FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Momci samo HRABRO danas, ocekujem 3 boda,sve drugo je neuspjeh.
Mi vas danas ne mozemo gledati,ali ce vas gledati nas andjeo Vedran,igrajte za njega.
SAMO HRABRO
Mi vas danas ne mozemo gledati,ali ce vas gledati nas andjeo Vedran,igrajte za njega.
SAMO HRABRO
momci kad vam popcinje danas utakmica sa sirokim, i dal ima radio prenos, ili u najmanju ruku, ocel biti tekstualni prenos na sportsport.ba ?
-
- Kontakt:
Igrajte za Vedrana....
R.I.P. Vedran
R.I.P. Vedran
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Sretno Sarajevo danas..Nadam se da cete uzeti 3 poena danas sa seoske eskurzije, no tesko....Pored onakvih uvjeta i sudjenja, ni Barcelona ni Inter ne bi mogli uzeti 3 poena..no ipak sretno i unistite dusmane....
Kakve ba dusmane, pa nije ni cudo sta nema se desava, ljudi idu igrati lopte!Sto napucavate atmosferu bezveze ako budemo mi njima i oni nama dusmani niko nece bez kalasa ici na gostovanjeNK_CELIK je napisao/la:Sretno Sarajevo danas..Nadam se da cete uzeti 3 poena danas sa seoske eskurzije, no tesko....Pored onakvih uvjeta i sudjenja, ni Barcelona ni Inter ne bi mogli uzeti 3 poena..no ipak sretno i unistite dusmane....

IGRAJTE ZA VEDRANA!!!
NK_CELIK je napisao/la:Sretno Sarajevo danas..Nadam se da cete uzeti 3 poena danas sa seoske eskurzije, no tesko....Pored onakvih uvjeta i sudjenja, ni Barcelona ni Inter ne bi mogli uzeti 3 poena..no ipak sretno i unistite dusmane....

@jovanbl
ima prijenos na radio Široki.... a možda ce i ss ...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
hvala stariKevin je napisao/la:NK_CELIK je napisao/la:Sretno Sarajevo danas..Nadam se da cete uzeti 3 poena danas sa seoske eskurzije, no tesko....Pored onakvih uvjeta i sudjenja, ni Barcelona ni Inter ne bi mogli uzeti 3 poena..no ipak sretno i unistite dusmane....![]()
![]()
@jovanbl
ima prijenos na radio Široki.... a možda ce i ss ...

-
- Kontakt:
pa pogledaj prošle sezone lani sarajevo,laktaši,zvijezda,slavija uzeli bodove na pecari,kako možete sad pričat,kada je zadnje 2 god kad vas je vodio musemić govorio da su u širokom najbolji uvjeti za igranje,pa prošli put nakon kup ut,trener borca je rekao da više voli na pecari igrat nego na svom terenu kako su dobri uvjetiNK_CELIK je napisao/la:Sretno Sarajevo danas..Nadam se da cete uzeti 3 poena danas sa seoske eskurzije, no tesko....Pored onakvih uvjeta i sudjenja, ni Barcelona ni Inter ne bi mogli uzeti 3 poena..no ipak sretno i unistite dusmane....
jel ima negdje prijenos utakmice Široki- Sarajevo...
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
-
- Kontakt:
na tv-u nema imas samo na radio siroki,kao što je kevin napisaoamila_sa je napisao/la:jel ima negdje prijenos utakmice Široki- Sarajevo...
Hvala unaprijed
hvala !!!!

Steve Urkel je napisao/la:na tv-u nema imas samo na radio siroki,kao što je kevin napisaoamila_sa je napisao/la:jel ima negdje prijenos utakmice Široki- Sarajevo...
Hvala unaprijed
trebalo bi i na sportsport.ba biti.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ko je asistirio Skori kod jednog gola
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
HadzicFK Sarajevo je napisao/la:Ko je asistirio Skori kod jednog gola

nadam se pobjedi sarajeva danas, sretno!
-
- Kontakt:
Dobro igramo,al nemamo srece,Skoro stativu pogodio... 

KOLIKO PRIMJETIM RAZBIJAMO IH DOLE dvije stative precka(otprilike) te nekoliko dobrih prilika....
jos da ga ovalimo i vozdra

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.