Brate,imas li kakvi parova za danas.Sinoc sam prosao dobru cifru na tvoja dva kosarkasa preko

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mozda su sklonili, ko ce ti ga znati, potrudi semerdo21 je napisao/la:nmg ja to naci na wwinCLASSisPERMANENT je napisao/la:18:00 Khimik-Bialystok H1 (-24,5) 1,70
Domacin tim je iz ukraine i imaju veoma dobar tim u prvi mec su dobili 3:0 veoma lako danas se ocekuje ista situacija samo sto su gosti jos goroj situaciji nego prosloj.Za ovaj mec gosti imaju samo 6 igracica igrace bez trenera jer klub je u velikoj krizi pitanje oceli opstanuti ili da se klub izgasi.Gosti su iz Poljske i mnoge igracice ih napustaju jer svi su svjesni situacije vec 3 najbolje igracice su ih napustile.Ovde ocekujem da domacin iskoristi situaciju gostiju i da slavi preko 25 razlike.
![]()
![]()
Nije Malaga jos izbacena niti ce biti.Imaju vremen do aprila da izmire dugove sto ce vjerovatno i uraditi ako vec nisuCenga87 je napisao/la:Pozdrav za sve od novog clana.
Da odmah predjem na stvar,tj, da pocnem pametovat![]()
Vidim dosta vas igra na pobjedu Barcelone veceras.
Pa da vam skenem paznju na par stvari.
Malaga je suspendovana iz europskih takmicenja za sledecu sezonu,tako da u primeri nece puno "zapinjati".
Igrat ce LS i kup kralja.Da se nesto osvoji,(najprije kup kralja).
Tako da ja cu izbjeci taj par.Malaga ima aktivan rezultat iz prvog meca,2:2,a i uopste nisu neka salabajzerska ekipa.
Sretno svima,nadam se da cemo bit od pomoci jedni drugima.
A ha.Izvinjavam se,moja greska.Ali ipak ostajem pri misljenju da je "skakljiva" dvica na Barcu.Arhitekt je napisao/la:Nije Malaga jos izbacena niti ce biti.Imaju vremen do aprila da izmire dugove sto ce vjerovatno i uraditi ako vec nisuCenga87 je napisao/la:Pozdrav za sve od novog clana.
Da odmah predjem na stvar,tj, da pocnem pametovat![]()
Vidim dosta vas igra na pobjedu Barcelone veceras.
Pa da vam skenem paznju na par stvari.
Malaga je suspendovana iz europskih takmicenja za sledecu sezonu,tako da u primeri nece puno "zapinjati".
Igrat ce LS i kup kralja.Da se nesto osvoji,(najprije kup kralja).
Tako da ja cu izbjeci taj par.Malaga ima aktivan rezultat iz prvog meca,2:2,a i uopste nisu neka salabajzerska ekipa.
Sretno svima,nadam se da cemo bit od pomoci jedni drugima.
smijem se kladiti da neceFalcaoo je napisao/la:zato ce bas i biti 1 ili x Malaga-Barca
Igrao bih tu fiks x.Falcaoo je napisao/la:zato ce bas i biti 1 ili x Malaga-Barca
aBd da prodju i ona 2,Fener i BarcaHass je napisao/la:Ma uzet ce ih barca na zoveGu,jbg..@Willy ,prodje Mathieu,na jedvite jade..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.