Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rockefeller
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rockefeller » 23 jan 2013, 23:50

Ma nije mu ništa bilo. Malo pao, ubio se, izgubio svijest haman. Biće dobro.

slika
Idemo na minus dva i do medjusobnog ogleda im nećemo dati da dišu. Nakon toga idemo na plus jedan i onda plus kakvih hm... sedam.

Raspored do kraja:
slika

Po meni relativno lahak.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 23 jan 2013, 23:51

Samo da ti se zelja o frimmpongu ne ispuni,sjećam se ja njegovog crvenog kad nas je liverpool dobio,jako neinteligentan igrač

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 23 jan 2013, 23:53

Frimpong je prvi igrač koji je dobio crveni karton i zbog toga je neinteligentan igrač :lol:
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 jan 2013, 23:54

Kad se igra utakmica sa liverpulom? o.O
Vođa zna.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 jan 2013, 23:56

Kad se ja sjetim Diabyevog crvenog protiv Newcastlea. Rezultat 4:0, imamo igru, on tras crveni. A hafiz čo'jk. :mrgreen:

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 23 jan 2013, 23:56

nedim1993 je napisao/la:Kad se igra utakmica sa liverpulom?
30.1 - znači iduću srijedu :)
A hafiz čo'jk.
Nije još :P

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 23 jan 2013, 23:58

Odlicno! Nakon poraza od cska i citya, zabrino sam se, posebno nakon gola WHU, da bi mogli izgubiti. Ali et, princ je odradio svoje. Jedini krilni igrac u Arsenalu, koji zna istrcati kontru (da nam je barem jos jedan ovakav). Nekad zna biti nevidljiv, al coek je radilica. Moj najdrazi igrac Arsenala uz Jacka, veceras malo zatvorio usta hejterima, barem do sljedece utakmice - Žirukopter. Momak je borac, svaka mu cast. Tek mu prva sezona u klubu a gine na terenu. Svakako mu je statistika dobra, ako gledamo da mu je to debitantska sezona u EPL. Ne mogu vjerovati da to pisem, al Ramiz nije bio los veceras. Iznenadjen sam. Lolcott me je nervirao, al jbg naviko sam. Limitiran igrac previse. Nadati se da cemo igrati bolje i sakupljat vrijedne bodove.

COYG!
Wenger on signings: 'No . That is why I have to shorten the press conference, because I have to do some work!'
interesting.
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 24 jan 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 24 jan 2013, 00:00

Rockefeller je napisao/la:Kad se ja sjetim Diabyevog crvenog protiv Newcastlea. Rezultat 4:0, imamo igru, on tras crveni. A hafiz čo'jk. :mrgreen:
Mislim da si malo pobrko,kad je DIaby pocrvenio ta je tekma 0:0 zavrsila,a ona 4:4,e tu nam je sudija izjednacio :lol:

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 24 jan 2013, 00:03

arminarsenal je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la:Kad se ja sjetim Diabyevog crvenog protiv Newcastlea. Rezultat 4:0, imamo igru, on tras crveni. A hafiz čo'jk. :mrgreen:
Mislim da si malo pobrko,kad je DIaby pocrvenio ta je tekma 0:0 zavrsila,a ona 4:4,e tu nam je sudija izjednacio :lol:
Nije nista pobrkao, u utakmici koja je zavrsena 4-4 Diaby je dobio crvendaća

eto i dokaza
http://www.soccerway.com/matches/2011/0 ... fc/944096/

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 24 jan 2013, 00:04

Do mene,jbga haha

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 24 jan 2013, 00:05

nedim1993 je napisao/la:Kad se igra utakmica sa liverpulom? o.O
Na današnji dan. U medjuvremenu je kup. 26. se ide Brightonu na noge. To je onaj klub što je kupio Vicentea iz Valencije i Davida Lopeza iz A. Bilbaa. :D

Biće zajeb.ano.

@Arminarsenal:
[youtube][/youtube]
Tada je hafiz dobio crveni.

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 24 jan 2013, 00:05

arminarsenal je napisao/la:
Nije...

