Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

samoradnik
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la samoradnik » 24 jan 2013, 14:01

gluposti koje ti ne možeš opovrgnuti jer nemaš argumente i dokaze,pa u nedostatku činjenica nazivaš nečiji stav glupostima... ok nikoga ne molim za odgovore,evidentno je ko priča gluposti... Da ništa pogledaš samo parove na poslednjih 12 gren slemova i sve ti je jasno,naravno kada su prva četiri reketa u pitanju... adio.

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 24 jan 2013, 14:24

samoradnik je napisao/la:
skandinavka76 je napisao/la:Feree jednostavno nema taj kvalitet ......Đoković se provuko protiv Wawrinke...a žrijeb Australijen opena ko da mu je otac rođeni pravio,do finala niko vrijedan pomena...na drugoj strani ....ludnica...
dokaz koliko ti pratiš tenis... da ne kažem da si strašnu glupost napisao..
Ok tačno je da ga je Stanislas namučio itekako... Ali Berdih,Ferer naročito su odlični teniseri,koji su sposobni dobijati najbolje,naravno na velikim turnirima je to rijetkost... Po čemu je to Conga bolji i jači rival od dvojice pomenutih?? Ni po čemu,da ne pričam o rezultatima prošle sezone koja je najrelevantnija...

Čuj ludnica,kakva crna ludnica.... Ne pamtiš godine iza nas kada su za Federa radili svi iz ITF-a... Kada je bio povlašćen,kada je Novak u 2 dana igrao 3 meča,kada je kao drugi reket obavezno igrao sa trećim na svakom turniru,u Novakovoj eri to nije uvijek bio slučaj,al tebi je evidentno Novakov uspjeh trn u oku.
Berdih i Ferer daj budi malo pametan....pogledaj šta je Tsonga napravio a šta ova dvojica...drugo podloga je ko stvorena za Tsongu,pa u tom dijelu žrijeba je i Delpotro bio...halooo...Berdih odigra jedan meč u sezoni na nivou i onda ga nigdje....pa zar ti stvarno misliš da bi starina Novak isprašio Tsongu ko Ferera...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jan 2013, 16:16

@edine i @devile pa ja mislim da je Endi.ko mali gledao previše Gokua i Zmajeve kugle(sjecate se toga anima)
@skandinavka Berdih i Conga isto njesra drugo pakovanje... Eto npr Berdih mislim ima čak više pobjeda nad Fedexom...
Ferer je dakako bolji od obojice.... Manje talentovan ali usjpešniji
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 24 jan 2013, 17:07

DANTES je napisao/la:@edine i @devile pa ja mislim da je Endi.ko mali gledao previše Gokua i Zmajeve kugle(sjecate se toga anima)
@skandinavka Berdih i Conga isto njesra drugo pakovanje... Eto npr Berdih mislim ima čak više pobjeda nad Fedexom...
Šta je Ferer osvojio???? GS,Masters....šta.....pa od njega je talentovaniji onaj panj Tipsarević...

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 24 jan 2013, 17:10

skandinavka76 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@edine i @devile pa ja mislim da je Endi.ko mali gledao previše Gokua i Zmajeve kugle(sjecate se toga anima)
Šta je Ferer osvojio???? GS,Masters....šta.....pa od njega je talentovaniji onaj panj Tipsarević...
na ovoj podlozi su i Berdich i Tsonga bolji od Ferrera ;) Ferrer je veliki trkac i na taj nacin i osvaja meceve a da ima neku spektakularnu igru - i nema :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jan 2013, 17:13

Ferrer ponovo zablokira i nema muda napadati kada je došao do Top 4 igrača. Po običaju. Ili, bolje rečeno, Novak ga je razbio tako da ovaj nije znao gdje se nalazi. :mrgreen: Obje činjenice su kumovale debaklu Španca. Dakle, Djoker ekspresno u finale. Jbt, kako se njemu i Murrayu otvorio žrijeb, ni da se pomuče kako treba do polufinala (Djokovic do finala, iako je imao zeznut' sraz s Wawom).

