FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako iko od nasih zasluzuje poziv to je Kvesic.Svraka je samo prolaznik...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Evo citam Zubya raskino ugovor sa Partizanom, odnosno Partizan raskino sa njim. Bilo bi pametno pokusati ga dovesti
koliko sam uspio da skontam on nije imao pravo igranja za smederevo iz nekih razlogaDevil je napisao/la:Nisam gledao puno momka pa nisam zeleo da komentarisem.Tacnije nisam ga gledao nikako posto nije ni debitovao za Smederevo.Mogu pokusati da nahvatam koga iz Smedereva na fejsu pa da mi kaze koju stvar.Ali jedna stvar u vezi jednog njegovog talenta koji se spominje mi nije preterano jasna.Na stranu to sto na poziciji levog krila kako mu pise da je primarna igra Zivkovic,kapiten kluba,njega bi tesko u Smederevu i iskusniji igraci skinuli ali mi nije jasno da se kao njemu zamena na levom krilu nametao Filip Osman.boccaccio je napisao/la:Mozda bi nam @Devil mogao malo priskociti upomoc.Ako se radi o tako interesantnom momku,obicno @Devilu takvi ne promaknu.Nadam se da je rijec o jednom takvom igracu,kao sto ovde navodite.
@Devil,ako imas bilo kakav info o ovom momku,kada navratis ovde malo na citanje,ako mozes da iskopas neku informaciju,svi bi ti bili jako zahvalni.Jbt Filip Osman na levom krilu,to ni u snovima ne moze,ali ocigledno je moglo kod Smedereva jer nisu imali dovoljan kvalitet.Oni su svakako igrali kurcev fudbal celu polusezonu.E sad nekako mi se namece cinjenica da je mnogo velik talenat i igracina,on bi sa 18 godina vec morao da dobije pristojnu minutazu.
![]()
Nadam se da su moje pretpostavke pogresne i da ce uspeti,draze mi je da uspe u Zelji nego u Smederevu,ali videcemo.Ja cu pokusati da vidim sa nekim iz Smedereva kakav je bio bar na treninzima.
Šta će ti otpad.Malo mi je čudo da se ovdje pokušava stvoriti atmosfera o kupovanju igrača kad ima mladih igrača koji i nisu dobili priliku, meni osobno je najveća sreća i kad igra Benjo, Zola, Ramić i misljenja sam da je samo to dobar put.Kadeti su posao, evo ovaj mali što je dosao, 18 godina, to je zanimljiv , neafirmirani igrač, kad bi ga Amar uspio afirmirati to bi bio posao.U onako lošem klubu kao što je Partizan on zabio 1 gol u sezoni, to će i Ramić zabiti.Igrači iz Srbije su loši, pogledaj Zvijezdu, doveo im onaj Kuntić pol Vojvodine pa su pojeli ****.lev77 je napisao/la:Evo citam Zubya raskino ugovor sa Partizanom, odnosno Partizan raskino sa njim. Bilo bi pametno pokusati ga dovesti
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Šta novine kažu? 24.1.2013
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -24-1-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -24-1-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Čestitke Josipu, sasvim zasluzeno 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Dominacija u svakom pogledu!sajo10 je napisao/la:Svraka i Kvesic u Reprezentaciji !!
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Mozel danas pobjeda protiv Veleza,isplatil se igrati na 1.45 il ganjati neku carlamu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim da je Kvesic zasluzio poziv. Odavno govorim kako boljeg i spretnijeg beka nismo imali (klub i repka). Nadam se da ce Kvesa uzet sansu i odigrat sto bolje moze. Onda nece biti problema uzet milionicanonimni je napisao/la:svaka čast Papetu !
Svraka, Kvesa... ko je treci?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Malo golova.miky_hz je napisao/la:Mozel danas pobjeda protiv Veleza,isplatil se igrati na 1.45 il ganjati neku carlamu
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Kvesic na popisu,potpuno zasluzeno.. 
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- Ultras1921
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Svaka cast Pape
@ sajo
pis'o sam prije par dana o fenomenu Sušića i PL, izgleda da me je posluš'o, ako bude k'o Stevanović protiv Velsa, milionče će biti malo
pis'o sam prije par dana o fenomenu Sušića i PL, izgleda da me je posluš'o, ako bude k'o Stevanović protiv Velsa, milionče će biti malo
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ja sam ponosan na Kvesu....MirsoNi je napisao/la:Kvesic na popisu,potpuno zasluzeno..
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
- the scouser
- Kontakt:
Drago mi je zbog Josipa, neki dan sam govorio da je red konačno da ga se pozove. Nadam se da će se nametnuti kao ozbiljnije rješenje na lijevom beku, ne samo sad kad nema Salihovića.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ja ocekujem Zolu kao treceg uskoro... Svaka cast Kvesa!sajo10 je napisao/la:Mislim da je Kvesic zasluzio poziv. Odavno govorim kako boljeg i spretnijeg beka nismo imali (klub i repka). Nadam se da ce Kvesa uzet sansu i odigrat sto bolje moze. Onda nece biti problema uzet milionicanonimni je napisao/la:svaka čast Papetu !Sve u svemu nadam se boljoj partiji u Ljubljani ovaj put!
![]()
Svraka, Kvesa... ko je treci?
trebao bi ja početi lagano naplaćivati ove informacijedomorocki je napisao/la:Postoji mogućnost da nas Sušić obraduje spiskom za Sloveniju
Einigkeit und Recht und Freiheit
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.