga neće sad dovoditi, on dolazi na ljeto, Lewa bi čak i ostao ali dijamant je prevelika želja kluba i opet ponavljam da je posao gotov, sve ove špekulacije,nagađanja i pregovaranja nisu slučajna i to je samo priprema terena jer dolazak Džeke je iznenađenje za mnoge, Borussiji su porasle ambicije, premiership više nije miljama od bundeske tako da eto Lewa će biti žrtveno janje, žao mi ga jer sam ga gotivio ali eto svi su prolazni SAMO BVB OSTAJE !schweinsteiger je napisao/la:Po meni nema logike sad dovoditi Dzeku.Nema pravo nastupa za LP,a veoma ste nabrijani sto se tice LP.
I ja sam siguran da je Džekson zamjena ako Lewa ode. Koja bi to pobjeda bila i za nas na forumu kad se sjetim kako su se Bayernovci sprdali s mogućnošću da on dođe.
Kratki odlomak iz jučerašnjeg SB - Lewandowski-Ersatz: Dzeko steht bereit! Lewandowski-Ersatz gefunden? Manchester-City-Star Edin Dezeko gilt als heißer Kandidat für den BVB-Stürmer. Er möchte zurück in die Bundesliga. City würde ihn ziehen lassen, wenn die Ablöse stimmt
Kratki odlomak iz jučerašnjeg SB - Lewandowski-Ersatz: Dzeko steht bereit! Lewandowski-Ersatz gefunden? Manchester-City-Star Edin Dezeko gilt als heißer Kandidat für den BVB-Stürmer. Er möchte zurück in die Bundesliga. City würde ihn ziehen lassen, wenn die Ablöse stimmt
prognoza za večeras 4-0 za naše 
Bilo bi lijepo da veceras uradimo nesto slicno kao u proslom kolu...Mislim da nema razloga da se ne desi slican scenarij,usli smo u ovu polusezonu jako i disciplinovano,tako treba i nastaviti,sto je duze moguce!
Ocekujem pobjedu bar 2 razlike i mislim da ne bi trebala izostati,samo bez opustanja!
Ocekujem pobjedu bar 2 razlike i mislim da ne bi trebala izostati,samo bez opustanja!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.