Sutra ipak ide ono više priželjkivano polufinale, gdje po meni ne može niko biti favorit i u bilo kakvoj prednosti. Pisao sam da je Andy u boljoj formi i da je trenutno stvarno paklen igrač, ali to protiv Rogera na drugoj strani ne pije vode. Jedini pravi favorit protiv RF-a je Nadal, kada se susret igra na šljaci. ;)

Ne bih prognozirao ništa što se tiče rezultata. Znam sigurno da će 1. set biti ključan. Zato se nadam da Fedex neće dozvoliti Škotu da dođe do breaka i rano povede, jer bi to moglo biti fatalno po njega. :roll:

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 24 jan 2013, 17:39

Ovakve osobe ne mogu nikako,kada se umisli i pocnu puhat,a za njega se culo prije 3 godine osvojio koju titulu i misli da je najveci.I po ovome se vidi da je Federer gospodin nad gospodinima.slika
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 24 jan 2013, 17:41

Gazi sve do kraja Andy
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 24 jan 2013, 17:42

Nigdje veze, bas nije ufuran i ne puse se okolo.

Ovo je zajebancija koja je sastavni dio njegove osobenosti i bas zbog toga mi je itekako drag. Voli se zajebavati, pokazuje emocije, pravi balkanski covjek, veliko srce, cojonesi do poda.

Druga strana je to sto ga vi gledate kao "Srbina" pa vam sve smeta, a da se neki nas sportas ovako ponasa, bio bi kralj, sah, idol.

To je to sto se mene tice na ovoj temi, jer padobranci se kote kao i uvijek kada je zavrsnica nekog GS turnira, a tenis prate samo tada....

Vozdrica...
Genius, outrageous, the best ever! RF!

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 24 jan 2013, 17:49

Druga strana je to sto ga vi gledate kao "Srbina" pa vam sve smeta, a da se neki nas sportas ovako ponasa, bio bi kralj, sah, idol.
Da ti iskreno i kazem,jeste smeta mi sto je Srbin,sta ti mislis da oni vole neke Bosance sportiste ili u globalu Bosance,e moje Bošnje jeste naivni kada cete doci sebi još vas neke stvari nisu opametile i niste sebi došli.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 24 jan 2013, 17:55

@retro neka te, nemoj ici :D

Iskreno,ja Novaka volim isto ka sto volim R.Madrid (po avataru se vidi koliko ga volim :D ), ne smeta mi sto je Srbin vec zato sto je konkurent Federeru....

Sutra je spektakl, veliki mec, veliko polufinale. Duel izmedju Federera i Murraya. Dva velika sportasa, sjajna tenisera. Idemo Federer do finala a onda i to titule :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 24 jan 2013, 17:56

BluesForever je napisao/la:
Da ti iskreno i kazem,jeste smeta mi sto je Srbin,sta ti mislis da oni vole neke Bosance sportiste ili u globalu Bosance,e moje Bošnje jeste naivni kada cete doci sebi još vas neke stvari nisu opametile i niste sebi došli.
? " попут урагана! ? & " " ? ? " не ' " " "!
& осваја.

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 24 jan 2013, 18:13

BluesForever je napisao/la:
Bluesu,hajd sto navijamo za isti klub al' brate pametno si ovo rekao..mozda nije mjesto prikladno al' je tacno :!:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 jan 2013, 18:19

Meni licno smeta zbog Federera, isto ko i Nadal sto mi je smetao i mrzio sam obojicu prije, kad sam bio mladji, al' sad kad sam zreliji otkrio sam da ne mogu mrzit takve majstore, iako je Nadal gulio Federera godinama, ne mogu ga mrzit jer je frajer masina, jer je najbolji na sljaci ikad, uzivanje je gledati ono sto radi na RG, isto Djokovica ne mogu mrzit nakon onog meca protiv Wawe, uvijek cu navijat protiv njih, al' zbog Federera, al' to ne umanjuje njihove kvalitete...

