FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 24 jan 2013, 13:28

[youtube][/youtube]
:D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 jan 2013, 13:52

JohnLennon je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Nemojte molim vas donositi zakljucke o igracu na osnovu YouTube clipova.
Ma jaro moj, kako god okrenes ono nije sportski. Do sad nisam vidio igraca da se sa manje postovanja odnosi prema protivnicima. Neko ce mu nogu pribit u Europi zbog toga.
Ma nigdje veze majke mi, pa jbt Ronaldinho je od protivnika pravio budale kad god mu se ukazala prilika, pa šta?
Momku trebaju dobri suigrači, poznata imena, dobar trener da ga malo izbrusi i to je to.
Ne znam dal' Tito može uspjeti u tom, al' znam da bi ga jedan Pep ili Ferguson npr. izdresirali pošteno, ne bi se on preseravao ovako po Evropi, siguran budi.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 24 jan 2013, 14:06

Ja nešto ne vjerujem da cemo proci Malagu veceras u Kupu....da je Tito na klupi, pa i nekako.
Sve se poklopilo: odsustvovanje Tita (jako ucestalo), loš rezultat iz prvog meča, igramo kod njih revanš, oni ce biti napaljeni jer igraju za polufinale, mi svakako u silaznoj putanji i lošoj formi (dva zadnja meča do pokazuju), Roura mi se ne cini kao neki vrhunski autoritet i strucnjak koji ih može natjerati.
Ne znam, nisam malodušan ni pesimist- ali cisto sumnjam da cemo proci Malagu :?

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 jan 2013, 14:06

Sta je sa Iscom sto ne igra ? Nije ni onu ligasku utakmicu igrao.

Povreda neka ili ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 jan 2013, 14:43

Johny je napisao/la:Sta je sa Iscom sto ne igra ? Nije ni onu ligasku utakmicu igrao.

Povreda neka ili ?
Manuel Pellegrini, trener Malage, je danas objavio spisak igrača za utakmicu protiv Barcelone. Važno je spomenuti da su zbog povreda otpali mladi veznjak Isco i Jeremy Toulalan. Spisak izgleda ovako: Kameni, Jesús Gámez, Weligton, Demichelis, Camacho, Joaquín, Saviola, Seba, Lucas Piazon, Willy, Iturra, Duda, Eliseu, Portillo, Buonanotte, Sergio Sánchez, Onyewu i Santa Cruz.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 24 jan 2013, 15:24

odlično, uzimamo ovo u ime malog milana

slika

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 jan 2013, 15:25

Za sve one koji "misle" da Miralem nije dorastao Barceloni...

MOŽE LI MIRE ZAIGRATI NA NOU CAMPU
Kodro: Pjanić je profil igrača kakve u Barceloni vole

Priča o Barceloni i Miralemu Pjaniću sve se više vrti ovih dana u svjetskim medijima. Iako djeluje pomalo nerealno, jer Barcelona je, ipak, nešto potpuno drugačije u odnosu na sve druge klubove na svijetu, čini se da ima nekog smisla. I naš reprezentativac potvrđuje da je katalonski velikan "čačkao" i raspitivao se u Romi za njega.

- Tačno je da me prate i da su se raspitivali o mom statusu u Romi. Znam da su me gledali u utakmici protiv Fiorentine, ali Roma je ta koja odlučuje i koja se bavi ovakvim stvarima. Poštujem Barcelonu, to je ekipa za koju bi svaki fudbaler volio igrati i čast mi je što me spominju u ovom kontekstu. No, moj klub je Roma i tu sam sretan. Imam još dvije i po godine ugovora i nikada nisam pomišljao na odlazak iz Rima - rekao je Pjanić.

Nekadašnji centarfor Barce, naša legenda Meho Kodro kaže da se u španskom medijskom prostoru o Pjaniću većinom vrte novinarske pretpostavke, bez konkretnijih informacija, ali da ga, isto tako, ne bi čudilo da ga Barcelona zaista prati.