Diaby je dobio crvendaca,kod ove 4-4.Upravu je Arnel. ;)
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 24 jan 2013, 00:06

slika

Bravo IKONO moja konacno smo dokazali kolika si igracina i ja i ti bolji si od artete i diyabya i trebas svaku startovati
ONE AARON RAMSEY :!: :!: :!:
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 jan 2013, 00:08

Oj fala Bogu ima za vikend se šta gledat . Prepado se jbt ko će čekat iduću srijedu.

evo ga :cry: (kontate me :mrgreen: )
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 jan 2013, 00:09

jesi idol majkemi. Pa Ramsey je odigrao za 3/5, a ti ga dizes ko da je Ryo Myaichi :mrgreen:

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 24 jan 2013, 00:10

ko je ovaj idol sad :?

malo me nasmijao :lol:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 24 jan 2013, 00:10

:mrgreen:

Kažem vam ja, Aaron je davao znake života u zadnje tri ili četri utakmice. Ni sam ne pamtim. Nadam se samo da to nije dobra forma, nego stepenica više i da će potrajati. Iskren da budem, ja očekujem još stepenicu više naredne sezone. Tada očekujem pravog Ramseya, igrača za Arsenal. Ako tad ne bude slučaj, ybg. onda sam radije za to da ga tušnemo nekom (na ljeto 2014). :)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 jan 2013, 00:10

@class, sad će show na ovom pdf :mrgreen:

edit:
slika
ne može mnogo igrača držat diva :mrgreen:
Vođa zna.

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 24 jan 2013, 00:15

Kome nije mrsko čitati, evo Wengerova pressica nakon meča 8-)

mene kraj oduševio, znači ono što sam vam rekao da cemo 25.1 potpisati igrača tj. u petak polahko se primiče istini :P Moji insajderi su ocigledno nepogrijesivi :mrgreen:
on getting the performance he wanted…
Yes, we got a good response. I felt that having watched the game again against Chelsea that our second half was very interesting. In the continuity we played alright tonight. In the first half we controlled the game but West Ham were dangerous on the counter-attack and from set-pieces. We got punished.

In the second half from the start on we created chance after chance and played at a very high pace. From there on it was great movement, great quality in our final balls and in our combination play. Until Potts got injured of course, after that it was a bit the end of the game because we played 11 against 10 and it was 5-1. The end was a bit less entertaining.

on the players taking responsibility…
I never felt that the players didn't know how important it is. I was more worried that they are a bit sometimes inhibited in the recent big games from the start on. But this team has a fantastic mentality and good quality, that's what we want to show until the end of the season now.

on Lukas Podolski…
He had an outstanding game tonight. He scored a very important goal. He has an unbelievable shot because the keeper had no chance. After he gave of course two great balls as well. What is new for us is that we scored on a corner! It was a bit unusual.

on going 1-0 down…
Yes, at 1-0 down, if you concede the second goal [it can go the other way]. But it was a bit a repetition of the game at West Ham. We were 1-0 down as well and won 3-1. But the Premier League is like that. Everybody can score against everybody and everybody is in trouble as soon as you are not at your best.

on whether he was concerned in the first half…
Yes, I thought it was an interesting test at that moment. But we kept going and we always looked like… I could not predict that we would score five goals, but what was vital for us was to equalise before half-time and then see if West Ham could maintain their control of us. They marked us man to man in the middle of the park so I hoped they would have trouble to do that until the end.

on whether it was Podolski's best game…
He had a very strong game at West Ham as well. Certainly today it was his most efficient game because I felt he took responsibility at the moment when we needed him. With a player of his experience you expect him to do that. I have plenty of candidates [to play through the centre] but I believe still this is his best position [on the left].

on Thomas Vermaelen…
Vermaelen has an ankle problem. He got kicked and twisted a little bit. He is a doubt for Saturday but it is nothing major.

on potential signings…
No . That is why I have to shorten the press conference - I have to do some work!

@nedime al pazi 'ONE AARON RAMSEY' :lol: aj, pa jel lik uvijek ovako lud, il se samo tako češlja ?

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 jan 2013, 00:19

Cautinho je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
Arsenal ponudio 8 mil.eura za Emanuelsona što je Milan odbio,sada se je u trku uključio i Man.United!
Je li ovo istina
Meni je ovo ispalo kao da prijetis nekome... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: ne prijetim ,nego pitam onako cisto da provjerim tacnost informacije ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.