Malo sale nije na odmet ali ko mu je kriv sto se pali ko umnjak..bega_afc je napisao/la:koji vam je vrag,pustite covjeka da pise sta hoce,nit koga vrijedja,nit koga provocira,sta ste se dobavezali,da tako barem pravite budalama ove provokatore sto dolaze na pdf,jok,vi udarili po nasem,na kraju krajeva,remzi je odigro predobro u odnosu na ono kakav je prije bio
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mora da se salis?!AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam sto se smijete za Gervinha, covjek nije los igrac, samo da malo glavu sredi. Zaboravljate da je u Francuskoj bio bolji od Hazarda(doduse ovaj je tad jos uvijek bio mlad), ali svejedno bio je dobar. I moze on i u Arsenalu biti dobar, samo da ga Wenger fino spremi, a ne jedna utakmica spic, druga lijevo krilo, a ono sto je najbolji najmanje igra, desno krilo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Gerv 14 golova 10 asistencija, Hazard 7 golova i 8 asistencija, nesto nije jasno?
Celik!3,2,2.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
princcc

Wenger ide po Hummelsa

Wenger ide po Hummelsa

Dean H @DeanLDN22
Jack. Not sure about the boxers son! (via @aaroneshref) pic.twitter.com/qejz8Ri3
Ode i Sissoko u NUFC.. Ostaju nam još Capoue i Banana kojima se možemo nadati u ovom prelaznog roku.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
- Marsal
- Kontakt:
Ako su Francuzi i oni će u Newcastle.Semsudin je napisao/la:Ode i Sissoko u NUFC.. Ostaju nam još Capoue i Banana kojima se možemo nadati u ovom prelaznog roku.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Eh Bože, više ni Francuzima nismo omiljeni klub.Marsal je napisao/la:Ako su Francuzi i oni će u Newcastle.Semsudin je napisao/la:Ode i Sissoko u NUFC.. Ostaju nam još Capoue i Banana kojima se možemo nadati u ovom prelaznog roku.
Banana nije, on je Kamerunac, sad vidim zašto ga Paja toliko želi(o).
Inače momak je legenda mislim na Sea
Joj kad mi ovako statistiku spomene kao najjaci argument ..AllGunsBlazing je napisao/la:Gerv 14 golova 10 asistencija, Hazard 7 golova i 8 asistencija, nesto nije jasno?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik!3,2,2.
Moram ti reci da ti veze nemas o fudbalu.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
A sta je to najjaci argument? Eto on je sa 7 golova manje i dvije asistencije manje bio bolji igrac, jesi zadovoljan?
Mislio sam da si bolji ..
Ozil u zadnje 2 sezone duplo vise asistencija od Xavija i Inieste zajedno.
I da, imao je vise i od Pirla, Fabregasa, Silve ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:Moram ti reci da ti veze nemas o fudbalu.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
A sta je to najjaci argument? Eto on je sa 7 golova manje i dvije asistencije manje bio bolji igrac, jesi zadovoljan?

e a de ti meni samo reci, šta koji k. iniesta radi na terenu ako ne asistira šta mu je i primarni zadatak? ne znam koji djavo ovo pitam , al eto bogami me silno zanima.
Vođa zna.
Asistira ali ne u tolikoj mjeri kao Ozil i drugi.nedim1993 je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Moram ti reci da ti veze nemas o fudbalu.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
e a de ti meni samo reci, šta koji k. iniesta radi na terenu ako ne asistira šta mu je i primarni zadatak? ne znam koji djavo ovo pitam , al eto bogami me silno zanima.
A vama je statistika najbitnija i prema tome ocjenjujete igrace.
Zalosno stvarno.
mani se šuplje više, svakom si rekao na bilo kojoj temi ako je statistika ono po čemu ocjenjuju igrače ne znaju šta je fudbal
Po toj logici Giroud je bolji igrač od mesija, jer radi užasno mnogo posla u odbrani i sredi i stigne dat pristojan broj golova, al statistika pobogu nije najvažnija.
Sljedeći put razmisli šta pišeš
Vođa zna.
Sad si se provalio ko niko.nedim1993 je napisao/la:. E jesi smiješan. Statistika ti je 90% igrača momak. ono 10% je nevidljivi rad na terenu. Ne pričaj nebuloze, nego klanjaj se mesiju. I de još samo da te pitam. Koliko vam drugi strijelac ima golova?
mani se šuplje više, svakom si rekao na bilo kojoj temi ako je statistika ono po čemu ocjenjuju igrače ne znaju šta je fudbal.
Po toj logici Giroud je bolji igrač od mesija, jer radi užasno mnogo posla u odbrani i sredi i stigne dat pristojan broj golova, al statistika pobogu nije najvažnija.![]()
Sljedeći put razmisli šta pišeš
Bolje da nisi ni pisao ovo jer ce ljudi uvidjeti koliko malo znas o fudbalu.
Al haj ti si mene provalio.
Opet kad razmislim nisi ti onu kantu džaba dobio
edit: koliko ima bolan drugi strijelac golova u barsi?
edit: koliko ima bolan drugi strijelac golova u barsi?
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 24 jan 2013, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Arsenal poslao ponudu za Bentekea.
- Rockefeller
- Kontakt:
Dobro on malo zna o fudbalu, ajde nam @Makiaveli iznesi argumente, molim te, da ti znaš jako puno o fudbalu?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.