Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Bitno je da Stackhouse igra, koji bazen ne može pogoditi. Izgleda da je jedna lošija partija Mirze dovoljna da ga zaboravi PJ. 
Boze hoce li mu onaj cvikeras dat minutu
Sad sam mogao spavati i nesto lijepo sanjati,a ne ovako...ko lud u pola noci cekam da Mirza dobije svojih 5 min. na parketu... 
ma mirzu je izgleda unistio dvomec sa hawksima... daj Boze da dobije znacajniju minutazu u sl tekmama...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
barcelona-dijamant
- Kontakt:
hahaha i bio je popularniji od njega
komentator bio popularniji ?barcelona-dijamant je napisao/la:hahaha i bio je popularniji od njega
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
jbg kad se i tele zavuče nemože ga trener ni vidit...uvijek tamo u **** ćošku 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ma mi smo jos gori sto se nadamo necemu, a svi mogu dobiti šansu samo naš Mirza ne moze

PJ Carlesimo out !
PJ Carlesimo out !
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
stani,sam PJ je rekao...Mirza ce nekad igrat preko 20 min,a nekad nece ni igratCLASSisPERMANENT je napisao/la:ma mi smo jos gori sto se nadamo necemu, a svi mogu dobiti šansu samo naš Mirza ne moze![]()
![]()
PJ Carlesimo out !
-
barcelona-dijamant
- Kontakt:
tako sam ja skont'o ispravio me ako sam pogrijesiovulkan je napisao/la:komentator bio popularniji ?barcelona-dijamant je napisao/la:hahaha i bio je popularniji od njega
Meni ne steka samo ovi francuzi smorise bem im naglasakadisice je napisao/la:Ko gleda na satelitu?Jel vama šteka slika nekad?
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Tacno tako . Nema Mirza kredita nije on bio Nba zvjezda nikad prije a vidis da gledaju na to .Steakhouse nije za ove lige vise al stara slava ipak je on bio neko i nesto a sad je nista jbg.armin je napisao/la:Bitno je da Stackhouse igra, koji bazen ne može pogoditi. Izgleda da je jedna lošija partija Mirze dovoljna da ga zaboravi PJ.
sigurno je bio **** pravaabarcelona-dijamant je napisao/la:tako sam ja skont'o ispravio me ako sam pogrijesiovulkan je napisao/la:komentator bio popularniji ?barcelona-dijamant je napisao/la:hahaha i bio je popularniji od njega
mora da je zbog ovog što mi dijelipropuh je napisao/la:Meni ne steka samo ovi francuzi smorise bem im naglasakadisice je napisao/la:Ko gleda na satelitu?Jel vama šteka slika nekad?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
pa yebem ga ja hocu veceras da igra nije posteno vecina nas mora ustati rano pa je opet ostala da vidi Mirzu malo a ovaj slon cviko ne da mu da igra
svi mogu igrati samo on ne moze, pa ybt gledaj Bogansa botina mrtva u 5 utakmica pogodi 4 trice ukupno i on mi igra ispred Mirze kao tricaš, ma haj mrš ba PJ gdje ti je pečat ?
svi mogu igrati samo on ne moze, pa ybt gledaj Bogansa botina mrtva u 5 utakmica pogodi 4 trice ukupno i on mi igra ispred Mirze kao tricaš, ma haj mrš ba PJ gdje ti je pečat ?
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
-
barcelona-dijamant
- Kontakt:
totalno bih te podrzao da na kraju nisi spomenuo pecat...CLASSisPERMANENT je napisao/la:pa yebem ga ja hocu veceras da igra nije posteno vecina nas mora ustati rano pa je opet ostala da vidi Mirzu malo a ovaj slon cviko ne da mu da igra
PJ nema pecat i nema pravaCLASSisPERMANENT je napisao/la:pa yebem ga ja hocu veceras da igra nije posteno vecina nas mora ustati rano pa je opet ostala da vidi Mirzu malo a ovaj slon cviko ne da mu da igra
nema nista veceras ljudi izgleda da pecat nije dobio
dobit ce Mirza sansu,Evans je grozan u odbrani,jedino jos da kardashian se spusti na zemlju,i eto nama MT3-a
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 4 gosta.