I smeta mi zbog ovih RS 2010 navijaca, a pravim navijacima koje prate tenis, ko sto su magica, devil, soba i dantes cu uvijek cestitati...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 jan 2013, 18:22

Kad igra Roger, svako je protivnik, poslije pobjede prica je drugacija, psujem protivniku sve, nerviram se kunem ga..sta ces kad se bacim u emocije, ne ja vec ima dosta likova poput mene.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 jan 2013, 18:24

AA23 je napisao/la:Kad igra Roger, svako je protivnik, poslije pobjede prica je drugacija, psujem protivniku sve, nerviram se kunem ga..sta ces kad se bacim u emocije, ne ja vec ima dosta likova poput mene.
Isti sam.

Sto je Roger stariji sve ga vise volim, prvu idu nasi sportasi, pa Federer onda mali milion praznih mjesta, pa ostalo.

Ja sam na iglama bio citav mec prosle godine na Wimbledonu protiv Djokovica, znaci svaki poen, a sta sam sve radio na one mec lopte na USO 2 godine za redom ne smijem ni pricat...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jan 2013, 18:29

Duga je lista razloga zbog kojih mi se gadi prezime Djokovic.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 24 jan 2013, 18:29

& осваја.
slika

Ja sam licno bio u skoli prozivan 2011. godine kada je Novak bio na vrhuncu zato što podrzavam SRBINA (govorili su mi čak i nešto tipa 'ovakvi kao on su ti ubili oca 95'-te' i slicne stvari. Ja nisam mogao da vjerujem da mi to neko govori, odmah sam na te osobe stavio veliki X ! Posto sam zaista veliki navijač Noleta, objavljivao sam razne statuse u toku mečeva te godine (kasnije sam se smirio :mrgreen: ) pa su mi neki govorili da pretjerujem. U redu, mozda sam i pretjerivao, al ja NE MOGU da shvatim ljude koji ne mogu da shvate mene, kao Bošnjaka da podrzavam jednog SPORTIST SRBINA ! To mi je fuj kad se tako nesto desi, i u skoli sam bio prozivan dugo vremena zbog toga, svi su me gledali drugim ocima :? No, nista nije moglo da pokoleba moju ljubav prema tenisu i moj stav prema Novaku Djokovicu !

Naprijed Nole do 6.-og Grand Slama !
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 24 jan 2013, 18:32

CLASSisPERMANENT je napisao/la:
& осваја.
slika

Ja sam licno bio u skoli prozivan 2011. godine kada je Novak bio na vrhuncu zato što podrzavam SRBINA (govorili su mi čak i nešto tipa 'ovakvi kao on su ti ubili oca 95'-te' i slicne stvari. Ja nisam mogao da vjerujem da mi to neko govori, odmah sam na te osobe stavio veliki X ! Posto sam zaista veliki navijač Noleta, objavljivao sam razne statuse u toku mečeva te godine (kasnije sam se smirio :mrgreen: ) pa su mi neki govorili da pretjerujem. U redu, mozda sam i pretjerivao, al ja NE MOGU da shvatim ljude koji ne mogu da shvate mene, kao Bošnjaka da podrzavam jednog SPORTIST SRBINA ! To mi je fuj kad se tako nesto desi, i u skoli sam bio prozivan dugo vremena zbog toga, svi su me gledali drugim ocima :? No, nista nije moglo da pokoleba moju ljubav prema tenisu i moj stav prema Novaku Djokovicu !
Naprijed Nole do 6.-og Grand Slama !
Prijatelju,procitaj knjigu 'Zrtvovanje vuku' pa ces mozda razumjeti te svoje kolege koji su ti pametno govorili
Zadnja izmjena: hackerinho, dana/u 24 jan 2013, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jan 2013, 18:33

skandinavka76 je napisao/la:
A šta su osvojili Conga i co? Talentovaniji je Tipsa i od Novaka pa šta? Talenat je ništa... Pun je tur propalih talenata....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.