- Veza Barcelone i Pjanića često se spominje, ali ne bih rekao da u tome ima nečeg ozbiljnijeg. Kada neko s naših prostora treba doći u Španiju, novinari obično zovu i raspituju se za njega, ali ovo o Pjaniću su uglavnom špekulacije.

Nije da tu nema istine, ali ne u tolikoj mjeri da bismo sada trebali očekivati da se transfer realizira. Ne bi me čudilo da ga Barcelona prati, jer on jeste profil igrača kakve oni vole. Inteligentan je, zna se kretati, može igrati i vani i unutra, vratiti se po loptu... To Barcelona traži - kaže nam Kodro.

Na pitanje da li misli da bi se takav profil igrača mogao uklopiti u Barcelonu, čiji vezni red teško da može biti bolji, nekadašnji selektor BiH je odgovorio:

- To je sada drugo pitanje. Oni imaju najbolje veznjake na svijetu. Nema dalje od njih. Teško je sada reći kako bi Miralem izgledao u postojećoj postavi Barcelone, ali je činjenica da je mlad i kvalitetan. Igrao je u dvije vrlo dobre evropske ekipe, a u reprezentaciji BiH je odličan. Njegova velika prednost je to što je pred njim budućnost - ističe Kodro.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 24 jan 2013, 15:36

pa eto ti u istom tekstu argument za te što misle da nije dorastao
bparena je napisao/la:Oni imaju najbolje veznjake na svijetu. Nema dalje od njih. Teško je sada reći kako bi Miralem izgledao u postojećoj postavi Barcelone

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 jan 2013, 15:48

azTer je napisao/la:pa eto ti u istom tekstu argument za te što misle da nije dorastao
bparena je napisao/la:Oni imaju najbolje veznjake na svijetu. Nema dalje od njih. Teško je sada reći kako bi Miralem izgledao u postojećoj postavi Barcelone
vadis iz konteksta - ;)
niko nije dorastao onoj trojici, a crveno, crveno nam citiraj. :P

a sustinski zaboli nas za "mislioce" .... aBogda ponovo Bosanac u dresu blaugrane. Vrijeme je - nije nas odavno bilo....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 24 jan 2013, 15:55

ja ne mogu da vjerujem da ti pod svaku cijenu želiš njega u barseloni. zaboravljaš mogućnost da čovjek sjedi na klupi kao aleksandr hleb i onda da pojede go.vno i on i naša reprezentacija. nama treba pjanić koji će igrat 85% utakmica u jakoj ligi. u barseloni neće igrat ni 60%, ma kakav god da je. čak i da izuzmemo čavija zbog starosti, tu su iniesta i busquets, koji su zasigurno prva postava + fabregas + thiago.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 jan 2013, 15:59

azTer je napisao/la:ja ne mogu da vjerujem da ti pod svaku cijenu želiš njega u barseloni. zaboravljaš mogućnost da čovjek sjedi na klupi kao aleksandr hleb i onda da pojede go.vno i on i naša reprezentacija. nama treba pjanić koji će igrat 85% utakmica u jakoj ligi. u barseloni neće igrat ni 60%, ma kakav god da je. čak i da izuzmemo čavija zbog starosti, tu su iniesta i busquets, koji su zasigurno prva postava + fabregas + thiago.
Iskreno da ti kazem ne vjerujem da ce ista biti od toga. Ali ako bacim pogled na evropski fudbal - njega medzu prvim vidim i po kvaliteti i po znanju a i po onome sto se takodze trazi u danasnjoj Barceloni - tjelesnoj konstrukciji. Zvrkkk je on - bas ono sto oni traze.

a sto sjedi na klupi -to se trener najeo g****a i to mu je Pjanke sam prokomentariso nakon onog datog gola, a nek pitaju navijace Rome da li je on za klupe. I same igrace Rome naravno.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 24 jan 2013, 16:02

" onclick="window.open(this.href);return false;

