Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Zaboravio sam navesti i Pjanica koji je izmedju Francuske, Luxemburga i BIH izabrao BIH i treba zahvaliti i njegovom ocu jer ga je on tako odgojio i usmjerio, a ta porodica je cak rizikovala da izgube mnogo cega od Luxemburga zbog te odluke..No ljudima Luxemburg nije bio ni u malom prstu i zanimalo ih je samo to da Pjanic zaigra za BIH, i to se ispostavilo kao pravi potez jer ce Pjanic za 2-3 sezone biti glavna karika u nasem timu koji ce biti medju prvih 30 u svijetu !!!!
U Francuskoj nikada ne bi vjerovatno dosao do izrazaja jer oni uguse i mnogo vece talente nego je Pjanic..Reprezentacija Francuske izgleda kao Benetton i za pola njih puca ona stvar za uspjehom Francuske kad je i ne dozivljavaju kao svoju zemlju...
U Francuskoj nikada ne bi vjerovatno dosao do izrazaja jer oni uguse i mnogo vece talente nego je Pjanic..Reprezentacija Francuske izgleda kao Benetton i za pola njih puca ona stvar za uspjehom Francuske kad je i ne dozivljavaju kao svoju zemlju...
NK_CELIK.....nisi odgovorio meni na pitanja....
mednjanin ostao bez jednog rditelja...nije mogao odlucivati hoce ili nece ici iz bosne.....
begovic izbjegao iz trebinja u kojem se desavalo znamo vec sta...tahodje neznam bas sta su njih dvojica CESKALI jer u tim godinama koliko su ih imali u ratu sumnjam da su znali sta su DAMU.....ja mrzim,MRZIM,ljude,ali ljude koji su zbrisali u ratu,ali nemogu kriviti ljude koji su u logorima bili pa pobjegli,niti djecu i zene koji niti su mogli pmoci niti su mogli odlucivati hoce ili nece....danas pljuvati po momku koji je ostao bez oca,ili momku koji je pobjegao iz trebinja a imali su tada 5,6,7,8,,godina je SMIJESNO.....i niko od njih nije vagao ponude nego su cekali konkretan potez saveza.....medunjanin je igrao za holandiju??? pa igrao je i pjanic za luksemburg pa sta????
i mulimovic se naadao pozivu svedske to je javna tajna!!!!!nisu krivi igraci nego savez,.....i misimovic je cini mi se igrao za mladu repku srbije????sta sadd hajmo ga izbaciti ha????
ja shvatm da svaki covjek ,kao i ja ,koji su bili u ratu ovdje i nagledali se svega nemaju bas lubav neku prema onima koji su u toplini evrope na tv-u gledali sve to,ali ja ljude koji su tada bili djeca nemogu I NECU da krivim za to!!!!!
PATRIOTA puna bosna a lopovi nas gule svaki dan,djeca nemaju sta jesti,savez nemozemo srusiti A SVE PATRIOTE!!!!!!
mednjanin ostao bez jednog rditelja...nije mogao odlucivati hoce ili nece ici iz bosne.....
begovic izbjegao iz trebinja u kojem se desavalo znamo vec sta...tahodje neznam bas sta su njih dvojica CESKALI jer u tim godinama koliko su ih imali u ratu sumnjam da su znali sta su DAMU.....ja mrzim,MRZIM,ljude,ali ljude koji su zbrisali u ratu,ali nemogu kriviti ljude koji su u logorima bili pa pobjegli,niti djecu i zene koji niti su mogli pmoci niti su mogli odlucivati hoce ili nece....danas pljuvati po momku koji je ostao bez oca,ili momku koji je pobjegao iz trebinja a imali su tada 5,6,7,8,,godina je SMIJESNO.....i niko od njih nije vagao ponude nego su cekali konkretan potez saveza.....medunjanin je igrao za holandiju??? pa igrao je i pjanic za luksemburg pa sta????
i mulimovic se naadao pozivu svedske to je javna tajna!!!!!nisu krivi igraci nego savez,.....i misimovic je cini mi se igrao za mladu repku srbije????sta sadd hajmo ga izbaciti ha????
ja shvatm da svaki covjek ,kao i ja ,koji su bili u ratu ovdje i nagledali se svega nemaju bas lubav neku prema onima koji su u toplini evrope na tv-u gledali sve to,ali ja ljude koji su tada bili djeca nemogu I NECU da krivim za to!!!!!
PATRIOTA puna bosna a lopovi nas gule svaki dan,djeca nemaju sta jesti,savez nemozemo srusiti A SVE PATRIOTE!!!!!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
svaka cast !!! misimovic je igrao za tada jugoslaviju ali ovdje ima toliko bisera da djaba objasnjavati neke stvarijohnnyHZ je napisao/la:NK_CELIK.....nisi odgovorio meni na pitanja....

