Jer Kodro to najbolje zna!
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kodro: Pjanić je tip igrača kojeg Barcelona traži
Sto se tice golmanske pozicije da se ja pitam prvi izbor bi bio Marchetti iz milion malih razloga.Sigurno jedan od najpodcjenjenijih golmana na Svijetu a jedan je od najboljih.Nezasluzeno nije medju stativama Italijanske reprezentacije , bolji je vec x godina od Buffona.Covjek jvadi Lazio vec godinama , brani nemoguce stvari , ne kiksa i ima nerealan refleks , vjerovatno najbolji na Svijetu.Odlican u prekidima , igra nogom dovoljno dobra da doda loptu najblizem igracu do sebeDesimaL je napisao/la:Ocekujem da ce ovo biti novi golman barce
Odlicanu tehniku ima![]()
[youtube][/youtube]
Ako ne Marchetti onda bih volio Guaitu , ostali su nedorasli golu Barcelone.
Naravno molit cu se Bogu da Valdez kojim slucajem ne promjeni odluku jer bi njegov odlazak bilo top pojacanje.Odma ga prodati na ljeto , uzeti koju paru za ublehu
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Neznam Marchettia sam pratio 2 ili 3 utakmice i bio je dobar,ali za nesta vise trebao bi jos nekoliko utakmica da vidim.
A Guaita bi na dosao kao kec na desetku.Ima tek 25 godina,odlican refleks.A mogao bi se dovesti za dobre pare,za jedno 10 M.
A Guaita bi na dosao kao kec na desetku.Ima tek 25 godina,odlican refleks.A mogao bi se dovesti za dobre pare,za jedno 10 M.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ma viva messi i ostatak ekipe, samo da ja pare dobijembparena je napisao/la: Cuuuuuujjjj i sveti nocas navija za blaugranu. Uhhhhh ako ih dobijemo i sveti ce prec u nase redove.![]()
Pa viva Barca - jel tako sveti ?
naprijed rejal
Hajde neka je sretno da aBd dobijes,nadam se da su velike pare u pitanjuSveti je napisao/la:Ma viva messi i ostatak ekipe, samo da ja pare dobijembparena je napisao/la: Cuuuuuujjjj i sveti nocas navija za blaugranu. Uhhhhh ako ih dobijemo i sveti ce prec u nase redove.![]()
Mnogo pratim Seriju A.Lazio naravno zbog Lulica ali garantujem da bi ta ekipa bila od 5 do 10 mjesta da nemaju Marchettija medju stativama.Covjek je fuckin' beastDesimaL je napisao/la:Neznam Marchettia sam pratio 2 ili 3 utakmice i bio je dobar,ali za nesta vise trebao bi jos nekoliko utakmica da vidim.
Trenutno su jedini koji prate Juve donekle...
Godinama najbolji golman Serija A i godinama nezasluzeno nije medju stativama reprezentacije Italije.Sjecam se jednog intervijua gdje je Buffon govorio da je Marchetti bolji golman od njega i da zasluzuje braniti u reprezentaciji , ali Gigi je Gigi ako nista radi reputacije.
Pogledaj koji klip uvjerit ces se,naravno uprati jos koju tekmu Lazija i sve ce ti se servirati
Guaita je mlad i strasno talentovan.Momak ima volovska muda i veliki kvalitet ali ni blizu kvaliteta Talijana.
Johnny b, how much there is to see
Kodro koji je nosio Barceloninu devetku na ledzima to sigurno najbolje zna od svih nas.bekicamir je napisao/la:Kodro: Pjanić je tip igrača kojeg Barcelona traži
a cuvam fige nocas i za svetog. Na stranu njegove provokacije ali volio bih da mu blaugrana donese pare.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
nisu neke, ali za preživjet dva tri dana je mašalah. Hvala brate moj <3 (nohomo)DesimaL je napisao/la:Hajde neka je sretno da aBd dobijes,nadam se da su velike pare u pitanjuSveti je napisao/la:Ma viva messi i ostatak ekipe, samo da ja pare dobijembparena je napisao/la: Cuuuuuujjjj i sveti nocas navija za blaugranu. Uhhhhh ako ih dobijemo i sveti ce prec u nase redove.![]()
naprijed rejal
@ripper ne brini ti nista.