Više stativa i precki, nego Alexis golova

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 24 jan 2013, 16:05

bparena je napisao/la:
azTer je napisao/la:ja ne mogu da vjerujem da ti pod svaku cijenu želiš njega u barseloni. zaboravljaš mogućnost da čovjek sjedi na klupi kao aleksandr hleb i onda da pojede go.vno i on i naša reprezentacija. nama treba pjanić koji će igrat 85% utakmica u jakoj ligi. u barseloni neće igrat ni 60%, ma kakav god da je. čak i da izuzmemo čavija zbog starosti, tu su iniesta i busquets, koji su zasigurno prva postava + fabregas + thiago.
Iskreno da ti kazem ne vjerujem da ce ista biti od toga. Ali ako bacim pogled na evropski fudbal - njega medzu prvim vidim i po kvaliteti i po znanju a i po onome sto se takodze trazi u danasnjoj Barceloni - tjelesnoj konstrukciji. Zvrkkk je on - bas ono sto oni traze.

a sto sjedi na klupi -to se trener najeo g****a i to mu je Pjanke sam prokomentariso nakon onog datog gola, a nek pitaju navijace Rome da li je on za klupe. I same igrace Rome naravno.
pjanić je svakako strašan igrač, ali dolazak u barselonu nije baš plodno tlo za njegov razvoj. to je mač sa dvije oštrice i samo se bojim da to ne ispadne loše. naravno, da je bilo koji drugi igrač u pitanju, ne bi toliko kalkulisao oko dovođenja (pričam kao da se nešto pitam oko transfera, debilno, ali ajde), ali ovako je u pitanju naš reprezentativac i želim mu sve najbolje.

ništa prijatelju, odoh čitat kakvu knjižicu, da budem psihički spreman za večeras, jer će bit krvavo. čujemo se :)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 jan 2013, 16:54

messilla je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:laporta bio i prosao..njemu se treba zahvalit..klub se naosvajao za njegova mandata..a sad je tu drugi covjek,po svemu sudeci bolji od njega ha ya...i laporta ako je gospodin,treba prestati uzimat u usta rosela...
De ba malo češće svrati. :mrgreen:
Nema te k'o realove titule u Ligi prvaka. :lol: :mrgreen:
hahahha dobar dobar ;) ;)
ma ja sam tu..citam redovito,samo se nema vremena za pisat k'o prije...ispiti stigli,pa se uci ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 jan 2013, 17:07

T-MAC je napisao/la:hahahha dobar dobar ;) ;)
ma ja sam tu..citam redovito,samo se nema vremena za pisat k'o prije...ispiti stigli,pa se uci ;)
Ahaa. Ma tako i ja, jbg preče obrazovanje, nego palamuđenje ovdje. :mrgreen:

Vidi nema Isca, to nije loša stvar. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 jan 2013, 17:07

Na tri lista mi je blaugrana, navijam za njih :mrgreen:
naprijed rejal

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 jan 2013, 17:13

Sveti je napisao/la:Na tri lista mi je blaugrana, navijam za njih :mrgreen:
To buraz :mrgreen:, častiš ako bude šta. :P

Znači, ako večeras izbacimo Malagu (što nije nemoguće :mrgreen:) očekuju nas još dva El Clasica (pored onog ligaškog, koji je na rasporedu početkom marta) i to: 29. januara i 26. februara.
Inače, finale kupa će se igrati 18. maja.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 jan 2013, 17:48

Do tih klasika ja sam evo (zbog nocasnje tekme) poceo po kuci da spartam ko pisaca masina. Grah se vec bacio po stolu, a o tome i rezulatatu gledanja u soljicu pricam vam poslije. U svakom slucaju spremljena su pomagala za smirenje za nocasnju tekmu. :D

Cuuuuuujjjj i sveti nocas navija za blaugranu. Uhhhhh ako ih dobijemo i sveti ce prec u nase redove. :)
Pa viva Barca - jel tako sveti ? :)

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 24 jan 2013, 18:08

slika

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 24 jan 2013, 18:11

Ocekujem da ce ovo biti novi golman barce :D

Odlicanu tehniku ima :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: FCBLAUGRANA1987 i 10 gostiju.