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Ja govorim o ljubavi prema reprezentaciji, osjecaju, ponosu da budes pozvan a vi lupate neke sasvim nebitne podatke..Ma ne zelim se sa vama o tome raspravljati..imam svoje misljenje o njima (Medjunanin i Begovic) i niko me ne moze ubijediti u suprotno....Samo da kazem da sam pratio zbivanja u vezi njih dvojice ranije, dakle pozive, iscekivanja, neizvjesnost, njihove izjave (cutnje, objasnjenja).....
Za mene je tema zatvorena, i sto se zalite, eto pozvao ih je Ciro, sad se samo nadajte da izbaci Misimovica i Hasagica a ubaci njih dvojicu....
Za mene je tema zatvorena, i sto se zalite, eto pozvao ih je Ciro, sad se samo nadajte da izbaci Misimovica i Hasagica a ubaci njih dvojicu....
nemas ti pojma o zivotu.. sta seres vise s tim nacionalizmom, patiotizmom i dijasporom dosta te vise ovo je sportski forumNK_CELIK je napisao/la:Ja govorim o ljubavi prema reprezentaciji, osjecaju, ponosu da budes pozvan a vi lupate neke sasvim nebitne podatke..Ma ne zelim se sa vama o tome raspravljati..imam svoje misljenje o njima (Medjunanin i Begovic) i niko me ne moze ubijediti u suprotno....Samo da kazem da sam pratio zbivanja u vezi njih dvojice ranije, dakle pozive, iscekivanja, neizvjesnost, njihove izjave (cutnje, objasnjenja).....
Evo tvoje definicije patriotizma... Oplakah ponovoNK_CELIK je napisao/la: I on da valja kao covjek naucio bi bosanski jezik kako treba, odnosno ne bi ga ni zaboravio da ga je ikada i znao...Toliki je patriota da je zna bosanskog ko da je bio na vecernjem kursu..Toliko o njegovom patriotizmu..Hoce i on da se proda, sansa da ode iz Ipswicha je nikakva...

Nismo mi Brazil decko da bi mogli birati igrace tek tako, nego smo primorani da ih biramo po kvalitetu i formi. Ne pricaj o patriotizmu pojedinaca ako ih ne znas. A posebno kad izgovoris ime Haris Medunjanin, jer je on dao svog oca za Bosnu i Hercegovinu - zato ustani malisane kad izgovaras njegovo ime.
Znaci dosta offtopic-a, predjimo na kvalitet pojedinih igraca i njihovu formu i spremnost za nastup za reprezentaciju, a ne sta pojedinci slusaju, jedu, piju i rade u slobodno vrijeme. Puca mi vise k***c za to, hocu da vidim ovu repku u Africi a do nje ce doci jedino sa dobrom igrom i kvalitetnom ekipom.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
- Kontakt:
[quote="NK_CELIK"]Ja govorim o ljubavi prema reprezentaciji, osjecaju, ponosu da budes pozvan a vi lupate neke sasvim nebitne podatke..Ma ne zelim se sa vama o tome raspravljati..imam svoje misljenje o njima (Medjunanin i Begovic) i niko me ne moze ubijediti u suprotno....Samo da kazem da sam pratio zbivanja u vezi njih dvojice ranije, dakle pozive, iscekivanja, neizvjesnost, njihove izjave (cutnje, objasnjenja).....
kako ti znaš nešto o nečijim osječanjima ili patriotizmu ili....kako znas kako se nemanja osjecao u momentu kada je izasao na bilino polje. metodološki- na koji način si izmjerio šupčane trnce pojedinim fudbalerima(imam pretpostavku)? ili kako ces isto izmjeriti ovim novim. potpune gluposti valjaš o patriotizmu! kako je čiro veći patriota od begovića ili medunjanina?
kako ti znaš nešto o nečijim osječanjima ili patriotizmu ili....kako znas kako se nemanja osjecao u momentu kada je izasao na bilino polje. metodološki- na koji način si izmjerio šupčane trnce pojedinim fudbalerima(imam pretpostavku)? ili kako ces isto izmjeriti ovim novim. potpune gluposti valjaš o patriotizmu! kako je čiro veći patriota od begovića ili medunjanina?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
To sad Hasan nije patriota ha ha ah sto je se odrekao naseg pasosa i uzeo svabski, ev ja zivim u Bosni 28 god volim i sarajevo i zenicu i banja luku i mostar nalazim se na birou za zaposljavanje vec 10 god i ako bi neko mogao da mi sredi pasos Njemacke ili Svice , Kanada moze i to ja bi se vrlo rado odrekao svog drzavljanstva ali bi kao patriota dolazio svake godine na cevape u zelju, kupao se u Neretvi, ljetovao u Neumu i bio bih pravi patrita pa ako neko moze da mi tro sredi molim vas da mi se javite
- Groundhopper
- Kontakt:
Ninoslav Milenković?
kojeg menadžera je on igrač i otkud njega odjednom opet?
Mog'o je komotno pozvati i Buleta Bišćevića ili Nermia Šabića,a možda ni Zeka Turković nije u lošoj formi,drag si mi Ćiro al' si malo počeo jest ****!

Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!
-
- Kontakt:
jao NK ČELIK TOTALNO SI UNIŠTEN PROTUARGUMENTIMA,.ebi ga bio ti je brži jezik od pameti...i fakat nisi u pravu pa se sad pokri po ušima!CILJ JE AFRIKA,A CILJ NE BIRA SREDSTVA POGOTOVO U OVIM HISTORIJSKIM MOMENTIMA!SAMO ČELIK NEK SE ZNA,NEK VIJORI ZASTAVA...
Ninoslav Milenkovic jos jedan pokajnik, ili?!
Ako se ne varam ovaj lik se neko vreme oglasavao preko int.portala BHF-a i pritom blatio sve redom. Ninoslave, gde je obraz?
Ako je doticni Hrvat ili Srbin onda je ok., red je da se malo ojaca krvna slika reprrezentacije.
Ciro ne zaustavi se samo na Ninoslavu, pozovi i Akrapovic Bruna, pa, Grujica, Bajica...
Nadam se da Ciro zna znanje.
Ako se ne varam ovaj lik se neko vreme oglasavao preko int.portala BHF-a i pritom blatio sve redom. Ninoslave, gde je obraz?
Ako je doticni Hrvat ili Srbin onda je ok., red je da se malo ojaca krvna slika reprrezentacije.

Ciro ne zaustavi se samo na Ninoslavu, pozovi i Akrapovic Bruna, pa, Grujica, Bajica...

Nadam se da Ciro zna znanje.
- alan_kardec
- Kontakt:
Muzurović je pozivao Milenkovića i u prošlom ciklusu zato ne znam što ste toliko iznenađeni.On sigurno nema kvaliteta za repku,ali vjerovatno je čovjek poželio transfer u neku jaču ligu nego što je kiparska,pa je uz pomoć menadžera ponovo u reprezentaciji.
Ako nije u pitanju menadžer i ako je Ćiro već htio da zadovolji nacionalni ključ bolje da je pozvao nekog igrača iz Premier lige.
Čini mi se da su opet ipak u pitanju menadžerska posla.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
a koga bi ti pozvo iz premijer lige.........ja neznam da ima i jedan igrac u premijer ligi da vrijedi poziva u reprezentacijualan_kardec je napisao/la:Muzurović je pozivao Milenkovića i u prošlom ciklusu zato ne znam što ste toliko iznenađeni.On sigurno nema kvaliteta za repku,ali vjerovatno je čovjek poželio transfer u neku jaču ligu nego što je kiparska,pa je uz pomoć menadžera ponovo u reprezentaciji.Ako nije u pitanju menadžer i ako je Ćiro već htio da zadovolji nacionalni ključ bolje da je pozvao nekog igrača iz Premier lige.
- alan_kardec
- Kontakt:
mrzim_ulizice je napisao/la:a koga bi ti pozvo iz premijer lige.........ja neznam da ima i jedan igrac u premijer ligi da vrijedi poziva u reprezentacijualan_kardec je napisao/la:Muzurović je pozivao Milenkovića i u prošlom ciklusu zato ne znam što ste toliko iznenađeni.On sigurno nema kvaliteta za repku,ali vjerovatno je čovjek poželio transfer u neku jaču ligu nego što je kiparska,pa je uz pomoć menadžera ponovo u reprezentaciji.Ako nije u pitanju menadžer i ako je Ćiro već htio da zadovolji nacionalni ključ bolje da je pozvao nekog igrača iz Premier lige.
Pa ni Milenković sigurno nije vrijedan poziva pa će se ipak pojaviti na okupljanju.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ragoje (Mesar) Slavija Sarajevo. Njegova je mahana sto je energican i ekcesan, inace sigurno dovoljno dobar (bolji od Ninoslava) da popuni rupu sa Spahicem.mrzim_ulizice je napisao/la:a koga bi ti pozvo iz premijer lige.........ja neznam da ima i jedan igrac u premijer ligi da vrijedi poziva u reprezentacijualan_kardec je napisao/la:Muzurović je pozivao Milenkovića i u prošlom ciklusu zato ne znam što ste toliko iznenađeni.On sigurno nema kvaliteta za repku,ali vjerovatno je čovjek poželio transfer u neku jaču ligu nego što je kiparska,pa je uz pomoć menadžera ponovo u reprezentaciji.Ako nije u pitanju menadžer i ako je Ćiro već htio da zadovolji nacionalni ključ bolje da je pozvao nekog igrača iz Premier lige.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
pa da ti taj mesar namarise ciru i ostale hehehhhehhehehehecole-ch je napisao/la:Ragoje (Mesar) Slavija Sarajevo. Njegova je mahana sto je energican i ekcesan, inace sigurno dovoljno dobar (bolji od Ninoslava) da popuni rupu sa Spahicem.mrzim_ulizice je napisao/la:a koga bi ti pozvo iz premijer lige.........ja neznam da ima i jedan igrac u premijer ligi da vrijedi poziva u reprezentacijualan_kardec je napisao/la:Muzurović je pozivao Milenkovića i u prošlom ciklusu zato ne znam što ste toliko iznenađeni.On sigurno nema kvaliteta za repku,ali vjerovatno je čovjek poželio transfer u neku jaču ligu nego što je kiparska,pa je uz pomoć menadžera ponovo u reprezentaciji.Ako nije u pitanju menadžer i ako je Ćiro već htio da zadovolji nacionalni ključ bolje da je pozvao nekog igrača iz Premier lige.

