Uaaaaaaaaa , pojma nemate .....
Utakmica se izgleda igrala u Sirokom,ako sam dobro procitao.
Nego gdje se igra prijateljska sa Zeljom prekosutra i u koliko ?
igralo se na umjetnoj travi na Kampu ŠirokogMaestro^^ je napisao/la:A izgubismo od Branitelja .![]()
Uaaaaaaaaa , pojma nemate .....
Utakmica se izgleda igrala u Sirokom,ako sam dobro procitao.
Nego gdje se igra prijateljska sa Zeljom prekosutra i u koliko ?
Maestro^^ je napisao/la:Fudbaleri Veleža poraženi su danas u prvoj prijateljskoj utakmici u 2013. godini. Federalni prvoligaš Branitelj, golom Bebanića sa bijele tačke sredinom prvog dijela, savladao je „Rođene“. Stručni štab priliku je pružio kombinovanoj ekipi, obzirom da već za dva dana igra se nova utakmica. Protivnik je Željezničar, a utakmica će se igrati u Međugorju.
Velež je nastupio u sljedećem sastavu : Oštraković (Hero), Škaljić (Mustedanagić), Mahinić, Zolj (D.Ćemalović), Mehremić, Marić (Zukić), Letić, Hajdarović, Šišić, Pliska (Zuhrić), Vladavić.
Ovu riječ ne spominji molim te, barem još dvije-tri godine u kontekstu Veleža.Crvenarmija je napisao/la:Ma ljudi samo polako.Tek je prva utakmica,noge su teške,malo strpljenja.Imamo dobru ekipu i ne brinem se za opstanak.U četvrtak protiv Selje pa cemo vidit kako igraju ova pojačanja.Nece se sve raspast ne brinite se.Možda imamo najviše 4 igraca kojima istice ugovor tako da na ljeto uigravati ekipu za Europu.Moramo i mi nekad u Europu.
Moze majkemi , ko je zabio gol znas li ?AlemC85 je napisao/la:47' vodimo 1:0, gol postignut glavom, na ubačaj iz kornera.......
gdje to pratis?AlemC85 je napisao/la:47' vodimo 1:0, gol postignut glavom, na ubačaj iz kornera.......
Oficijelna facebook stranica FK Željezničar i malo tema FK Željezničar na forumuWakaFlocka je napisao/la:gdje to pratis?AlemC85 je napisao/la:47' vodimo 1:0, gol postignut glavom, na ubačaj iz kornera.......
Imas ovdje teksutalni http://www.facebook.com/fudbalski.klub. ... ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; , a i na bet365 mozes rez partitiWakaFlocka je napisao/la:gdje to pratis?AlemC85 je napisao/la:47' vodimo 1:0, gol postignut glavom, na ubačaj iz kornera.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.