Roura je zafrkaniji i od Pepa i od Vilanove.
To ti je 100% tako jer sam gledao treninge pod vodstvom sve trojice.
Barcelona je pod njegovim vodstvom pruzala odlicne partije.
I ne bi ja rekao da je Barca pala u formi ( jer nije ) nego su se jednostavno previse opustili a i prilike se nisu iskoristile, dakle nedostatak srece.
@DesimaL taj Helton je strasan golman.
Veoma podcijenjen, ali ko je pratio Porto mogao je vidjeti o kakvom golmanu je rijec.
Jedino su problem njegove godine ..
I ne bi ja rekao da je Barca pala u formi ( jer nije ) nego su se jednostavno previse opustili a i prilike se nisu iskoristile, dakle nedostatak srece.
Veoma podcijenjen, ali ko je pratio Porto mogao je vidjeti o kakvom golmanu je rijec.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Taj Helton mi je nešto kao Ladić nekada. Skida nemoguće ali sklon kardinalnim greškama, pacerskim golovima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
M4kaveli je napisao/la:@ripper ne brini ti nista.
Baš me zanima kakva ce objašnjenja ponuditi nakon vecerašnje eliminacije
A kakva ces ti meni ukoliko Barca prodje ?ripper je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:@ripper ne brini ti nista.
Jedino su problem njegove godine ..![]()
kakav lik
Baš me zanima kakva ce objašnjenja ponuditi nakon vecerašnje eliminacije
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
E nocas ce mo vidjeti kako se nosimo sa "moramo dobiti" u gostima. Da li smo toliko jaki i sigurni kad treba. A nocas treba samo pobjeda kojoj se nadam. Bit ce to haos pritisaak sa nase strane. Pa nek frca. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma mi smo svoje šanse prokockali u prvom mecu, odbrana nam je retardirana (što ce opet veceras pokazatibparena je napisao/la:E nocas ce mo vidjeti kako se nosimo sa "moramo dobiti" u gostima. Da li smo toliko jaki i sigurni kad treba. A nocas treba samo pobjeda kojoj se nadam. Bit ce to haos pritisaak sa nase strane. Pa nek frca.
Druze @ripper post'o si veliki pesimista.ripper je napisao/la:Ma mi smo svoje šanse prokockali u prvom mecu, odbrana nam je retardirana (što ce opet veceras pokazatibparena je napisao/la:E nocas ce mo vidjeti kako se nosimo sa "moramo dobiti" u gostima. Da li smo toliko jaki i sigurni kad treba. A nocas treba samo pobjeda kojoj se nadam. Bit ce to haos pritisaak sa nase strane. Pa nek frca.) i to je to što se tice Kupa ove godine...Malaga je naša zadnja stanica.
Barcelona je ukupno od 70 utakmica sa Malagom zabilježila 48 pobjeda, 13 neriješenih utakmica, i 9 puta je poražena. Gol-razlika: 166-50.
Baš ripper, rekao bi netko da igrate protiv Reala u gostima
, Bayerna, Juventusa a ne Malage koju su nedavno trehnuli bez imalo muke. Demolition job za Barcu večeras 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ripper ne znam odakle toliki pesimizam. Ocekujem i ja neku flopovu sjajnu intervenciju i novi gol golgetera Maskerana (naravno ako bude igro),, ali vjeruj da ocekujem razgoropaden napad i ne mislim da je ovo posljednja stanica kako ti kazes. 
Iskreno i ja imam nekako los osjecaj.Malaga igra fantasticno u odbrani tako da ce se tesko postici gol.
Nadam se da nisam upravu.
Nadam se da nisam upravu.
Ne vjerujem ni malo Mascheranubparena je napisao/la:ripper ne znam odakle toliki pesimizam. Ocekujem i ja neku flopovu sjajnu intervenciju i novi gol golgetera Maskerana (naravno ako bude igro),, ali vjeruj da ocekujem razgoropaden napad i ne mislim da je ovo posljednja stanica kako ti kazes.
Možda da Messi sam poludi i zabije 3 gola i da sam vuce ekipu, e onda se možemo nadati necemo....ali odbrana ce primiti sigurno 2-3 smiješna gola
- RealMoudrid
- Kontakt:
Kakva Malaga, mali klub za male domete. 2/2 sam igrao.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.