FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dosao bi i ja na grob hocel li biti to problem..naravno u obiljejeziju svog kluba
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nece biti problem!19TM87 je napisao/la:dosao bi i ja na grob hocel li biti to problem..naravno u obiljejeziju svog kluba
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987
Sutra se bash poklopilo mjesec dana od smrti vasheg i nasheg Vedrana...R.I.P. Veca
Evo snijega eto jos jednog loseg derbija...mogu mislit u kakavom ce stanju teren biti ako ovaj nastavi padati...
Mozda se i odgodi
Mozda se i odgodi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
teren protiv veleza pogotovo u prvenstvu je bio katastrofa...ali sad kolko tolko su ga popravili pred utakmicu sa olimpikom...valjda ce ga odrzati u dobrom stanju, a i ovaj snijeg ne volim ga ni na slicimiky_hz je napisao/la:Evo snijega eto jos jednog loseg derbija...mogu mislit u kakavom ce stanju teren biti ako ovaj nastavi padati...
Mozda se i odgodi

-
- Kontakt:
Ma navikli su igraci Zelje i Sarajeva na loš teren, šteta samo sto ce se to odraziti na igru, a gledano nekoliko godina unazad, realno ljepote u igri i nije bilomiky_hz je napisao/la:Evo snijega eto jos jednog loseg derbija...mogu mislit u kakavom ce stanju teren biti ako ovaj nastavi padati...
Mozda se i odgodi

19TM87 je napisao/la:teren protiv veleza pogotovo u prvenstvu je bio katastrofa...ali sad kolko tolko su ga popravili pred utakmicu sa olimpikom...valjda ce ga odrzati u dobrom stanju, a i ovaj snijeg ne volim ga ni na slicimiky_hz je napisao/la:Evo snijega eto jos jednog loseg derbija...mogu mislit u kakavom ce stanju teren biti ako ovaj nastavi padati...
Mozda se i odgodi
ni ja ga ne mogu smisliti, a sto se derbija tice, mislim da bi ovaj put grbavica mogla dobro popunjena biti, a ako prestane snijeg i puna, odavno nije bilo ovako veliko interesovanje za derbi
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Sta ce ti ozbiljezlje svog kluba?:s19TM87 je napisao/la:dosao bi i ja na grob hocel li biti to problem..naravno u obiljejeziju svog kluba
Dodji zbog momka a ne da bi pokazivo svoje obiljezlje

r0djeni je napisao/la:Sta ce ti ozbiljezlje svog kluba?:s19TM87 je napisao/la:dosao bi i ja na grob hocel li biti to problem..naravno u obiljejeziju svog kluba
BGT kakve veze ime sto ce doci sa ili bez obiljezja...samo tako pokazuje i odrzava solidarnost koja je bila izmedju navijackih grupa nakon ovog tuznog dogadjaja...
dolazim ja zbog momka a ne da bi se promovisao tamo...ko ide jos na groblje da se promovise ili kojim slucajem da se kurci...ocigledno nesvatas zelim pokazat da ja kao manijak se solidarisem sa Hz...NEKE LJUDE NA OVOM FORUM NECU NIKAD SVATITI I TREBA IM ZABRANITI TRAJAN PRISTUPr0djeni je napisao/la:Sta ce ti ozbiljezlje svog kluba?:s19TM87 je napisao/la:dosao bi i ja na grob hocel li biti to problem..naravno u obiljejeziju svog kluba
PS: ocekujem dobar derbi
Hordanje: Sarajevo - Slavija (12.kolo PL - 31.10.2009.)
Dvije koreografije, dvije nove pjesme...video koji svakako vrijedi pogledati.
http://www.youtube.com/watch?v=psloSYGBK9o
RAZORITE TEREN ZA VEDRANA !!!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Odigrati sutra utakmicu,probati ostvariti dobar rezultat,jer mozemo parirati.Ove dvije utakmice su nam bitne itekako,jer znamo i sami koliko nam znace slicne utakmice pri kraju sezone.Ispadanje iz kupa,remi sa olimpikom i nije dobar ishod,ali bitno je da ekipa dize formu i da imamo raspolozene igrace.Protiv slavije solidna igra,nova tri boda,bez primljenog pogotka,sto me raduje,jer smo na pocetku sampionata imali problema sa primljenim golovima,no sve se popravlja.Sutra ce biti tvrdo,jer i domacini imaju dobru ekipu,ali mozemo odgovoriti,u to sam siguran i ostvariti dobar rezultat.Poslije toga u subotu po sva tri boda,zatim ovaj prvi dio lige mirno privesti kraju,na pauzi se pojacati sa nekoliko kvalitetnih igraca (jer bi pare od europe trebale ''stici'' do tad) i jurisati na titulu.Nije sve tako bajno,ali moze se uraditi dosta posla.
Posvetite se temi i ne ulazite u politiku !
Posvetite se temi i ne ulazite u politiku !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
bit ce veoma tesko danas protiv Sirokog, najvise zbog navijaca i pritska koji ce biti na igrace i na sudije, steta sto se ne prenosi na tv-u...bio bih prezadovoljan sa bodom...
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!
Zike_HzSa je napisao/la:Hordanje: Sarajevo - Slavija (12.kolo PL - 31.10.2009.)
Odličan klip kao i uvijek

Sjever pamti te Puljic Vedrane !!!
R.I.P VEDRANE !!!
R.I.P VEDRANE !!!
R.I.P Vedrane!!!
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA NEKA ZIVI BOSNA NASA DRZAVA
RIP VEDRANE
RIP VEDRANE

R.I.P VEDRAN PULJIC

Sjever pamti te Puljic Vedrane !!!
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Samo hrabro u kost i po sva tri boda....
R.I.P Vedrane
R.I.P Vedrane
Jedan grad jedan tim F.K.SARAJEVO