Nije on klaun,ali se dobro zna da mu nisu sve na broju!Ako je tebi ovaj njegov tweet ok,onda ne znam sta da ti kazem...Carlo je napisao/la:Ok, JR je klaun, upravu si.
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: New York Knicks
+1NEZALAGANJE je napisao/la:Nije on klaun,ali se dobro zna da mu nisu sve na broju!Ako je tebi ovaj njegov tweet ok,onda ne znam sta da ti kazem...Carlo je napisao/la:Ok, JR je klaun, upravu si.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Klaun je, ali zašto mi ne bi bio ok komentar kada je humphies još veći klaun. Njegovi komentari su suvišni još od prošle sezone nakon pobjede u MSGu.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije on klaun,ali se dobro zna da mu nisu sve na broju!Ako je tebi ovaj njegov tweet ok,onda ne znam sta da ti kazem...Carlo je napisao/la:Ok, JR je klaun, upravu si.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma stani,koga je Humphries uvrijedio ovim svojim tweetom?Napisao kako je dvorana utihnula prilikom izlaska sa terena i njihove pobjede i to je tebi uvreda ?Carlo je napisao/la:Klaun je, ali zašto mi ne bi bio ok komentar kada je humphies još veći klaun. Njegovi komentari su suvišni još od prošle sezone nakon pobjede u MSGu.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije on klaun,ali se dobro zna da mu nisu sve na broju!Ako je tebi ovaj njegov tweet ok,onda ne znam sta da ti kazem...Carlo je napisao/la:Ok, JR je klaun, upravu si.
Ja ti govorim da to nije napisao tek tako, naravno da mu je cilj bio da uvrijedi.NEZALAGANJE je napisao/la: Ma stani,koga je Humphries uvrijedio ovim svojim tweetom?Napisao kako je dvorana utihnula prilikom izlaska sa terena i njihove pobjede i to je tebi uvreda ?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam,sta god da je mislio,ono nije Smithu nacin da mu odgovori...Posebno,jer se danas sve prati,a ti kosarkasi bi trebali biti nekakv uzor djeci...Carlo je napisao/la:Ja ti govorim da to nije napisao tek tako, naravno da mu je cilj bio da uvrijedi.NEZALAGANJE je napisao/la: Ma stani,koga je Humphries uvrijedio ovim svojim tweetom?Napisao kako je dvorana utihnula prilikom izlaska sa terena i njihove pobjede i to je tebi uvreda ?
Smith je vanzemaljac. Nekad na terenu, a u više navrata izvan njega.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam,sta god da je mislio,ono nije Smithu nacin da mu odgovori...Posebno,jer se danas sve prati,a ti kosarkasi bi trebali biti nekakv uzor djeci...Carlo je napisao/la:Ja ti govorim da to nije napisao tek tako, naravno da mu je cilj bio da uvrijedi.NEZALAGANJE je napisao/la: Ma stani,koga je Humphries uvrijedio ovim svojim tweetom?Napisao kako je dvorana utihnula prilikom izlaska sa terena i njihove pobjede i to je tebi uvreda ?
Ja ne vidim nikakav problem,ja tebi ti meni
Zna J.R tacno skim se moze igrati,ne bih to svakom pisao 
on nije nikoga licno uvrijedio nego dao samo komentar na nesto sto u sportu dok je ovaj njega licno napao kao kakav debil nekulturni kakav i jeste i kakav ce ostat uz sav silni talenat, taj njegov mali nazadni mozak ga je i sputavao citavu karijeruCarlo je napisao/la:Ja ti govorim da to nije napisao tek tako, naravno da mu je cilj bio da uvrijedi.NEZALAGANJE je napisao/la: Ma stani,koga je Humphries uvrijedio ovim svojim tweetom?Napisao kako je dvorana utihnula prilikom izlaska sa terena i njihove pobjede i to je tebi uvreda ?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kako neko moze opravdavati ovo vredjanje Smith-a, a groziti se na ono Garnet-a?
Razlike nema, bez obzira u kakvim uslovima je receno.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 22 jan 2013, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
Ok.
Ray se vraća u subotu (napokon). Trebaće mu najmanje sedam dana da uđe u formu nakon povrede jer nije bio na terenu skoro mjesec dana. Jedva čekam da gledam pick n roll Raya i STATa.
Ray se vraća u subotu (napokon). Trebaće mu najmanje sedam dana da uđe u formu nakon povrede jer nije bio na terenu skoro mjesec dana. Jedva čekam da gledam pick n roll Raya i STATa.
Marc Berman @NYPost_Berman
Felton was cleared to practice today and says "big chance'' he could return Saturday in Philly. But has fracture in 3 places in pinkie. tbd
Večeras protiv Celticsa. Bilo bi lijepo kad bi pobjedili.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Losi smo. Opet je neka negativna serija. Mozda se desi cuda pa vas iznenadimo!Carlo je napisao/la:Večeras protiv Celticsa. Bilo bi lijepo kad bi pobjedili.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma džaba, koliko god ste loši u derbiju se ne gleda formaBernardBarnjak je napisao/la:Losi smo. Opet je neka negativna serija. Mozda se desi cuda pa vas iznenadimo!Carlo je napisao/la:Večeras protiv Celticsa. Bilo bi lijepo kad bi pobjedili.
Flight White starta umjesto Copea zbog Piercea. Shump može igrati 25-27 minuta.

Ray Ray se vraća u subotu ako Bog daIan Begley @IanBegley
Raymond Felton says he's cleared for a contact practice tomorrow. Good sign for his possible return against Philly on Saturday. #Knicks
JEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAdrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Knicks center Tyson Chandler has been selected to Eastern Conference All-Stars, league **** tell Y! Sports.
Tyson zasluzeno. 
Nema niko iz Netsa
Nema niko iz Netsa
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Alan Hahn @alanhahn
With Tyson Chandler selected to East reserves, #Knicks will have two all-stars for the first time since 2001 (Houston/Sprewell).
Kenny i Shaq rekoše da je zaslužio biti All-Star. Evo i Barkley.
moramo se revanširat včrs Celticsima
Melo nadam se na razini od prije 5-6 utakmica i naravno OBRANA OBRANA OBRANA...
evo link
Melo nadam se na razini od prije 5-6 utakmica i naravno OBRANA OBRANA OBRANA...
evo link
Kod: Označi sve
http://www.balkansport.info/threads/2302485-BalkanSport-16#Ausilio OUT
- SheldonCooper
- Kontakt:
Sinoć su Rangersi dobili Bruinse, red bi bio da iKnicksi večeras dobiju Celticse
Chandler&Melo su na All-star-u mada All-star nije ono što je nekad bio ali lijepo će ih biti vidjeti, pogotovo Mela i KG u istom timu nakon onog nedavnog incidenta
Celticsi imaju 4 poraza za redom i to 3 od ekipa koje su definitivno lošije od njih, mogo bi se iskoristit ovaj pad forme
Celticsi imaju 4 poraza za redom i to 3 od ekipa koje su definitivno lošije od njih, mogo bi se iskoristit ovaj pad forme
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.