Nemanja Bilbija (Borac Banja Luka)
Bojan Regoje (Slavija)
Denis Mujkic (Sloboda Tuzla)
Edin Cocalic (Zeljeznicar Sarajevo)
Ibrahim Sehic (Zeljeznicar Sarajevo)
Stojan Vranjes (Borac Banja Luka)
Samir Bekric (Zeljeznicar Sarajevo)
Ovo su, po mom misljenju, igraci iz PL koji zasluzuju poziv u A reprezentaciju!
Bojan Regoje (Slavija)
E NEKK SI NAS PROSVIJETLIO!!!!!
tog Bekrica pljuje cijela grbavica,a ti napisa da je za repke??????
u napadu ZEC,MUSLIMOVIC,TOPIC,DZEKO,IBISEVIC.....a ti bi zvao bilbiju???
n GOL ibrahim sehic???Isto ko kad bi ja napisao na gol Muhamed Alaim!!!!
Bojan Regoje....taj bi se kad svira himna za ono dole uhvaio!!!!!
HAJ ZDRAO
tog Bekrica pljuje cijela grbavica,a ti napisa da je za repke??????

u napadu ZEC,MUSLIMOVIC,TOPIC,DZEKO,IBISEVIC.....a ti bi zvao bilbiju???
n GOL ibrahim sehic???Isto ko kad bi ja napisao na gol Muhamed Alaim!!!!
Bojan Regoje....taj bi se kad svira himna za ono dole uhvaio!!!!!
HAJ ZDRAO
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Iskreno ni jedan od ovih nema mjesta u reprezentaciji!Tarik14 je napisao/la:Nemanja Bilbija (Borac Banja Luka)
Bojan Regoje (Slavija)
Nemanja Bilbija - dobar u PL ali pored onakvog napada reprezentacije on nema mjesta.
Bojan Regoje ...

Denis Mujkic - Golman koji brani u PL i prima po 4 gola od Zelje i Travnika i jos koliko od ostalih nema mjesta pored one trojice koju imamo.
Edin Cocalic - Rano mu je jos za A reprezentaciju a posebno sad kad nema kluba.
Ibrahim Sehic - Ono stresa sto mi pricini kad gledam Zelju ne treba mi jos i kad gledam repku. Puno nepotrebnih poteza i glupih golova.
Stojan Vranjes - Pojma nemam.
Samir Bekric - Nema on mjesta u vezi reprezentacije pored onoliko majstora. Prosle sezone dobar, ove za neprepoznati. Po meni je reprezentaciji puno blizi Stanic (ako gledam Zelju) ali i njemu je jos rano.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Milenkovića je 'snimio' pomoćnik Ćirin , Borče tako kažu i savjetovao ga da ga pozove ,nije on loš samo spor , slabo pratim tu ligu u kojoj igra ,ali valjda oni nešto znaju aj vidjet ćemo. 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.