Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Koliko ozbiljno igraju rezervni igraci, to pokazuje cinjenica kad u igru udje jedan watson, i pogodi 2 trojke ko iz pi*** .... dok ovi uhljubi sto znaju da su prva -druga postava, boli ih taki...
Ako uvede Mirzu na kraju pri vecoj razlici...eeeeeeeeeeeee...
Ako uvede Mirzu na kraju pri vecoj razlici...eeeeeeeeeeeee...
Kindže, kindže...
U pm više, je li se ovo Tele sprema ?
sad ako ne udje,nece nikada
ne lozi rajuadisice je napisao/la:pa jel moguće da ulazi???'wowwwwww
- bavaraccccc
- Kontakt:
Sad je Mirza kao onaj gruzijac isti tretman ima kod trenera !Svi mogu igrat samo on sjedi pa ja bi pljuno trenera u one odvratne cvikere!!!!!!
Joj da hoce Minnesota preokrenuti...
Kako bi se ovaj mec odvijao da Wolvesi imaju na raspolaganju sve igrace, da im pod kosem igraju Love i Pekman...
Kako bi se ovaj mec odvijao da Wolvesi imaju na raspolaganju sve igrace, da im pod kosem igraju Love i Pekman...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Hahahahaha, sad Wallace igra 4. idi Mirza iz ovog kluba. 
**** mancinia kad mi moramo bit do 4 budni a nismo sigurni ni da će uć u igru
VOLIMO TE MANCINI
VOLIMO TE MANCINI
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
E sad i ja hhmmmm j... mu nekog dragog.Ali stvarno nije do Mirze,kad je uvijek dobijo vecu minutazu uvijek je iskoristio.A sta on za 5 min moze napravit ne zagrijan i ostalo.SMIJESNO
- storm_raider
- Kontakt:
Sta bi Love i Pekovic uradili ovoj ekipi Netsa... Jos da je Rubio oporavljen i spreman 100%... ih
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ljudi ja cu se oprostiti sa ovim maratonskim gledanjem Evansa i Humpirage......odoh spavat...ajd pozzzzzz
E ovo mi je zadnja noc da sjedim i cekam ko zadnji mulac hoce li ga ovaj pustiti ili nece.
Dok ne bude imao bar 15-20 min sigurnih ja vise ne sjedio do sabaha a vi uzivajte nadajuci se

Dok ne bude imao bar 15-20 min sigurnih ja vise ne sjedio do sabaha a vi uzivajte nadajuci se
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Daj Mirza zavrsi sta je Sprewell zapoceo

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Jao Bosanske zastave popravi mi raspolozenje!!
ja ovog mirzu nevidim ni na klupi....jbg
PS: ovo je zadnja tekma da je gledam ovako kasno hebeš ovo nije vrijedno...mirza mijenjaj klub al stvarno
PS: ovo je zadnja tekma da je gledam ovako kasno hebeš ovo nije vrijedno...mirza mijenjaj klub al stvarno
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
5 od 19 - trojka Nets-a....
nekad je ovako Sloboda Dita imala trojku, pa se raspala....
nekad je ovako Sloboda Dita imala trojku, pa se raspala....
Kindže, kindže...
Svaka vam čast kad ste opet ostali budni i nas Mirza opet nije dobio sansu. ja od sinoc sam rekao da ne gledam, jer ne mogu vise. Smorim se, Mirza ne udje ili udje minutu-dvije i nazalost ispostavilo se da je dobro (USLOVNO RECENO) sto sam cekao. Duboko se nadam da ce se nesto promijeniti, ali gledajuci trenutno situaciju, tesko...Mirza ili je malo u rotaciji ili nikako...MIRZA NE DAJ SE!!!
p.s. u box score pored Mirzinog imena pise "DNP - Coach's Decision" - ili ti ga did not play - odluka trenera, pih....
p.s. u box score pored Mirzinog imena pise "DNP - Coach's Decision" - ili ti ga did not play - odluka trenera, pih....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Polahko narode. Mirza trenutno ne igra jer ce netsi vjerovatno trejdovati humpriesa il evansa. Nema razloga za dizanje panike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.